Hamileliğin ilk ayında belirtiler

Ahsen__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
119
51
48
34
Merhaba kızlar. Beta HCG 102 çıkmıştı 2 gün sonra 311 e yükseldi ve yükselmeye devam ediyor. Doktorum ultrasonda görünmesi için 1500-2000 olması gerekli dedi ve o yüzden önümüzdeki Perşembe gününe randevu verdi. Dayanılmayacak ağrılarım yok fakat ara ara sağ yada sol tarafım bosluklarim bazen kasıklarım ağrıyor hani böyle ağrı da demiyimde kasılma gibi oluyor. Gaz problemimde var biraz. Bazende vajinaya doğru kasılmalar baskı hissi gibi hisler oluyor. Bunlar sizce normal ki, kuru ağrı değilde kasılma baskı şeklinde oluyor.

Normal bende yasıyorum aynı şeyleri yeni gebeyim bende 4 +3

Onlar için erken bu kasılmalar agrılar rahim buyuöesinden oluyor asıl olmazsa kork

Kese için bu hafta gozukur dedi doktor ben hafta sonuna aldım bilerek garanti olsun diye gidip gelmiyim diye cunku bazı keserler gec gozukuyor ıkıncı hamıleliğim ordan biliyorum. Sen ıkı uc gun sonra gorursun

Kese için bu hafta gozukur dedi doktor ben hafta sonuna aldım bilerek garanti olsun diye gidip gelmiyim diye cunku bazı keserler gec gozukuyor ıkıncı hamıleliğim ordan biliyorum. Sen ıkı uc gun sonra gorursun
Bende perşembeye aldım işte. Dış gebelik falan olanları duyuyorum çok korkuyorum öyle bişey olucak diye psikolojik heralde

Bide akıntı miktarında artış oldu mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…