Hamileliğimin 7. Haftasında Yaşadıklarım

japonarme

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
27
19
3
33
Merhaba kizlar. Benim 7.haftamda hic is yapasim yok. O caliskan melek gitti yerine tum gun yatma istegi olan melek geldi.
Ayrica sizlere yatis pozisyonunu sorucam. Hep sola yatmaya gayret ediyorum, ancak sola yatmaktan kolum uyustu desem yeri. Hep sola mi yayacagim?
Bir de, gogus uclarim surekli yer degistirir gibi ya biri cikik oluyor ya da digeri bu da tuhaf.
Yine yeri gelmisken, karnimda ara ara sizi oluyor. Korkuyorum, ancak kanamam yok endise etmiyorum o yuzden. Bu sizi normal mi onu soracagim. :/

Karninda ağrı batma olmasi normal bi kaç hafta daha devam eder rahmin büyüdüğü icin rahim baglari geriliyor ondandır.
Göğüslerin bunlar iyine hali daha ne sekillere girecekler bi bilsen
Tembelligin tadını çıkar ilk haftalarda uyku meyilide fazladir zorlama kendini ilereyen donemde geçecek bunyen bi alissin hamileliğe
Uykuya gelince sola yatma meselesi daha çok 4. 5. Aydan snra dikkat edilmesi gereken bi durum. İlk aylar nasıl rahat ediyosan oyle yat daha karnin cikmadi bebege bi etkisi olmaz. Youtubeda doktor kağan kocatepenin bir çok videosu var bi bak faydasini gorursun. 23. Haftadayim sırt üstü de yatiyorum sahada yatiyorum farkinda olmadan. Uyanip farkettigimde donuyorum sola. Bi kaç saat diger tarafa yatmayla bise olmaz hele erken donemde hiç olmaz. İlk 4 ay yuzustu bile yattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…