Hamileliğimin 35. Haftasındayım ,çok yalnız ve mutsuzum

Peki Nasıl baş ediyorsunuz? Yani bazı anneler kendine meşgale bul diyor ama bu öyle birşey değil ki! Allah insanı karşı cinsin sevgisine muhtaç yaratmış.bütün dünya sevse seni nafile eşin tarafından sevgi görmeyince... Rabbim yardımcın olsun.bizimkide bir filmlerdeki beyaz atlı prens gibi oluyor birde psikopat serseri gibi korkunç bir havaya bürünüyor.insan bu yaptıklarını unutmam diyor ama bir bakıyorsun o iyi davrandıkça unutmuşsun.ama hala nedenini anlayamıyorum... Neden bana bu kadar farklı davranıyor hiç çözemiyorum.rabbim evli çiftlerin yardımcısı olsun.

Aklıma takıldı.
35 haftalık hamilesin ve durakta kimse yer vermedi mi dedin?!!
Eğer öyleyse bizim insanlığımız zaten ölmüş, üzülecek başka birseye gerek yok.
Vermedi de değil Ada'm tam ben otururken yerimi kaptı.ayakta durduğum yere geri döndüm

ailenle konustunmu canim bu durumu kenfdi ailenle

ailenle konustunmu canim bu durumu kenfdi ailenle

Insanlar degısmıyor malesef. Ama bır sure ara vermenız sızın ruh saglıgınız için ıyı olacaktır. Daha fazla yıpratmayın kendınızı zaten sızı anlamayan gormeyen sureklı hırpalayan bırıyle ysamakcok zordur. Allah sabır versın.

adam size binlerce kişinin yanında hamile halinle tokat atıyor,devamlı şekilde küfrediyor,o..pu diyecek kadar,siz de kızım oluyor ne güzel bana arkadaş olacak mı diyorsunuz*?
bu nasıl bencillik nasıl bir duygu aklım almıyor..yazık günah değil mi böyle bir aileye doğuracaksınız o bebeği?size de arkadaş olackmış,beraber dayak yiyip küfür hakaret işitin destek olursunuz birbirinize mi diyelim ne diyelim..

Yuh, hamile kadina ettigi laflara bak..oyle cokda onemli bi problemimiz yok diyosun kuzumm daha ne olsun..sagyisiz pislik herif..ne diyim, bundan adam olurmuki

Çok üzüldüm yaşadıklarına..Normalde bile insan bu derecesini kaldıramazken hamile hamile ne zor geliyordur.O ne biçim adam yeminle sinir oldum yazık değil mi karnındaki bebek herşeyi duyuyor hissediyor..şu adam da yarın babayım diye gezinecekya ortalıklarda..

oouuwwfff.. tokadı okumamıştım

aman allahım durakta demire yaslanarak bekledin diye o küfürleri mi etti Şoklarda okudum yaa resmen. Allah aşkına kaçarak uzaklaşın bu adamdan.Kızınıza da yarın sizden farklı davranmayacak biliyorsunuz değil mi? Aileniz destek oluyor mu.Neolur bukadar ezdirmeyin kendinizi ya.Muameleye bak yeminle okurken ben parçalandım nasıl bir dayanıklılık siiznkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…