- 5 Aralık 2017
- 18
- 14
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bir sey olmamistir. Dualarim seninle hemen olmasa da mutlaka yaz olur mu ?
Canım bence değildir benim yaşadığımı yaşadın sanırım içerde biriken kan pıhtısı birleşip düşermiş inşllh seninki de odur merak ettim kontrolden sonra yazSaat 5 gibi tuvalete gittim ve baş parmağım kadar büyük bir parça gördüm pedim de. Sanırım düşürdüm. İki saattir gözüme uyku girmiyor kahroldum. Bikaç saat sonra hastaneye gidicem. Dua edin bana nolur bir mucize olsun..
Canım inan üzüldüm hayırlı değilmiş demekki her şerde vardır bir hayır diyeceğiz tamam gerçekten üzücü ama daha büyük olup duygusal bağ kurmuş olsaydın daha çok kahrolurdun bu bi teselli olsun sizin için tabiki her türlüsü kötü ama ona şükredelimMalesef bebeğimi kaybettim.. Kürtaja gerek kalmadı hiçbir parça kalmamış. Doktor 3ay beklememi, 3 ay sonra yeniden deneyebileceğimizi söyledi.. Rabbimden gelen herşey kabulümüz böylesini hayırlı görmüş demekki napalım.. Rabbim sizlere yavrularınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Inan çok üzüldüm. Vardir elbet Rabbimin bir bildiği şu an bu sayfadaki herkes eminim ayni korkuyu yasiyor veya yasamistir. Insallah birkaç ay sonra mutlu haberlerini aliriz. Ama sakin endokrin bölümünü ihmal etme mutlaka gorunmeni dilerim. Sevgiler
Canım inan üzüldüm hayırlı değilmiş demekki her şerde vardır bir hayır diyeceğiz tamam gerçekten üzücü ama daha büyük olup duygusal bağ kurmuş olsaydın daha çok kahrolurdun bu bi teselli olsun sizin için tabiki her türlüsü kötü ama ona şükredelim
Benimde ara ara kanamam olmuştu düşük tehlikem vardı nekadar dikkat etsemde 2 hafta önce 7 haftalık bebeğimi düşürdüm allah sizinkilere ömür versin...
sağol canım sendemi düşürdünCanım çok geçmiş olsun.. Gerçekten zor bi durummuş yaşamadan bilemiyor insan. Nasibimizde yokmuş demekki napalım. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bizede tabiki...
sağol canım sendemi düşürdün![]()
offf çok zor şuan ne haldesindir düşünebiliyorum geçmiş olsun canım sakın üzme kendini ben 2 haftada zor topladım kendimi bana herkes ne dedi biliyomusın rızkı yokmuş rızkı olsaydı taş bile olsa dünyaua gelirdi sen sakın moralini bozma canım çok geçmiş olsun bana doktor 3 ay sonra tekrar olabileceğini söyledi senin kanaman varmı? Benim 2 gündür geçmek üzere damla damla geliyo kahverengi şekilde herşeyin hayırlısı üzme kendini yine olur yanında sana destek çıkıcak birileri yokmu tekmisinEvet canım 6 haftalık bebeğimi bu sabah düşürdüm.. Olmadı tutunsun diye ne gerekiyorsa yaptım ama takdiri ilahi olmadı..
offf çok zor şuan ne haldesindir düşünebiliyorum geçmiş olsun canım sakın üzme kendini ben 2 haftada zor topladım kendimi bana herkes ne dedi biliyomusın rızkı yokmuş rızkı olsaydı taş bile olsa dünyaua gelirdi sen sakın moralini bozma canım çok geçmiş olsun bana doktor 3 ay sonra tekrar olabileceğini söyledi senin kanaman varmı? Benim 2 gündür geçmek üzere damla damla geliyo kahverengi şekilde herşeyin hayırlısı üzme kendini yine olur yanında sana destek çıkıcak birileri yokmu tekmisinağrın varmı?
Ben böyle birşey yaşadım düşükle sonuçlandı benimki. Ama sizinki de öyle olacak diye bi durum yok. Bazı hamile bayanlar dokuz ay boyunca bunu yaşayıp sağlıklı bi bebek dünyaya getiriyorlar.Arkadaşlar merhaba, ben henüz yeni hamileyim yaklaşık 4 haftalık dedi doktor. Dün lekelenme şeklinde kanamam oldu ve hala devam ediyor. Dün kanamamı farkettiğim an acile gittik. Keseyi gördü doktor. Serum verildi ve düşük önleyici iğne yapıldı. Yatıp dinleniceksin dedi. Hala lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor. Bu durumu yaşayan var mı? Ne gibi sorunlarla karşılaştınız doktorunuz ne dedi ve şuan ki durumunuz ne? İlk hamileliğim tecrübe sıfır ve inanılmaz korkuyorum kaybedicem diye.. Ayrıca troid değerim yüksekmiş benim gibi olanlar var mı? Tecrübe ve bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
allah yardimcin olsun canim 3 ay sonra beraber calismalara baslariz artik :) benim kanamam bugun sonlandi 3 4 gun kahverengi geldi camur gibi sonra rengi acildi simdi sadece akintim var toplam 2 hafta surdu canim kanamam adetim bir an once duzene girer insallah beklemek cok zor yne bebegim olsun istiyorum sanirim 3 ay bekleyemicemDuygularım birbirine girdi resmen. Veren Allah alan Allah.. Ama işte insan üzülüyor kalbe söz kolay geçmiyor. Allaha sığınmaktan başka çaremiz yok canım benim. Banada 3 ay beklemem gerektiğini söyledi. Evet pazartesiden beri kanamam var hala da var durmadı. Adet kanaması gibi bakalım ne zaman kesilicek. Eşim ve annem yanımda. Ağrım yok bebeğin düşmesiyle o şiddetli kasık ağrım bi anda kesildi
Ben daha 1 aylık evliyim ve hamileyim arada kahverengi lekelerim oluyor karnım ve sırtım çok agrıyo korkuyorum pazartesi doktora gidecem sizce ne oluyor
Ben böyle birşey yaşadım düşükle sonuçlandı benimki. Ama sizinki de öyle olacak diye bi durum yok. Bazı hamile bayanlar dokuz ay boyunca bunu yaşayıp sağlıklı bi bebek dünyaya getiriyorlar.
Üzüldüm sizin adınıza çok geçmiş olsunMalesef dün sabah düşürdüm bebeğimi![]()
allah yardimcin olsun canim 3 ay sonra beraber calismalara baslariz artik :) benim kanamam bugun sonlandi 3 4 gun kahverengi geldi camur gibi sonra rengi acildi simdi sadece akintim var toplam 2 hafta surdu canim kanamam adetim bir an once duzene girer insallah beklemek cok zor yne bebegim olsun istiyorum sanirim 3 ay bekleyemicem![]()