Hamileliğin İlk Haftalarında Kist

bhrmert

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2017
10
1
1
37
Merhaba,
5+3 haftalık hamileyim. İlk muayenemi bugün oldum. Doktorum 3 cm çapında kistim olduğunu söyledi. Bebeğe zararı olmaz dedi ama genede endişelendim. Ultrasonda ki görüntüsü gebelik kesesinin 3 katı resmen. Aranızda bu durumu yaşayan var mı?

3. aya kadar geçebilir demedi mi?
Bende 3. ayda geçmişti.
Sıkıntı olsa doktor söylerdi.

Bende de vardi, bir sorun olmadi. Hamilelik surecinde buyuyecek,dogumdan sonra da kuculecek demisti doktorum. Aynen dedigi gibi oldu

Merhaba,
5+3 haftalık hamileyim. İlk muayenemi bugün oldum. Doktorum 3 cm çapında kistim olduğunu söyledi. Bebeğe zararı olmaz dedi ama genede endişelendim. Ultrasonda ki görüntüsü gebelik kesesinin 3 katı resmen. Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
Bendede verdi cook korktum ama gereksizmis bebegim saglikla dogdu ve simdi iki aylık :0

%90 ı kücülür dedi.
Bundan 3 ay önce enfeksiyona bağlı düşük yaptım. O yüzden birden panik oldum.

Arkadaşımda hamileliğini kist varken tamamladı ve bi sorun yaşamadı
Doktorda zararı olmaz demiş
Güzel düşün güzel olsun sağlıkla gelsin :)

bende de vardı kendiliğinden kayboldu. hamilelikle birlikte oluşan bişey dedi doktor

Merhaba,

ben varim canim hamilelik ilerleyince kayboldu....bebegim bir yasina gelince gene cikti...alistim ben kanka olduk korkacak birsey yok....hayirli doguma ins

Merhaba,
Var benim :) Şuanda oğlum 6 yaşında
İlk duyduğumda bende tedirgin oldum ama dr dediği gibi önemsiz dikkate almayın.

Back
X