hamileliğime sevinemeden.....

kan testinde yeni çıkmıştı hamileliğiim.hatta burdaki kızlarla paylaşıyorduk heyecanımızı...kese geç görünüyor diye haftaya ultrasonla bakılacaktı.mutlu mutlu beklerken.... komşu ve oğlu geldi.uzun uzun oturdular.öncesindede ben gitmiştim. sevimli bir oğlu var.hatta sevdim çocuğu.en son annesi bunda bişeyler çıkıyor dedi. dikkatle baktım su çiçeiği mi bu dedim.evet dedi olabilir arkadaşları çıkarıyor,bu da kurtulsun. sonra ben şok oldum ya bana bulaşırsa diye.ben geçirmedim su çiçeği. gece hiç uyumadım nöbeçi kadın doğuma gittik...doktor ultrasonla baktı kese oluşmamış daha dedi.suçiçeği için bişey diyemem tehlikeli dedi.test yapılacakmış.riskliymiş.böyle olan varsa lütfen yazın kızlar.napmalıyım? perişan oldum,devamlı ağlıyorum

üzülme bir şey olmaz inşallah benim büyük oğlum çıkardığında 7 aylık hamileydim çok korkdum senin gibi bide sürekli onunla ilgileniyordum 24 saat birlikteydim yani bişey olmadı çok şükür

:53::53:anlamadığım şey komşu hasta çocuğu ne diye getirir ki?hamile olduğunu bilsin bilmesin.çocuk dinlenmeli evinde.üstelik insanlara bulaştırma riski var.ne düşüncesiz bu insanlar ya:47:

InsaAllah bisey yoktur... Benim de basima gelmisti sanirim 8 aylik hamileydim bende korkmustum cnku bnde su cicegi olmamistim d'ha once ama doktoruma sordugumda suan aciklamasini yapamicam unuttum ,ama bisey olmaz demisti..
Korkmayin

Canım hiç endişelenme ben iki çocuğumda da yaşadım bu korkuyu. birinde ablamın oğlu kızamıkçık çıkarmıştı diğerinde hamile olduğumu bilmeden saçımı boyamıştım.doktorun bana dediği hamilelik kesesinin yeni oluştuğu ve içinde henüz bebek olmadığı için bir zararırın olmayacağıydı.hem bu hastalığın belli bir kuluçka dönemi var vücutta döküntüler başladıysa çocuk o dönemi geçirmiş olabilir .

kan testinde yeni çıkmıştı hamileliğiim.hatta burdaki kızlarla paylaşıyorduk heyecanımızı...kese geç görünüyor diye haftaya ultrasonla bakılacaktı.mutlu mutlu beklerken.... komşu ve oğlu geldi.uzun uzun oturdular.öncesindede ben gitmiştim. sevimli bir oğlu var.hatta sevdim çocuğu.en son annesi bunda bişeyler çıkıyor dedi. dikkatle baktım su çiçeiği mi bu dedim.evet dedi olabilir arkadaşları çıkarıyor,bu da kurtulsun. sonra ben şok oldum ya bana bulaşırsa diye.ben geçirmedim su çiçeği. gece hiç uyumadım nöbeçi kadın doğuma gittik...doktor ultrasonla baktı kese oluşmamış daha dedi.suçiçeği için bişey diyemem tehlikeli dedi.test yapılacakmış.riskliymiş.böyle olan varsa lütfen yazın kızlar.napmalıyım? perişan oldum,devamlı ağlıyorum

Hiç canını sıkma bişey olmaz .Benim arkadaşa dr sen bu çocuğu düşürürsün demiş,hayır düşmeyecek dedim dio arkadaş sonra senin tansiyonun çıkar ,şkerin çıkar demiş hayır çıkkmaycak ben bu çocuğu sağlıklı dünyaya getiririm demiş arkadaşta ve şimdi 1 yaşında sapasağlam maşallah:nazar: çocuğu var. Sende öyle düşün hiç bişey olmaz inşallah kendini öyle motive et

Hiç canını sıkma bişey olmaz .Benim arkadaşa dr sen bu çocuğu düşürürsün demiş,hayır düşmeyecek dedim dio arkadaş sonra senin tansiyonun çıkar ,şkerin çıkar demiş hayır çıkkmaycak ben bu çocuğu sağlıklı dünyaya getiririm demiş arkadaşta ve şimdi 1 yaşında sapasağlam maşallah:nazar: çocuğu var. Sende öyle düşün hiç bişey olmaz inşallah kendini öyle motive et

Aglama sakin üzme kendini.
Ben 3. bebegime hamileyken, daha hamile oldugumu bilmiyorum tabi, 4-5 haftalikmis, arkadasima gitmistim, cok tatli bir kizi var, cocuk sucicegi cikariyormus, öptüm sevdim, arkadasim " dikkat et su cicegi bulasmasin" faln dedi ama ben " birsey olmaz " diye sevdim cocugu.
Bende su cicegi gecirmemistim.
Rabbime sükür hicte birsey olmadi. Kendine stres yapip, kasma.
Cok kafaya takip olmayacak seyide oldurursun Rabbim korusun.
Hayirlisi ile bebigini kucagina alman dilegi ile.....

ilk bebeğime 6 aylık hamileyken kızkardeşim kızamık geçirdi.hergün yanındaydım.ne benim aklıma,ne de büyüklerin aklına sakıncalı olacağı gelmedi.allaha şükür birşey de olmadı.kalbini ferah tut,inşallah birşey olmaz:34:

canım benım yaaa daha ne kadarlık hamıssın 4-5 haftalık felan değil mi ????

bence hiç krokma kesen olusucak yanı yavas olsuabılıor kese herkesde aynı olcak die bişey yok

bir de su ciceği gecse bile dr kontrolunde oldugun zaman ınsallah büyük bi sorun yasamazsın bak stres yaparsan

daha kötü olur hersey lütfen üzülme....

komsunuz cok dusuncesız bırı .hasta cocugun yatıp dınlenmeye ıhtıyacı vardır ,sıze ne dıye getırıp baskalarını da rıske atıyor:47:

Ne kadar dusuncesiz insanlar var..
Hamile oldugunuzu bilsin bilmesin size getirmesinin ne manasi var..
Siz hekimmisiniz doktormusunuz..
Bu arada psikolojinizi bozup uzulmemeye calisin..
Su an belkide hic bir problem sikinti olmayacagi halde bunaltiyorsunuz kendinizi...
Ne badireler atlatmis hamileler oluyor masallah cocuklari sapasaglam.
Boyle dusunup motive edin kendinizi...
Allah'im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebeginizi...
:emir_bebek:

canlarım hepiniz çoook sağolun. bana moral oldunuz Allah razı olsun. komşumuz çok iyi bir kadın bilmiyormuş olduğunu orada anlaşıldı. bir büyüğüme soruldu yanında kaldığım dönem geçirdiğim anlaşıldı.doktorda herhangi bir tehlike görmedi....

Son düzenleme:

korkma canım bende küçük kızıma hamileyken büyük kızım su çiçeği çıkartmıştı ama hiç bişi olmadı allahın izniyle onları rabbim koruyor....

:53::53:anlamadığım şey komşu hasta çocuğu ne diye getirir ki?hamile olduğunu bilsin bilmesin.çocuk dinlenmeli evinde.üstelik insanlara bulaştırma riski var.ne düşüncesiz bu insanlar ya:47:

valla ya ne biçim insanlar ben olsam o komşuya haddini bildirirdim sanki kasıtlı yapıyorlar bunu .. hamile kadının evine hiç su çiçeği çocuk getirilirmi böyle komşu olmaz olsun.!!!!

Back
X