Merhaba allah saglikla kucagina versin insallahArkadaşlar merhaba. Dün idrarda bakılan kaset gebelik testinden yaptım ikinci çizgi silik cıktı hemen kan verdim beta 19 cikti. Adet olacakmışım gibi sancimvar bazen çok artıyor. Gebeliginde ilk haftalar bunu yaşayan varmi. Kimyasal gebelik olabilir mi?
Merhabalar sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba allah saglikla kucagina versin insallahBen 7+4 oldum hala kasilmalarim oluyo. Bazen yürüyemiyorum doktor kanama olmadıkça normal oldugunu solemisti.
Adetiniz ne kadar gecti
Şuan 3. GünAdetiniz ne kadar gecti
YaaaaaBenim kasıklarım çok ağırırdı özellikle sağ kasığım sanki dikenler batar gibi oluyordu.. anı sancılar falan giriyordu adetim gecikince test yaptım sonra doktora gittim oğluşumun haberini aldık ve sağ taraftan yerleşmiş miniğim şimdi kucağıma alacağım günü bekliyorumyani ağrı falan olması çok normal orada olduğunu tutunmaya çalıştığını hissetiriyor sana annesi
Amiinn ammiiinnnn inşaALLAAHH canım benim.. Bol bol dinlen uzat ayaklarını ani ve fazla hareket yapma.. kanama olmadığı müddetçe ağrı ve batma hissi normal canm.. Sağlıkla kucağına yuvanıza gelsn bebeğinizYaaaaainşallah sağlıkla kucagimiza alırız bir gün buraya yazacağım aklıma gelmezdi kendimde saglikciyim ama işte insan bazen tedirgin oluyor
Amiiiin inşallah sizinde yaaAmiinn ammiiinnnn inşaALLAAHH canım benim.. Bol bol dinlen uzat ayaklarını ani ve fazla hareket yapma.. kanama olmadığı müddetçe ağrı ve batma hissi normal canm.. Sağlıkla kucağına yuvanıza gelsn bebeğiniz
Evet benimde ilk hamileliğim tatlm çok şükür Rabbime nasip etti bu duyguyu bana herkese de nasip etsin inşaALLAH ..Amiiiin inşallah sizinde yaa♥ çok özel çok güzel bi duygu. Ilk gebelik mi sizindeacaba benim beta değerim dusukmu geç döllenme olabilir mi. Son adet tarihim 29 aralık ona göre 4 haftalık oluyor hesaplayınca ama beta değerim çok düşük
Yaaaaa insallahhhh kuzuumEvet benimde ilk hamileliğim tatlm çok şükür Rabbime nasip etti bu duyguyu bana herkese de nasip etsin inşaALLAH ..Valla tatlm geç döllenme olabilir o yüzden değerin düşüktür.. Düzenli olarak takip et değerini.. Miniğin sana sıkıca tutunsun inşaALLAH..
Aamiinnnn inşaALLAHH.. Güzel haberlerini bekliyoruzYaaaaa insallahhhh kuzuumamin inşallah allah isteyen herkese versinn. Yarın gidicem muayene icin ♥
Canım malesef güzel haberlerim yokAamiinnnn inşaALLAHH.. Güzel haberlerini bekliyoruz
Canm benim çok üzüldüm...Canım malesef güzel haberlerim yokdeğerim düşmeye başladı tutunamadı minigim. Sağlıksız bi gebelikmis
Allah razı olsun kuzumm icime doğmuştu ama nasip değilmiş dediğin gibi bi daha ki ay inşallah güzel haberler ile gelecegimCanm benim çok üzüldüm...2. Gebelikte olacak inşaALLAH sen kendni kapatma üzme .. stres sıkıntı da çok etkiliyor.. dualarm seninle
İnşaALLAH canımm . En önemli detay gerçekten sakın stres yapma.. Ben stres yapmadığım zaman hamile kaldm..Allah razı olsun kuzumm icime doğmuştu ama nasip değilmiş dediğin gibi bi daha ki ay inşallah güzel haberler ile gelecegim♥
Merhaba benmde sag kasigimda cok agri oldu dun gece. Adetime bir gun kala test yaptim pozitif cikti dun aksama dogru. Daha once dis gebelik yasadim sag tupumde. Ondan cok tedirginim. Ama yorumunuzu okuyunca biraz rahatladim. Normaldede olabiliyor demekkiBenim kasıklarım çok ağırırdı özellikle sağ kasığım sanki dikenler batar gibi oluyordu.. anı sancılar falan giriyordu adetim gecikince test yaptım sonra doktora gittim oğluşumun haberini aldık ve sağ taraftan yerleşmiş miniğim şimdi kucağıma alacağım günü bekliyorumyani ağrı falan olması çok normal orada olduğunu tutunmaya çalıştığını hissetiriyor sana annesi
Iki gun sonra 2 kat olmali kan veremiyosaniz ev testlerine devam edin hergun koyulasicaktr gebelik ilerloyosa sanci ise ilk gebeligimde boyleydm adet oldum olucam derken hamileymsmArkadaşlar merhaba. Dün idrarda bakılan kaset gebelik testinden yaptım ikinci çizgi silik cıktı hemen kan verdim beta 19 cikti. Adet olacakmışım gibi sancimvar bazen çok artıyor. Gebeliginde ilk haftalar bunu yaşayan varmi. Kimyasal gebelik olabilir mi?
Aaayyy MaşaALLAH maşaALLAH. RABBİM nasip etsin evladınızı kucağınıza sağlıkla almayı..Merhaba benmde sag kasigimda cok agri oldu dun gece. Adetime bir gun kala test yaptim pozitif cikti dun aksama dogru. Daha once dis gebelik yasadim sag tupumde. Ondan cok tedirginim. Ama yorumunuzu okuyunca biraz rahatladim. Normaldede olabiliyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?