arkadaslar cok acele etmıyormuyuz bazı seylerde beynımız bıze oyun oynuyor en her ay kendımı hamıle gıbı hıssedıyorum goguslerım sısıyo karnım agrıoyo vs... ben cocuk ıstedıgım ılk gunden berı bu seylerı hep yasıyorum hepsı pıskoljik.ama genc kız ken hıc bı agrı olmadan adet olurdum.bence testlerle ugrascagımıza adetımızın gecöesını beklesek daha ıyı olmazmı?
Selam bayanlar!
Adetim gecikeli 5 gün oldu. Göğüslerim adet olacak gibi şiş ama çok acisi yok. Ara sira kasiklarim ağriyor. Sizce hamile miyim?nolur cevap yazin. Doktorum 1 hafta daha bekleyelim dedi ama çok sabirsizim.testte henüz yapmadim.
kızlar hepinize merhaba.2,5 yıllık uğraşılar,1 başarısız aşılama vs. dun hamıle olduğumu öğrendim.hem de bu ay olsa mucize falan olur dediğim bi ayda:))neyse en taze gebiş olarak sıze yaşadığım belırtılerı yazayım dedım.tahmın edıyodum ama o kadar çok olumsuz sonuç aldım kı yok canım kuruyosun gene dıyodum:)
1-göğüslerde acayıp bir şişlik ve ağrı-sütyen bile fazla gelıyodu.
2-aynen adet sancısı gıbı kasıklarda ağrı hala da var.bu arada bu ay ılk defa yaşadığım ve acaba dedirten şuydu.oturur vazıyetten ayağa kaltığımda anı kısa süreli batma ve sancılar kasıklarda.
3-uyku bozukluğu.(olurmuş bu)ben kafayı koydum mu sabah kalkardım uyku duzenım bozuldu.
4-ve gecen hafta tam olmayı beklediğim adet gunumde hafıf kahverengı bı lekelenme.hah dedim gelıyo herhalde.meğer o yerleşme kanaması denen şeymiş.
işte böyle kızlar.Allah isteyen herkese nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?