- 7 Eylül 2021
- 463
- 147
- 53
- Konu Sahibi Mylovebaby
- #1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çoook ama çoook silik gördüm sankiArkadaşlar ben mi yanlış görüyorum yoksa dikkatli bakınca ikinci çizgi çok hafif belli mi oluyor testi şuan yaptım sabahı bekleyemedim inşallah gerçektir![]()
![]()
Ayy Stress yapma kuzum Var gibi yarn daha belli olur net bundan önce test yaptınmı? Bende yarn yapcam adete 6 gün olcak yarn yunurtlamadan 8 gün sonraİki tane erken gebelik testi yaptım ikisinde aynı şekil silik çıktı ama resimde çok belli olmuyo elim ayağım titriyor heyecandan adetime 3-4 gün var![]()
Arkadaşlar gerçekten çok heyecanlıyım o kadar çabaladım sonunda oldu gibi yarın sabah uyanır uyanmaz yapacağımAyy Stress yapma kuzum Var gibi yarn daha belli olur net bundan önce test yaptınmı? Bende yarn yapcam adete 6 gün olcak yarn yunurtlamadan 8 gün sonra
Haberdar et inşallah cıkıcaktırArkadaşlar gerçekten çok heyecanlıyım o kadar çabaladım sonunda oldu gibi yarın sabah uyanır uyanmaz yapacağımadetime 3-4 gün var bir tane de adetimden 6 gün önce yapmıştım ondan çıkmamıştı ama şimdi çıktı çok mutluyum inşallah yarın daha net belli olur
Hadi inşallah canım inşallah ikimizde hamileyizdirAyy Stress yapma kuzum Var gibi yarn daha belli olur net bundan önce test yaptınmı? Bende yarn yapcam adete 6 gün olcak yarn yunurtlamadan 8 gün sonra
İnanılır gibi değil ama bundan önce sürekli planlayarak denedim iki ay boyunca ve ozaman sürekli kafama taktım için olmadı bu sefer önemsemedim pepap uygulamasına göre yumurtlamanın en yüksek günü öncesi ve en yüksek gününde iki gün ilişki oldu başka olmadı inşallah hamileyimdir yaHaberdar et inşallah cıkıcaktırbelirtilerin nelerdi ovulasyon testi yaptınmı
Yaa öyle oluyo zaten bende ilk hamilelikte takmadan olduydu hatta yum günü yapamamıştıkİnanılır gibi değil ama bundan önce sürekli planlayarak denedim iki ay boyunca ve ozaman sürekli kafama taktım için olmadı bu sefer önemsemedim pepap uygulamasına göre yumurtlamanın en yüksek günü öncesi ve en yüksek gününde iki gün ilişki oldu başka olmadı inşallah hamileyimdir ya![]()
Ona nasıl bakılıyor onu bile bilmiyorum şaşkınım eşime de belli etmek istemiyorum çünkü sürpriz yapacağım yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorumYaa öyle oluyo zaten bende ilk hamilelikte takmadan olduydu hatta yum günü yapamamıştık
Uygulamaya göre kaç günlük yumurtalaman canm
Uugulamada ovulasypn hango günü göstediyosa bu güne kadar say tarihi söyleOna nasıl bakılıyor onu bile bilmiyorum şaşkınım eşime de belli etmek istemiyorum çünkü sürpriz yapacağım yarın sabahı sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Bence garanti yap yarın kan tahlili verİnanılır gibi değil ama bundan önce sürekli planlayarak denedim iki ay boyunca ve ozaman sürekli kafama taktım için olmadı bu sefer önemsemedim pepap uygulamasına göre yumurtlamanın en yüksek günü öncesi ve en yüksek gününde iki gün ilişki oldu başka olmadı inşallah hamileyimdir ya![]()
Cidden mi ya şuanda çok heyecanlı ve mutluyum inşallah sağ salim bir şekilde bu yolculuğu bitirir ve sağlıklı mutlu bir şekilde kucağıma alırımBence garanti yap yarın kan tahlili ver![]()
Sakin ol birCidden mi ya şuanda çok heyecanlı ve mutluyum inşallah sağ salim bir şekilde bu yolculuğu bitirir ve sağlıklı mutlu bir şekilde kucağıma alırım![]()
Sizce erken gebelik testinde silik çizgi görünmüyor mu yada ben mi yanlış görüyorumSakin ol birilk kanda çıkıyor ya varsa çoktan çıkar çünkü adete daha var yine silik çıkmasın diye git Kan tahlili ver dedim
Geçen hafta gezerken bir bebek patiği görmüştüm kız veya erkek de olsa giyebilecek bir patik onu çok hoşuma gittiği için almıştım kutu hazırlayacağım içine o küçük minnak patikleri de koyup sürpriz yapmayı düşünüyorumUugulamada ovulasypn hango günü göstediyosa bu güne kadar say tarihi söyle
Yaa nasl söylemeyi düşnüyosunn?
YAA inşallah İnşallah yarnda Test pozitif ckcak ve daha kırmızı umarım Banada haber etGeçen hafta gezerken bir bebek patiği görmüştüm kız veya erkek de olsa giyebilecek bir patik onu çok hoşuma gittiği için almıştım kutu hazırlayacağım içine o küçük minnak patikleri de koyup sürpriz yapmayı düşünüyorum![]()
Valla nasıl uyuyacağım hiç bilmiyorum hemen sabah olsun diye dua ediyorumYAA inşallah İnşallah yarnda Test pozitif ckcak ve daha kırmızı umarım Banada haber etBen heycan yaptım kızz
İnşallah yarın daha net bir test olurYAA inşallah İnşallah yarnda Test pozitif ckcak ve daha kırmızı umarım Banada haber etBen heycan yaptım kızz
İyi anlıyorum o kdr mutlu oluyoki onsan eşine baktıkca gülesi vs geliyo ben saklayamamlştım eöer olursa bunu saklycamİnşallah yarın daha net bir test olur![]()