Peki Nasıl baş ediyorsunuz? Yani bazı anneler kendine meşgale bul diyor ama bu öyle birşey değil ki! Allah insanı karşı cinsin sevgisine muhtaç yaratmış.bütün dünya sevse seni nafile eşin tarafından sevgi görmeyince... Rabbim yardımcın olsun.bizimkide bir filmlerdeki beyaz atlı prens gibi oluyor birde psikopat serseri gibi korkunç bir havaya bürünüyor.insan bu yaptıklarını unutmam diyor ama bir bakıyorsun o iyi davrandıkça unutmuşsun.ama hala nedenini anlayamıyorum... Neden bana bu kadar farklı davranıyor hiç çözemiyorum.rabbim evli çiftlerin yardımcısı olsun.Benim eşimi anlatmışsın sanki. İki farkla, asla ağır küfürler etmez ve asla sevdiğini söylemez.
Ben de hamileyim ve ben de yapayalnız yaşıyorum. Hem benim düğünüm olalı 7 yıl oldu baştan beri bu adam hep böyle.
Yalnız yatarım, ilgi yok sevgi yok... günlerce şehir dışı ya da ülke dışına gider. Bir kere bile arayıp sormaz.
Ama internette saatlerini harcar
Vermedi de değil Ada'm tam ben otururken yerimi kaptı.ayakta durduğum yere geri döndümAklıma takıldı.
35 haftalık hamilesin ve durakta kimse yer vermedi mi dedin?!!
Eğer öyleyse bizim insanlığımız zaten ölmüş, üzülecek başka birseye gerek yok.
ailenle konustunmu canim bu durumu kenfdi ailenleAynısını ona yapınca çok daha kötüleşiyor.dün çok bunaldım 2 saatliğine Dışarıya çıktım baktım karnımda çok Sancı var eşimi aradım metrodan inince beni alırmısın diye.metrodan inip durakta bekliyorum kimse yer vermiyor tabi ayaktayım.biyer boşaldı tam oturucam. Bir adam kaptı.artık iyice kötü hissedince durağın arkasındaki demir parmaklıklara yaslandım biraz.15 dk eşimi bekledim geldi arabaya bindim .hiçbir diyalog yok.eve geldik bana diyorki ben orospular gibi duruyormuşum durağın yanında beğinsizmişim,edepsiz mişim.bide hem karnım burnumda,hemde kapalı bir bayanım.demirden destek almak neden orospuşuk oluyor ki?ayrıca o durakta beklememi eşim söyledi bana.ben çok daha kalabalık olan bir durakta bekleyecektim(son durak'ta).demediği pis hakaret kalmadı.beni boşayacakmış ben ortalıkta Ortamalı olacakmışım öyle diyor bana.bilemiyorum bir insan çocuğunun annesine ve özellikle kapalı olmaya çalışan bir insana nasıl bu tarz Şeyler Söyler.hani açık ıolsam dicem ki kıskanıyor başkasından... Aonuçta açık insanın güzelliği daha bir ön planda oluyor.bilemiyorum bana hiç normal gelmiyor.sanki çarpılmış gibi korkunç davranıyor.çok dua ediyorum ama artık bana iyi davransın bile istemiyorum benden uzak olsun istiyorum.bu kadar iğrençleşip sonra bana beni sevdiğini söylemesi tüylerimi diken diken ediyor
ailenle konustunmu canim bu durumu kenfdi ailenleAynısını ona yapınca çok daha kötüleşiyor.dün çok bunaldım 2 saatliğine Dışarıya çıktım baktım karnımda çok Sancı var eşimi aradım metrodan inince beni alırmısın diye.metrodan inip durakta bekliyorum kimse yer vermiyor tabi ayaktayım.biyer boşaldı tam oturucam. Bir adam kaptı.artık iyice kötü hissedince durağın arkasındaki demir parmaklıklara yaslandım biraz.15 dk eşimi bekledim geldi arabaya bindim .hiçbir diyalog yok.eve geldik bana diyorki ben orospular gibi duruyormuşum durağın yanında beğinsizmişim,edepsiz mişim.bide hem karnım burnumda,hemde kapalı bir bayanım.demirden destek almak neden orospuşuk oluyor ki?ayrıca o durakta beklememi eşim söyledi bana.ben çok daha kalabalık olan bir durakta bekleyecektim(son durak'ta).demediği pis hakaret kalmadı.beni boşayacakmış ben ortalıkta Ortamalı olacakmışım öyle diyor bana.bilemiyorum bir insan çocuğunun annesine ve özellikle kapalı olmaya çalışan bir insana nasıl bu tarz Şeyler Söyler.hani açık ıolsam dicem ki kıskanıyor başkasından... Aonuçta açık insanın güzelliği daha bir ön planda oluyor.bilemiyorum bana hiç normal gelmiyor.sanki çarpılmış gibi korkunç davranıyor.çok dua ediyorum ama artık bana iyi davransın bile istemiyorum benden uzak olsun istiyorum.bu kadar iğrençleşip sonra bana beni sevdiğini söylemesi tüylerimi diken diken ediyor
Insanlar degısmıyor malesef. Ama bır sure ara vermenız sızın ruh saglıgınız için ıyı olacaktır. Daha fazla yıpratmayın kendınızı zaten sızı anlamayan gormeyen sureklı hırpalayan bırıyle ysamakcok zordur. Allah sabır versın.nereye derdimi anlatayım nereye kaçayım bilmiyorum.delirmek üzereyim.sırf Yalnızlık çeksin diye kocamdan boşanmak istiyorum öyle çok öfkeliyim.sürekli ağlıyorum gece,gündüz.hafta içi hergün yoğun Çalışıyor be yemek yiyiyor evde nede gece benim uykum geldiği saatlerde benimle yatıyor.ben onunn yanında dürüyorum beraber vakit geçirelim diye ama o sırf internetle ilgileniyor yada arkaşları ile sohbet ediyor.beni ne dinliyor ne Yanımda oturuyor.hafta sonları arkadaşları ile buluşmaya Yada işe felan gidiyor.eğer bana vakit ayır diye çok Israr edersem o zaman bir iki saat ayırıyor ama zehir zıkkım öldürmede gibi.o iki saatte mutlakabirşeye kızıp bana küfür etmeye başlıyor.sonra sayıyor ben çok yorgunumda,sürekli çalışıyorumda... Sen boş boş evde durduğun için canın sıkılıyo,çalıştırmak lazım seni falan diyo ve çok ağır bir şekilde her hangi bir sebepten bana küfürler yağdırıyor.artık ondan nefret ediyorum .ondan uzağa bir yerlere gidebilmek istiyorum .evet öyle ciddi bir sorunum yok ama bu Yalnızlık hissi beni bitiriyor .arladaşları yada ailesi söz konusu ise h yorgun olmayıp onlarla gece 2 lere kadar vakit geçirip onları gezdiriyor ve onlarla çok mutlu.bazen gerçekten aklımdan çok kötü Şeyler geçiriyorum.tek istediğim Can'ı çok kötü yansın ve ailesinin değerini bilmediği için pişman olsun istiyorum.o kadar öfkeliyim ki Aklım çok bulanık.aklım yerinde değil.çok kötüyüm ve çok öfkeliyim.ne yapabilirim diye bile sorarım gelmiyor,bence bişey yapamam.nasıl kocamın ruhunu değiştirebilirim ki?
Yuh, hamile kadina ettigi laflara bak..oyle cokda onemli bi problemimiz yok diyosun kuzumm daha ne olsun..sagyisiz pislik herif..ne diyim, bundan adam olurmukiAynısını ona yapınca çok daha kötüleşiyor.dün çok bunaldım 2 saatliğine Dışarıya çıktım baktım karnımda çok Sancı var eşimi aradım metrodan inince beni alırmısın diye.metrodan inip durakta bekliyorum kimse yer vermiyor tabi ayaktayım.biyer boşaldı tam oturucam. Bir adam kaptı.artık iyice kötü hissedince durağın arkasındaki demir parmaklıklara yaslandım biraz.15 dk eşimi bekledim geldi arabaya bindim .hiçbir diyalog yok.eve geldik bana diyorki ben orospular gibi duruyormuşum durağın yanında beğinsizmişim,edepsiz mişim.bide hem karnım burnumda,hemde kapalı bir bayanım.demirden destek almak neden orospuşuk oluyor ki?ayrıca o durakta beklememi eşim söyledi bana.ben çok daha kalabalık olan bir durakta bekleyecektim(son durak'ta).demediği pis hakaret kalmadı.beni boşayacakmış ben ortalıkta Ortamalı olacakmışım öyle diyor bana.bilemiyorum bir insan çocuğunun annesine ve özellikle kapalı olmaya çalışan bir insana nasıl bu tarz Şeyler Söyler.hani açık ıolsam dicem ki kıskanıyor başkasından... Aonuçta açık insanın güzelliği daha bir ön planda oluyor.bilemiyorum bana hiç normal gelmiyor.sanki çarpılmış gibi korkunç davranıyor.çok dua ediyorum ama artık bana iyi davransın bile istemiyorum benden uzak olsun istiyorum.bu kadar iğrençleşip sonra bana beni sevdiğini söylemesi tüylerimi diken diken ediyor
oouuwwfff.. tokadı okumamıştımadam size binlerce kişinin yanında hamile halinle tokat atıyor,devamlı şekilde küfrediyor,o..pu diyecek kadar,siz de kızım oluyor ne güzel bana arkadaş olacak mı diyorsunuz*?
bu nasıl bencillik nasıl bir duygu aklım almıyor..yazık günah değil mi böyle bir aileye doğuracaksınız o bebeği?size de arkadaş olackmış,beraber dayak yiyip küfür hakaret işitin destek olursunuz birbirinize mi diyelim ne diyelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?