Hamileliğin 5. Haftasında parçalı kanama

lor-kurabiyesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
476
531
103
33
Merhaba ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Nisan ayında bir hamileliğim daha 5+5 te düşükle sonuçlandı. Peçeteme kan geldiği gibi hastaneye gitmiştim bebek görüldü ama sonra parçalı kanamayla atıldı.

Bu seferkinde 5+1 iç çamaşırımda biraz kan lekesi vardı peçeteye de 2 parça geldi. Dr a gittim bebek ve kese yerinde yat dinlen kan sulandırıcıyı kes çarşamba günü görüşelim dedi

Bu zamanlarda parçalı kanama geçirip bebeği düşmeyen var mı çok korkuyorum

Merhaba ben tüp bebek tedavisi görüyorum. Nisan ayında bir hamileliğim daha 5+5 te düşükle sonuçlandı. Peçeteme kan geldiği gibi hastaneye gitmiştim bebek görüldü ama sonra parçalı kanamayla atıldı.

Bu seferkinde 5+1 iç çamaşırımda biraz kan lekesi vardı peçeteye de 2 parça geldi. Dr a gittim bebek ve kese yerinde yat dinlen kan sulandırıcıyı kes çarşamba günü görüşelim dedi

Bu zamanlarda parçalı kanama geçirip bebeği düşmeyen var mı çok korkuyorum
Rabbim omcelikle kucagina nasip etsin sağlıkla ...
Bnde ayni 5+1 de kanama olduğu için doktora.geldim tabi öyle bir iki leke değil değildi daha fazla idi .doktor keseyi gördü düşük tehlikesi dedi dinlen üç gün kan sulandırıcı kes sonra tekrar dewam et dedi..
Bende ilk defa böyle olduğu için korkmusttum baya..
Ama arkadaşım 22 gün boyunca kanama ve parça düşmesine rağmen bebeğini kucağına aldı .
Rabbim nasip ederse istediği gibi kana.olsun birşey olmaz..
Bazen ufak bir leke ile gebelik sollanabiliyormus gerçekte ..

Rabbim omcelikle kucagina nasip etsin sağlıkla ...
Bnde ayni 5+1 de kanama olduğu için doktora.geldim tabi öyle bir iki leke değil değildi daha fazla idi .doktor keseyi gördü düşük tehlikesi dedi dinlen üç gün kan sulandırıcı kes sonra tekrar dewam et dedi..
Bende ilk defa böyle olduğu için korkmusttum baya..
Ama arkadaşım 22 gün boyunca kanama ve parça düşmesine rağmen bebeğini kucağına aldı .
Rabbim nasip ederse istediği gibi kana.olsun birşey olmaz..
Bazen ufak bir leke ile gebelik sollanabiliyormus gerçekte ..
Senin nasıl oldu bir daha doktora gittin mi peki?

Senin nasıl oldu bir daha doktora gittin mi peki?
Hyr Perşembe zaten 5+1 idim..
O gün oldu ..kan sulandırıcı bugün akşam tekrar başlıyacam..
Akıntım kesilmesi hala çok az olarak kahve şeklinde geliyor..sulandirici kullnnca başlar diye korkuyorum sadece..ayın 23 de çağırdı .inşallah o zaman kadar tekrar olmaz

Hyr Perşembe zaten 5+1 idim..
O gün oldu ..kan sulandırıcı bugün akşam tekrar başlıyacam..
Akıntım kesilmesi hala çok az olarak kahve şeklinde geliyor..sulandirici kullnnca başlar diye korkuyorum sadece..ayın 23 de çağırdı .inşallah o zaman kadar tekrar olmaz
İleri bir tarihe vermiş beni bugün göremediği için çarşamba çağırdı sanırım. kanaman durmuş ne güzel. Benim de durdu gibi bir dahaki tuvaletimde daha net görürüm. Çok korktum zaten düşük geçmişim var. Allah hayırlısıysa bebelerimizi bize bağışlasın

Amin canım .bnde sadece keseyi gördü ..bebek gorunuyormu 5.+1 de bilmiyorum kesen yerin tek kese sikinit yok dedi

Ben de zeynep kamile gittim ordaki doktor kese yerinde dedi. B hcg bakcakmısınız dedim gerek yok bebeği gördüm dedi. Aradaki fark ne bilmiyorum
Aynen keseyi gördükten sonra HCG testine gerek görmüyorlar ..ben Perşembe kanamadan iki saat önce baktirmistim..7560 çıkmıştı ..doktr en son HCG testi kaç çıktı dedi bugün baktırdım dedim..blki azsa görünmez diye sordu yüksek olunca tamam ultrason da bakalım dedi..

Kızlar benimde nerdeyse 2 haftadır kanamam var hatta geçen 2cm kadar pıhtı geldi bugünde artık en son doktor bütün ilaçları kullanıyorsun istirahat et dedi başka verebileceğimiz bir ilaç yok dedi ama kanamalardan sonra doktora gittiğimde bebek kese ve kalp atışı var rahimde kanama yok kesenin etrafındada kanama yok sadece iki embriyo koydukları için bitanesi nokta gibi bu yapıyordur dedi kanamayı ama kasık ağrım ve 2 haftadır sürekli sürüntü şeklindede olsa kanamam olunca panik oluyorum

Kızlar benimde nerdeyse 2 haftadır kanamam var hatta geçen 2cm kadar pıhtı geldi bugünde artık en son doktor bütün ilaçları kullanıyorsun istirahat et dedi başka verebileceğimiz bir ilaç yok dedi ama kanamalardan sonra doktora gittiğimde bebek kese ve kalp atışı var rahimde kanama yok kesenin etrafındada kanama yok sadece iki embriyo koydukları için bitanesi nokta gibi bu yapıyordur dedi kanamayı ama kasık ağrım ve 2 haftadır sürekli sürüntü şeklindede olsa kanamam olunca panik oluyorum
Kanama sürekli şekilde mi geliyor yoksa ara ara mi ..pıhtı donan kandir ..sulandırıcı kullaniyormusn..
Bende uzandigim yerde kanama oldu

Kahve şeklinde ise kotkma diyorlar..benim kahve akıntım peçete ile silince hala geliyor ..4 .gün
Allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun ona emanetiniz.

Benim de 2 embriyo vardı birinin kesesi var belki de benim de diğer embriyo yapmıştır. Biz onu görmemiştik ama daha kendi doktoruma da gitmedim çarşamba gitcem. Gittiğim doktor keseyi ve bebeği gördü 🤲🏻 Ağrılarım geçti allaha şükür inşallah allah bir daha yaşatmasın sağlıkla büyüsünler. Zaten bir tane daha kaybım var böyle o yüzden korkuyorum

Kizlar kanama veya leke olunca banyo yapıyor msunuz ..Perşembe kanama oldugimdan beri yapmaya korktum sorun olur mj acaba

Back
X