Hamileliğin de toxoplazma geçirenler yardım lütfen çok acilll.

Slm ne yaptin sonucu canim merak ettim seni ben pozitif cikan hastaneye gidip sikayet ettim testi tekrarladilar neymis yine pozitif cikmis ama sonuc kagidi yok ortada birkac gun bekleyip baska hastaneye gidicem hem muayene hem testi yapicam capaya gidemiyorum oglum hasta birakacak kimsem yok ama eger negatif cikarsa yine hastaneyi sikayet edicem sonucumu vermiyorlar

Çok iyi yapmissin cnm ben aldım sonucumu negattiflik falan yok ama enfeksiyodaki Dr söylediğine gore 4 ay önce gecirmisim su anda aktif bi enfeksiyon yokmuş biraz icim rahatladı ama kendi sürekli drum pek bisey söylemedi yine fakülte de bi Dr önerdi prf gittim sadece kağıda bakıp ilaç kullanıp kullanmamam gerektiğini söyleyecekti ama parayı almadan bisey söylemedi aksine evet çok yüksek çıkmış diyerek bize bisey dedirtmeden savdi başından neyin yüksek çıktığını bile soramadik çok sınır oldum yarın tekrar gidicez özel muayene olucam inşallah bu sefer doğru düzgün bisey söylerler

Merhaba uzun zaman olmuş siz yazalı ama sonucunuz ne oldu bebeğiniz Doğdu mu sağlıklı MI

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…