Hamileligin de alınganlık yapıp herşeye ağlayanlar buraya...

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Kızlar çok şükür midem bulanmıyor iştahım da çok şükür yani.sadece gogus ağrım var.tabii düşük riskim.oldugu için 15 gün yatmam gerekiyor ama herkese herşeye alınıyor ağlıyorum.esime anneme babama herkese çatiyorum herşeyi zihnimde dramatize ediyorum.ve engel olamıyorum.kendime.bana bir yardım edin ne yapayım?benim gibi olan var mı?

son zamanlarda bende böyle oldum herşeyi kafamda büyütyrm kuruyorumm herşeye alınıyırm ağlıyorumm hemde herşeye ..

son zamanlarda bende böyle oldum herşeyi kafamda büyütyrm kuruyorumm herşeye alınıyırm ağlıyorumm hemde herşeye ..
Ya bebek etkilenir sitres Yapma ağlama diyorlar elde değil ki...kolay değil...hormonlar altüst duygular karışık.

Ya bebek etkilenir sitres Yapma ağlama diyorlar elde değil ki...kolay değil...hormonlar altüst duygular karışık.
evet elde değil sanki ucunda duruyr anında ağlıyrm bende..
bnm oğlan zatnn ağlayınca üzülünce fena vuruyr etkilenyr belli üzülüyrm ama bişey yapamıyrm bnde ..

Ayy bende öyleydim ilk zamanlarda valla kendimden nefret etmiştim artık şükür geçti inşallah sen de atlatırsın çok elde olan bi durum değil seni çok iyi anlıyorum.

Maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin 6+5 günlük benim.daha yeni.ama düşük riskim var.doktor rahimde kanlanma gördü.15 gün yatacaksın riskin var dedi.canm bu konu hakkında bir bilgin var mı ya.endiseleniyorum o on beş gün nasıl geçer şimdi bilmiyorum.

başta bana da aynısını söledi doktor rahim içinde kan var dedi bi ilaç adı var onu verdi bitene kadr kullan dedi kullandım çok şükür bişey olmadı ben yatmadım ama ağır iş de yapmadım bi de ilk 3 ay eşinden uzak durcan tabii normal kanama yok değilmi

amin canımm cümlemize inşş :)

Yok canım hayır...progestan mi? Verdi sana

Yok canım hayır...progestan mi? Verdi sana
heh evet aynen o ilaç bitene kadr kullandım bende de sadece rahim içinde vardı dışarı kan yoktu ilacı bitrdim 1 ay sonra kontrole gittim hiç bi sıkntı yoktu cnm hatta başka bi doktora gitmiştim onu diyen doktor için ağzı olan konuşuyr hiçbişeyin yok dedi :) sen ilacını kullan folik asitle beraber 3 ay uzaklaş eşinden ama telaş yapma panik yapma bn öle yaptm cnm

Ayy allah senden razı olsun.allah ne muradın varsa versin.bende progestani alıyorum. Zaten.bu doktor benim asıl. Doktorum değildi.asil doktorum marasta canım .ben annemgil de olduğum için adanada gitmek zorunda kaldım.adam 15 gün dinlen dedi.dinlenirsen düşmez dedi.annemde kafayı yemiş bu doktor.buda nerden çıktı dedi.canim ilk başta hafif lekelenmem oldu o da normalmiş.doktorum iyisin dedi.kanama da yok çok. Şükür.bana doktor camasirina hiç kan gelmedimi içte kanlanma var dedi.cok şükür yok bir şeyim. Ama nasıl ağladım.allaj senden razı olsun.insan aklında kuruyor ya çocuğumun kalbi durursa diye.?

yok yok aman o kdr kurma cnaım kafanda doktorlar bazn gerçekten abartıyorr ağır iş yapma sen dinlen bol bol ama kanaman yoksa dışarıyaa çok önemli değil diyorlar
Allah senden de razı olsun canm ne demek çok sıkntı yapma asıl o şekilde zarar görür bebeğin canımm raahatla ilacını bitene kadr kullan bol bol dua et herşey Allahtan ondan başkası yardım da edemez bilemez de..
Rabbim bebklerimizi sağ salim bi avazda kucağımıza almayı nasip etsin ..

Amiiiinnnn canım..allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin.kimseye evlat acısı yaşatmasın..çok şükür dışarıya bir kanamam yok.sarı çok açık kahverengi akintilarim oluyor ara ara.oda zaten normal.diyorlar.bana doktor marasa bile gitme dedi 15 gün yataktan çıkmak yok sen yolculuğu bile kaldirqmayabilirsin dedi bana.insan nasıl korkmasın.gerizekali adam .

Amiiiinnnn canım..allah herkese hayırlı sağlıklı evlat versin.kimseye evlat acısı yaşatmasın..çok şükür dışarıya bir kanamam yok.sarı çok açık kahverengi akintilarim oluyor ara ara.oda zaten normal.diyorlar.bana doktor marasa bile gitme dedi 15 gün yataktan çıkmak yok sen yolculuğu bile kaldirqmayabilirsin dedi bana.insan nasıl korkmasın.gerizekali adam .

herkes doktor olamıyor işte çoğu boş sallıyor başıma gelmese bende bilmyrdum sen dikkt et tabi yine de ama kafana takma cnm annenin her duygusundan etkilnyr çocuklar yazık günahh sen elinden gelni yap ilacını kullan dua et dikkt et gerisini Allah a bırak
Allah yardımcın olsun canım sağ salim atlat inşş şu 3 ayı sonra bi rahatlarsın zatnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…