Hamileliğin ilk aylarında ilişki riskli mi

Halime sultan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
12
3
1
31
Merhaba kızlar şuan 4 haftalık hamileyim dün gece ilişkiye girdik ama korkarak acaba bir riski var mıdır diye sabah ta hafif karnımda ağrı hissettim ilişkinin zararı var mi veya nasıl olmalı hamileyken hangi pozisyonları te4cih etmeli ? Bundan önce düşük yaptım simdi bunu da kaybetmek istemiyorum:KK43: yardımcı olun birde daha 1 aylık hic uyuamıyorum geceleri 5 dk da bir uyanıyorum gündüz de serhoş gibi oluyorum uykudan :uykucu: napmaliyim..

Merhaba kızlar şuan 4 haftalık hamileyim dün gece ilişkiye girdik ama korkarak acaba bir riski var mıdır diye sabah ta hafif karnımda ağrı hissettim ilişkinin zararı var mi veya nasıl olmalı hamileyken hangi pozisyonları te4cih etmeli ? Bundan önce düşük yaptım simdi bunu da kaybetmek istemiyorum:KK43: yardımcı olun birde daha 1 aylık hic uyuamıyorum geceleri 5 dk da bir uyanıyorum gündüz de serhoş gibi oluyorum uykudan :uykucu: napmaliyim..
Canım bende konu açmıştım 5 haftalık gebelikte cinsel ilişki diye. Orda güzel yorumlar vardi senin konuna cevap gelinceye kadar bi gözat istersen. Belki ordan bi iki ip ucu bulursun. Simdiden hayirli saglilikli doğumlar :anne::nazar:

Doktor yasaklamadıysa sorun olmaz
Biz sadece biraz daha dikkatli davranıyoruz
Gerisi aynı devam ediyor

Doktorun riskli diyip yasaklamadığı sürece bir sıkıntı yok. Ben sadece 5. haftada keseyi görüp doktorum herşey güzel diyene kadar bir hafta beklemiştim, ondan sonra herhangi bir sınırlama yapmadık. Önceden nasılsa aynen öyle devam ettik. Senin içinde en iyisini doktorun bilir. Çünkü eğer düşük riski varsa biz ne kadar sorun olmaz desek de sıkıntı olabilir canım.

Daha önce bir risk atlattigim için tedirginim doktorun birşey demedi sadece bir kere de size.sormak istedim içim rahat etsin diye teşekkürler

Doktor aksini söylemedikçe bir sorun olmuyor. Birçok doktor cinsel hayatınıza devam edebilirsiniz diyor.

Farklı birşey görüpte cinsel hayatınıza ara verin derse o zaman denilene uyarsınız. Prezervatif kullanmak şartı ile ilişkiye devam edilebilir deniliyor.

Önceden düşük yaşadıysanız bence kese görünüp kalp atışını alana kadar ilişkiye girmeyin. Sonra da kanamanız olmadığı ve doktor aksini söylemediği sürece sıkıntı olmaz. Bizim doktor serbest bıraktığı halde 9 ay ilişkiye girmedik. Hiçbirşey kaybettiğimizi de düşünmüyorum. Sağlıklı bir gebelik dilerim.

Doktorunuza mutlaka danışın bence. Benim doktorum genel olarak pek evhamlı olmamasına rağmen 10 haftadan önce ilişki yok dedi. Riskli bir durumum olduğuna dair birşey de demedi, daha önce düşük yapmadım.

Back
X