Hamilelik Yorgunluğu, vücut ısısı yükselmesi yaşayanlar yorumunuzu rica ederim

Biranneadayi2024

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
1.118
367
38
28
Selam kızlar, hamileliğini öğrenmeden veya ilk haftalarında vücut ısısı yükselen (max 37.5, ateş değil) ve ateşi çıkmış gibi vücudu ve kasları ağrıyanlar var mı?

Hamilelikteki halsizliği tarif edebilir misiniz?

Bir de bat oncesi gebeligi ogrenmeden parol kullanan oldu mu?

Selam kızlar, hamileliğini öğrenmeden veya ilk haftalarında vücut ısısı yükselen (max 37.5, ateş değil) ve ateşi çıkmış gibi vücudu ve kasları ağrıyanlar var mı?

Hamilelikteki halsizliği tarif edebilir misiniz?

Bir de bat oncesi gebeligi ogrenmeden parol kullanan oldu mu?
Bennn sıcak basıyor sürekli uykum geliyor hiç halim yok

Valla bende hamile olduğumu öğrenmeden bir kaç gün önce yerimden kalkamıyordum heryerim dayak yemiş gibi ağrıyordu

ya o yorgunluk 2 3 gündür bende de var pazartesi erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi belirgin çıktı ama ihtimal veremedim bat a 2 gün var yarın tekrar test yapsam diyorum kan vermek için acele etmek istemiyorum 🥹

ya o yorgunluk 2 3 gündür bende de var pazartesi erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi belirgin çıktı ama ihtimal veremedim bat a 2 gün var yarın tekrar test yapsam diyorum kan vermek için acele etmek istemiyorum 🥹
Hamile olabilirsiniz o zaman hayırlı olsun bencede acele etmeyin düşük çıkınca resti tekrarlamak zorunda kalıyorsunuz

Kızlar benden acik kahverengi akinti geldi peceteye silince, bat 11 mayis.
Bugun atesim 38 e yaklasti parol aldim doktorum alabilirsin dedi. Halsizlik kirginlik vardi. O adetimi tetiklemis olabilir mi? :(

Merhaba kızlar. Yaklaşık 2 hafta önce kese ve yolk göründü. Doktorum haftaya gel canlı mı değil mi onu görelim dedi. Sürekli uyku halim var. Normalde kese olduğu tarafta da iğne batması gibi ağrı olurdu, son iki gündür hissetmiyorum bunu. Bebeğin gelişimi ile alakalı bir sıkıntı olabilir mi sizce

Merhaba kızlar. Yaklaşık 2 hafta önce kese ve yolk göründü. Doktorum haftaya gel canlı mı değil mi onu görelim dedi. Sürekli uyku halim var. Normalde kese olduğu tarafta da iğne batması gibi ağrı olurdu, son iki gündür hissetmiyorum bunu. Bebeğin gelişimi ile alakalı bir sıkıntı olabilir mi sizce
Bence ilgisi yoktur

Back
X