hamileliğimi herkesden gizlemek istiyorum

Cmreasl01

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
248
84
13
35
Slmlar ilk gebeliğim boş gebelik oldu ama kv dem çift çizgi yi görür görmez rehberinde a dan z ye kim varsa aramisti ben ilk heyecanimi yasayamadim eleştiri aldım Rabbime çok şükür şimdi güzel bir hamileliğim var ama midem bulanıyor kv de suphelendi test mi yaptirsak dedi bugün öğlen bende gerek yok dedim akşamında adet oldum dedim saklamak istiyorum en azından cinsiyeti ogrenene kadar yardımcı olun iyi mi yapıyorum

Valla bulantın varken zor saklaman ama en doğal hakkında. En azından ilk 3 ay ...
Yalan söylemeseymişin iyiymiş.
Ya oğlu söyleyecek ilkinde sıkıntı yaşadık söyleme nazar olur belki diye.. Bilemedim

Yok eşimin ağzını tuttum gerekse 5 ay kimseye söyleme dedim nazar istemiyorum dedim tadını çıkarmak istiyorum dedim sağolsun anlayış gösterdi

Canim bence uygun bi dille anlat.bole bole oldu ilkinde anne kmseye duyurmayalim kalp atisini duyana kadar de.ama sen adet oldum dmissin bileeee;)nyse onada yerlesme kanamasiymis dersin;))))))

Ya herkese söylüyor kv dem eşimle hakileligimin tadını çıkarmak istiyorum psikolojimi bozdu ilkindr yok bebekle beraber gelinde büyüyecek daha kendileri çocuk felan filan rahatsız oldum herkese anlattı rahatsız oldum

Kesinlikle soyleme arkadasimin basina geldi ayni durum ve 3. Hamileligiydi soylemedi cinsiyeti ogrendi oyle soyledi midem rahatsiz doktora gidiyorum diordu ...

Kesinlikle soyleme arkadasimin basina geldi ayni durum ve 3. Hamileligiydi soylemedi cinsiyeti ogrendi oyle soyledi midem rahatsiz doktora gidiyorum diordu ...

aynen bende adet oldum anne dedim ilkinde Rabbim nasip etmedi şimdi şükürler olsun iyi bende anlatmak hesap vermek istemedim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Yalan söylemek tabiki yanlış ama ışte olmuş bikere. Duyuldugunda dersin ben kimseye soylemek istemedim saklamak istedim sordugun icinde yalan soylemek zorunda kaldim diye aciklarsin.Soru sormasalar olmaz sanki.Ayıp birde yani ne olursa olsun.Bende olsam tekrarinda gecistirici cevaplar vericem birsekilde soylemek istemiyorum. Seninki gbi a dan z ye rehberdekileri aramadi ama ben duyulmasin bi sure dedigim halde cogu kisiye soyledi. Ve gercekten bu durum sinirimi bozdu. Kalp atışını crs aldik hicbirsey yokken cmt lekelenmem oldu bende nazar sebebiyle diyorum. Tabiki alacak nefesi yokmuş bu sadece bir sebep ama saklamak nazardan korunmak gerek. Birde husranla sonuclaninca bilenlerin seni arayip teselli cumlelerini duymakta can sıkıcı oluyor. Kimse o şeyleri yaşamadan anlayamaz. Hakkimizda hayrlisi olsun. Sağlıkla büyüsün evladin duamdir

Slmlar ilk gebeliğim boş gebelik oldu ama kv dem çift çizgi yi görür görmez rehberinde a dan z ye kim varsa aramisti ben ilk heyecanimi yasayamadim eleştiri aldım Rabbime çok şükür şimdi güzel bir hamileliğim var ama midem bulanıyor kv de suphelendi test mi yaptirsak dedi bugün öğlen bende gerek yok dedim akşamında adet oldum dedim saklamak istiyorum en azından cinsiyeti ogrenene kadar yardımcı olun iyi mi yapıyorum
Can'ım sakın söyleme sakın. Bak ben 26 haftalık hamileyim hala risklerin bar en azından ilk üç ayı bi atlat .. Şimdiki aklım olsa dışardan belli oluncaya kadar kimseye demezdim.. Milletin sorularından tavsiyelerinden bıkarsın . Hele bir De Allah korusun sıkıntı olsa arayan arayana .. Zaten gözün kimseyi görmüyor bi de milleti çekmek Zorunda kalırsın

Ayni evde yasiyosaniz biraz zor.bende hala kimseye söylemdm dogru duzgun 2 kaybim var millet her seferinde bebek varmi diye sorunca gicigıma gitti söylemedim ama baska sehirdeym onlardan o yuzden kolay oluyo benim icin söylememek hakkin insanlar anlayissz oluyolar bu konuda malesef idare edebildigin kadar et canm.

Bende ilk öğrendiğimde anneme ve kayinvalideme söyledik başka kimseye soylemedik. Bence sağlamakla hata ediyorsun sana kirilabilirler birinci derecelere şöyle diğerlerine soyleme

Bence iyi yapmissin söylememekle. Söyleme bence de . Karnın çıkmaya başlayınca söylersin boşver

Bende ilk öğrendiğimde anneme ve kayinvalideme söyledik başka kimseye soylemedik. Bence sağlamakla hata ediyorsun sana kirilabilirler birinci derecelere şöyle diğerlerine soyleme
Meraktan soruyorum. Senin kayinvaliden soyleme dedigin halde soyluyor mu o var. Bizimki soyledigi icin sıkıntı ışte. Ilkinde boyle birsye yapılınca ikincisinde saklama geregi duyuyor insan. Benimde ilkinde anneme dedim sonra da kv deme. Ama dayima bile soylemezken kuzenlerimden saklarken kv dem yigenlerine ona buna hep soyledi ..sevincini paylasmak ister tamam ama ben bilmiyor muydum sevincimi paylasmak. Sonra kimse benimle kurtaji yaşamadi ben yaşadım o anı.Ve bendim aklima her geldiginde agliyan.. psikolojimin bir türlü duzelmemesi vs.. Senin ilk galiba

Meraktan soruyorum. Senin kayinvaliden soyleme dedigin halde soyluyor mu o var. Bizimki soyledigi icin sıkıntı ışte. Ilkinde boyle birsye yapılınca ikincisinde saklama geregi duyuyor insan. Benimde ilkinde anneme dedim sonra da kv deme. Ama dayima bile soylemezken kuzenlerimden saklarken kv dem yigenlerine ona buna hep soyledi ..sevincini paylasmak ister tamam ama ben bilmiyor muydum sevincimi paylasmak. Sonra kimse benimle kurtaji yaşamadi ben yaşadım o anı.Ve bendim aklima her geldiginde agliyan.. psikolojimin bir türlü duzelmemesi vs.. Senin ilk galiba
Benim ilk gebeligim boş gebelikti kv dem idrar testinde çift çizgiyi görür görmez herkeze yaydı rehberinde kim var kim yoksa aradı siz daha kendiniz çocuksunuz dedi ben çok rahatsız oldum sonra kürtaj oldum çektiğimi bir ben bir Allah bilir Allah kimseye yaşatmasin şimdi saklamak istiyorum söylemek istemiyorum herseyin heyecanını mutluluğunu eşimle yaşamak istiyorum Karnım büyüyünce söylücem

Ben sahsen boyle seylere inanmiyorum...yani herkes duyunca cocugun dusecegine...bak normalde cok mistik insanimdir ama bu bana sacma geliyor yani...neyse
lakin kimsenin duymasini istememen gayet dogal
ben hamileyken gorumcem gitmis hemen kv kp soylemis hemen
hayir yani ne haddine...ben soylemek istiyorum belki ...bunauyuz olurum iste

Benim ilk gebeligim boş gebelikti kv dem idrar testinde çift çizgiyi görür görmez herkeze yaydı rehberinde kim var kim yoksa aradı siz daha kendiniz çocuksunuz dedi ben çok rahatsız oldum sonra kürtaj oldum çektiğimi bir ben bir Allah bilir Allah kimseye yaşatmasin şimdi saklamak istiyorum söylemek istemiyorum herseyin heyecanını mutluluğunu eşimle yaşamak istiyorum Karnım büyüyünce söylücem
Anladim canim sana sormadim soruyu arkadas saklamak hata kirilirlar demisya ona sordum. Cok iyi anliyorum seni. Ben kimse bilmiycek diye istedigim halde yaydilar ve anneme soylesem onun annesi degil mi o da mi bilmiycek gbi oldugundan annemlerede demeyi duaunmuyorum. Gerci annem beni gordugu zaman anlar ama soru sorma diycem

Ben sahsen boyle seylere inanmiyorum...yani herkes duyunca cocugun dusecegine...bak normalde cok mistik insanimdir ama bu bana sacma geliyor yani...neyse
lakin kimsenin duymasini istememen gayet dogal
ben hamileyken gorumcem gitmis hemen kv kp soylemis hemen
hayir yani ne haddine...ben soylemek istiyorum belki ...bunauyuz olurum iste
Herkes duyunca cocuk kesin düşer demiyoruz zaten canim. Olay şu nazar haktir. Nazara inanmamak olmaz yani. Ve ben sahsen burda nazar olaylarinin oldugunu dusunuyorum. Tamam bazi insanlar cocuk rahme duser dusmez facebooklarda paylasmaya basliyor ve o insanlarinkine birsey olmuyor ama herkesin yasantisi bir degil. Herkesin etrafinda ayni kisiler yok. Atiyorum o kişiye nazar cok degmeyen bir insandir veya cevresinde kotu niyetli insan yoktur. Benim cevremde kotu niyetli insanlarin cok oldugunu dusunuyorum. Senin mutluluğunla aslinda senin gbi mutlu olmayan uzuntundede anlamayip mutsuzluk ne kelime karsina gecip gülen. Duyuldukca hangi insan seni kiskaniyor bilmediginden onunda kulaginada gitmesin diyip saklamak istiyorsun. Ve benim yildizim cok dusuktur. Kiskanilcak veya goze gelecek birseyim olmadigi halde acayip nazar değer. Bi ortama girsem o gece uyuyamam icim daralir nazardan. Rabbim kotu niyetli ve kotu gozlu insanlari uzak etsin cevremizden

Benim KV kimseye söylemez seninki söylüyorsa ozaman söyleme ama isin ucunda kirilmalari var sonradan sana bu yansimayacaksa söyleme madem herkese yayiyor.

En iyisini yapmışsın göz değer Can'ım hele bir cinsiyet öğren öyle söylersin

Back
X