Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef bakalım bgun doktora gidicem ben eger duyulursa belkı bakalım :):) sen gittin mi doktora ?En son regl tarihim 1eylul :) bekliyorum kızlar kalp atislarini duyfunuz mu ?
Bel agrisi bende de var rahimin genislemesinden dolayi oluyormus suan iyice artti agrim ah birde o uykulara hic doyulmuyor heleki calisan biriysenBenim de Sat 13 eylül. Haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum kadın doğuma ilk kez. Kese o zaman görünür bence.
Folik asit e de başladım dün. Kadın doğum doktoru yakın bir arkadaşıma danıştım. Direk başla dedi.
Şimdilik her şey güzel. Hafif bir bel ağrım var. Bir de dün gece nasıl bir uyku halim var, anlatamam.
Valla zamani gelmeden hersey yalan cnm bende boyle korunmasiz iliski olunca hemn hamile kalcam saniyordum evlendigimzde ilk 4 ay falan korunduk sonra cocuk yapalim dedik tabi hemen olmadi iki ay sonra hamile kaldm kimyalsal gebelik oldugumu ogrendim yani sessiz dusuk gebelik olusamadan adet yoluyla atiliyor derken bi 6 ay korunmamamiza ragmen olmadi cok sukur suan hamileyim 13 haftalik olduk insallah yakinda cinsiyetini ogrencez yani illa olsun deme hayirlisini iste herzaman hakkindada hayirlisi olsun adetin gecmeden bu bebek isini cok dusunme hersey piskolojik ben kafamdan attigim ay hamile kaldim yasimda genc oldugu halde cok kafaya takiyordum 22 yasimdayim seninde hakkinda hayirlisi olsun allah bir omur boyu mutluluk nasip etsinMerhabalar, 04.10.2015'de evlendim :) yani daha çiçeği burnunda bir gelincağızım :) ama eşim çocuğumuz olmasını çok istiyor. Biraz erken olduğunu düşünsemde bende istiyorum açıkçası. Evlendiğimiz günden bu yana her gün korunmasız ilişki oldu. Sizce hamile olma ihtimalim ne durumdadır? Ne zaman test yapmalıyım ? 26 Eylülde adet oldum 1-2 Ekim gibi tam anlamıyla bitti. Teknolojinin harikası olan Takvimim uygulamasıyla adet düzenimi takibe aldım 6'sı ve 12'si arası gebelik şansı orta ve yüksek olarak değişip 11'inde de yumurtlama günü gösteriyordu. Ve tabii ki o günde korunmasız birliktelik oldu. Hadi bana fikir verin kuzular
Bende var cnm ya o agrilar adet olcam diye korkuyordum ilk haftalar :) ama rahim genisledigi icin normalmis benmde erken sismisti sonra yavasladi sismesi tuhafpekı kızlar sizde kasık ve asırı karın agrısı böyle adet olurken olurya hanı oyle agrılar varmı ben o agrılardAN öldüm ölecem yanı bırde karnım sıstı erken evet ama şişti anlamsız bır sekılde yanı
Aslında hiç kafaya takmıyorum hatta olmasın bile dedim ilişkideyken ama sonra sonra ısındım bu çocuk olayına. Yani aslında öyle çokta takmıyorum sadece şuan merak. Gelecek adet tarihime daha var çünkü o yüzden insan heyecanlanıyor :) Bende Allah ya istediğimiz zaman vermezse düşüncesiyle korunmak istemiyorum. Vücudun sonradan kendini toplaması zor oluyormuş çünkü. Aaa bende 22 yaşındayım :) AMİN canım benim cümlemize. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Valla zamani gelmeden hersey yalan cnm bende boyle korunmasiz iliski olunca hemn hamile kalcam saniyordum evlendigimzde ilk 4 ay falan korunduk sonra cocuk yapalim dedik tabi hemen olmadi iki ay sonra hamile kaldm kimyalsal gebelik oldugumu ogrendim yani sessiz dusuk gebelik olusamadan adet yoluyla atiliyor derken bi 6 ay korunmamamiza ragmen olmadi cok sukur suan hamileyim 13 haftalik olduk insallah yakinda cinsiyetini ogrencez yani illa olsun deme hayirlisini iste herzaman hakkindada hayirlisi olsun adetin gecmeden bu bebek isini cok dusunme hersey piskolojik ben kafamdan attigim ay hamile kaldim yasimda genc oldugu halde cok kafaya takiyordum 22 yasimdayim seninde hakkinda hayirlisi olsun allah bir omur boyu mutluluk nasip etsin
Saol cnm bnm bol bol dua et bende ederim senin icin allah kimsenin kucagini bos birakmasin evlatla sınamasinAslında hiç kafaya takmıyorum hatta olmasın bile dedim ilişkideyken ama sonra sonra ısındım bu çocuk olayına. Yani aslında öyle çokta takmıyorum sadece şuan merak. Gelecek adet tarihime daha var çünkü o yüzden insan heyecanlanıyor :) Bende Allah ya istediğimiz zaman vermezse düşüncesiyle korunmak istemiyorum. Vücudun sonradan kendini toplaması zor oluyormuş çünkü. Aaa bende 22 yaşındayım :) AMİN canım benim cümlemize. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
AMİN canım benim çok teşekkür ederimSaol cnm bnm bol bol dua et bende ederim senin icin allah kimsenin kucagini bos birakmasin evlatla sınamasin
PEKİ BULANI ALAN NE ZAMAN BASLADI BENDE HİÇ BİŞEY YOKBende var cnm ya o agrilar adet olcam diye korkuyordum ilk haftalar :) ama rahim genisledigi icin normalmis benmde erken sismisti sonra yavasladi sismesi tuhaf
Bulanti bendede pek olmadi ama bu ay biraz biraz oldu 3. Ayimdan sonra basladi hatta dr bana ilk uc ay icin bulanti ilaci vermisti ben bulantm yok diye almamistim ama 4. Ayin basinda aldim ilaciPEKİ BULANI ALAN NE ZAMAN BASLADI BENDE HİÇ BİŞEY YOK
İYİ OLDU BENDE KENDİMİ YARATIK ZANNEDİYODUM TİKSİNMEM YOK BULANTIM YOK HİÇBİŞEYİM YOK SADECE ACAYIP SANCIM AGRIM BİRDE BACAKLARIMDA AGRI COK VAR YA VALLA OVALIYORUM FALAN BANAMISIN DEMIYOR BILE ÖLÜCEM AGRIDAN MUSTELA NIN BACAK AGRI KREMINI ALDIM HAMILELER ICIN BENDE ETKI YARATMADI VAlla birde işde karnım şiş sacma sapan bir sekilde :):):)Bulanti bendede pek olmadi ama bu ay biraz biraz oldu 3. Ayimdan sonra basladi hatta dr bana ilk uc ay icin bulanti ilaci vermisti ben bulantm yok diye almamistim ama 4. Ayin basinda aldim ilaci
Ya her hamilelik farkli diyorlar gercekten oyle ben ilk aylar peynir domates yiyemedim simdi yiyiyorum acayip acı cekiyor cnm ozellikle cigkofte bide o bacak agrilari benide uyus edio calisirken daha zor bide cok duygusallastim esimim her haraketine bazen bakisina bile aliniyorumİYİ OLDU BENDE KENDİMİ YARATIK ZANNEDİYODUM TİKSİNMEM YOK BULANTIM YOK HİÇBİŞEYİM YOK SADECE ACAYIP SANCIM AGRIM BİRDE BACAKLARIMDA AGRI COK VAR YA VALLA OVALIYORUM FALAN BANAMISIN DEMIYOR BILE ÖLÜCEM AGRIDAN MUSTELA NIN BACAK AGRI KREMINI ALDIM HAMILELER ICIN BENDE ETKI YARATMADI VAlla birde işde karnım şiş sacma sapan bir sekilde :):):)