Ah işte bunun kararını vermek çok zor. Hamileliğimin 30 haftasını geçtim, tedaviyle oldu. Kolay değildi bu süreç ama hamilelik de kolay değil. Hormonlar alt üst, eş desteği bu süreçte çok önemliymiş bunu anladım. Şimdi başıma gelse ne yapardım diye düşünüyorum, elbette bebeğimden vazgeçmek çok zor olurdu. Fakat kendi başıma büyütmek ister miydim, işte bundan emin değilim ki maddi olarak kendi ayaklarım üzerinde durabilecek bir kadınım. Eğer çocuğu doğurmaya karar verirsen lütfen haklarından vazgeçme arkadaşım. Gülen yüzünü solduran adamı parayla sevindirme. Hamile bir kadına bunu yapmak büyük günah. Gurur yapıp da nal mülk verme bu adama lütfen. Çocuğuna baksın, manevi değilse bile maddi destek olsun. Çocuk büyütmek inan ki zor hele günümüzde bu şartlarda. Bilmiyorum, 30 yaşındasın. Ben 33 yaşımda hamile kalabildim. Olur da çocuğu aldırırsan bir daha hamile kalamam diye düşünmem yumurta dondurursun. Bir sürü çözümü var, umutsuz olma sakın. Sadece şu an kendin için en doğru kararı vermeye çalış ve doğurmaya karar verirsen hayatının bir daha asla eskisi gibi olmayacağını bilerek ver kararını.