Hamileliğin ilk ayında bel ağrısı ve Progestan kullanımı

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
34
Günaydın kızlar merhaba. Doktorların hesaplarına göre 5 haftalık hamileyim. Düne kadar bir sıkıntım yoktu fazla hafif hafif sancılar kasılmalar oluyordu sadece ama dün çok belim agrdi. Yanlardaki boşluklar ve yine yanlardaki kemiklere kadar sanki vurdu ağrısı. Doktoruma mesaj attım Progestan başlayalım 200mg dan başla ve istirahat gerekli dedi. Perşembe günü randevumuz var. Bu sabah uyandım hafif ince ince ağrılarım var ama dünkü kadar değil ama tabiki günün ilerleyen saatlerinde bir yerde ağrı çıkabiliyor yada dün agran yer yine agirmaya başlayabiliyor. Benim sorum şu ki Progestan kullansam mı beklesem mi bu ağrılar normal mi yoksa doktor düşük tehlikesi mi düşündü de bana bu hapı verdi bilemedim kullanayım mi kullanmayayaim mi bilen birisi aydınlatırsa çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

oncelıkle hayırlı olsun doktorun soyledıgını yapmıyorsunuz da burada bızlerın soyledıgıne mı guvenıp yapacaksınız. ne diyim ki..

Hayırlı olsun. Progestani kullanın çünkü bana doktorum her türlü kanama düşük tehlikesi olabilir demişti. Progestan da iyi geliyor. Hicbir zararı yok bebege

Back
X