Merhaba canım geç olmadan söylemelisin zaten şuanda pandemiden dolayı yasak var çıkaramazlar yani bende 14 yıl sonra hamile kalmak istiyorum 3 aydır olmuyor bakalım hamile kalırsam nasıl söylerim diyorum yerime bakanda yok benimde karışık ama seni çıkaramazlar şuan için geç kalmadan söyle bebeğin ve siz daha önemlisiniz şuan onun stresine girmeyin derimMerhabalar hanımlar,yaklaşık 2 yıl tedavi gördü eşim.Şuan 7 haftalık hamileyim,kalp atışını duyduk dün çok şükür.Yalnız benim bi sorunum var.Ocak 13 de işe başladım.17 Ocak adet tarihim hamile kalmışım.İnanılmaz mutluyuz.Kurumsal, Türkiyede 55 tane şubesi olan bir şirkette satış uzman yardımcısı olarak çalışıyorum.Çocuk düşünüyorum demedim başlarken insan kaynaklarına düşünmüyorum da demedim araya laf girdi kaynadı.Nasıl söylemeliyim?işten çıkarma olur mu farklı bir sebep gösterip.Yazılı mail mi atmalıyım? yoksa söylemesem mi şuan erken mi?
17sinde bitiyor o yasak ve çıkartmak isteyen yasak masak dinlemiyor bariz kanıtı benim . Pandemi de işsiz kaldımMerhaba canım geç olmadan söylemelisin zaten şuanda pandemiden dolayı yasak var çıkaramazlar yani bende 14 yıl sonra hamile kalmak istiyorum 3 aydır olmuyor bakalım hamile kalırsam nasıl söylerim diyorum yerime bakanda yok benimde karışık ama seni çıkaramazlar şuan için geç kalmadan söyle bebeğin ve siz daha önemlisiniz şuan onun stresine girmeyin derim
Allah yardımcınız olsun inşAllah gönlünüze göre bir yer bulursunuz17sinde bitiyor o yasak ve çıkartmak isteyen yasak masak dinlemiyor bariz kanıtı benim . Pandemi de işsiz kaldım
Amin inşallah çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun inşAllah gönlünüze göre bir yer bulursunuz
Merhabalar hanımlar,yaklaşık 2 yıl tedavi gördü eşim.Şuan 7 haftalık hamileyim,kalp atışını duyduk dün çok şükür.Yalnız benim bi sorunum var.Ocak 13 de işe başladım.17 Ocak adet tarihim hamile kalmışım.İnanılmaz mutluyuz.Kurumsal, Türkiyede 55 tane şubesi olan bir şirkette satış uzman yardımcısı olarak çalışıyorum.Çocuk düşünüyorum demedim başlarken insan kaynaklarına düşünmüyorum da demedim araya laf girdi kaynadı.Nasıl söylemeliyim?işten çıkarma olur mu farklı bir sebep gösterip.Yazılı mail mi atmalıyım? yoksa söylemesem mi şuan erken mi?
Merhaba söyledinmi hamileliğini ne dediler merak ettim açıkcasıMerhaba canım geç olmadan söylemelisin zaten şuanda pandemiden dolayı yasak var çıkaramazlar yani bende 14 yıl sonra hamile kalmak istiyorum 3 aydır olmuyor bakalım hamile kalırsam nasıl söylerim diyorum yerime bakanda yok benimde karışık ama seni çıkaramazlar şuan için geç kalmadan söyle bebeğin ve siz daha önemlisiniz şuan onun stresine girmeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?