Merhaba ben de bugün katıldım. 19 mayısta hasta olmam gerekiyor. Ancak karnım ve belim agriyo. Şişliğim birkaç gün öncesine kadar vardı. Acaba gebelik ihtimali var mı?
Bu hafta belli olur artık. Heyecan verici :)
İnşallah hamile oluruz çok istiyorumBenim de aynı 2 şubatta kurtaj oldum kalbi durduğu için aldılar bebeği. Bugün hasta olmam lazım ama henüz olmadım. Göğüslerde şişlik yok sadece bel ve karın ağrısı var. Bence hasta olcam
Ben de idrar testi yaptım ikinci çizgi çok silik dikkatli bakınca görünüyor ve adetime 4 gün var daha... Ayrına kanda negatif çıktı bugun yaptırmıştım onu daBen bugün idrar testi yaptım çift çizgiyi gordum.
İnşallah bende müjdeli haberimi alırım ama umudum yok bu ay da.. Önce kanda çıkar sonra idrarda bende tam tersi oldu her işim ters arkadaşBirkaç gün daha bekle. Ben kanda baktirdim. Beta HCG 2591 olmuş inşallah seninki de olur
Siz sanirim hamilesiniz tebrik ederim :) darisi basima. Belirtilerimizde ayni gibi. Tam olarak bahsedebilir misiniz belirtilerinizden ?Valla ben ucuz testlerden aldım netten. Yapiodum sürekli
Bende kirpiklerimi kontrol ediyim o zaman :) tesekkur ederim bilgiler icin. Hayirlisiyla kucaginiza alirsin insallah.Sizinkilerin dışında ekstra kirpiklerim çaprazdi. Evet 6 haftalık hamileyim
Merhabalar adetim 1 gün var ve çok bel ağrım var hamilelik şüphelerim var ve istiyorum ilk gebelik mol gebelik oldu şuan çok istiyorum yumurtlama doneminde planladık sizce olma ihtimali var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?