- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Ben hamileyim, inşallah bu sefer sağlıkla doğar. Bu ilk değil daha önce 2 düşüğüm oldu, o yüzden çok pimpirikliyim. Konu ise, uzunca bir süre eşimin ailesine söylemek istemiyorum. Mümkün olduğu kadar geç haberleri olsun. Zaten aramız acayip sorunlu.
Eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Eşim ara sıra kendi gidip görüyor. Bundan önceki hamileliğimde yüzüme karşı ne gerek vardı demişlerdi. Hatta görümcem benim 2.çocuğu denememi mi kıskanıyorsun demişti. Düşük yapınca bir telefon bile açıp geçmiş olsun demediler. Zaten eşimle mutluluğumuzda gözleri kalıyor nişanlandığımızdan beri, haset edip duruyorlar.
Hamileliğimi bir süre söylemek istemiyorum, doğumuma gelmelerini istemiyorum. Lohusayken bile gelmelerini istemiyorum çünkü biliyorum ki yine kavga çıkaracaklar ya da huzur bozup gidecekler. Eşimin hatırına mecbur ara ara gelip gitmelerine göz yumacağım, bu da çok sinir ediyor beni.
Şu an kendi ailemin de haberi yok. 1-2 ay kadar kimseye haber vermeyi düşünmüyoruz. Ama şu doğum sonrası çok canımı sıkıyor. Hayır olan bebeği de sevecek insanlar değiller, sırf ellerine koz olsun diye laf ederler bebeği göstermezsem. Offff şimdiden canım sıkıldı.
Var mı aranızda bir cinnetle kaynanasını ve ailesini bebeğinden uzak tutan?
cnm dedgn gıbı bı sure duyurmayın bebekkonusunu.. ama smdıden dogum sonrasını falan dusunupte strese sokma endını bncebebegnı dusun sen tadını cıkar... rabbım saglkla kucagına almayı nasıp eder ınsaallah. amınn