Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bendede verdi cook korktum ama gereksizmis bebegim saglikla dogdu ve simdi iki aylık :0Merhaba,
5+3 haftalık hamileyim. İlk muayenemi bugün oldum. Doktorum 3 cm çapında kistim olduğunu söyledi. Bebeğe zararı olmaz dedi ama genede endişelendim. Ultrasonda ki görüntüsü gebelik kesesinin 3 katı resmen. Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Bendede verdi cook korktum ama gereksizmis bebegim saglikla dogdu ve simdi iki aylık :0
Bende de vardi, bir sorun olmadi. Hamilelik surecinde buyuyecek,dogumdan sonra da kuculecek demisti doktorum. Aynen dedigi gibi oldu
Sende hayırla kucağına al inşallahAllah bağışlasın
Merhaba,
5+3 haftalık hamileyim. İlk muayenemi bugün oldum. Doktorum 3 cm çapında kistim olduğunu söyledi. Bebeğe zararı olmaz dedi ama genede endişelendim. Ultrasonda ki görüntüsü gebelik kesesinin 3 katı resmen. Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Var benim :) Şuanda oğlum 6 yaşındaMerhaba,