Hamileligin ilk haftalarında cilt bakımı

washingtonxy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
215
93
28
36
Meraba arkadaşlar gebe olarak araniza yeni katildim .ben yüzumu yuz temizleme jeli,peelingi iki gune bir yapip uzerine gunes kremi suruyordum bazen nemlendirici krem neyse işte .aranizda hic gebe olunca cildiyeye gidip zararsiz yuz temizleme jeli peelingi nemlendiricisi gunes kremi,el kremi,ayak bakım kremi deodorant ,gibi kullanilan urunlerin gebelikte zararsiz olanini ögreneniniz oldumu zararsiz olan neler var

deodorant kullanmadım gebelikte. yves rocher’in doğal diyorlar ama yine de riske atmak istemedim. doğal denilene bile iki gün sonra değilmiş diyorlar.

retinol içeren kremler vs zararlı gebelikte kullanmayın. onun dısında yüz yıkama jelleri, nemlendiriciler, c vitamini vs zararsız. ben peeling olarak yves rocher’in yosun maskesi var onu yapıyordum. birde kırmızı enzim peelingim vardı ama onu hiç yapmadım gebelikte riskli olabilir diye.

çatlak için cildinizi sürekli duştan sonra ve gece yatmadan önce nemlendirmeniz ilk haftalarda yeterli. benim karnım bir de gec ama birden büyüdü. 30.haftaya kadar minicikti, bir haftada karpuz kadar oldu o yüzden ben ne yaptıysam da çatladım yine.

çatlak yağı ve kremi kullandım ben ama dediğim gibi o kadar para vermeye hiç gerek yok. hindistancevizi yağıyla güzelce nemlendirin. bu arada sadece karnınızı değil, bel gölgenizi, kalcanızı, üst bacaklarınızı (özellikle iç bacak) ve kollarınızı da nemlendirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…