Yok mu kimseKızlar ya benim bugün afedersiniz ama idrar yaptığım yerde batma oluyor. Yani iğne batması gibi. İdrarımı yaparken değil ama ayaklarımı oynatırken arada hissediyorum. Daha 4 haftalıktır hamileliğim. Böyle olan var mıydı hiç ? Ve iki gündür iki sefer çok açık sarı akıntı geldi çok az ama normal mi gebelikte?
İdrar yolu enfeksiyonuKızlar ya benim bugün afedersiniz ama idrar yaptığım yerde batma oluyor. Yani iğne batması gibi. İdrarımı yaparken değil ama ayaklarımı oynatırken arada hissediyorum. Daha 4 haftalıktır hamileliğim. Böyle olan var mıydı hiç ? Ve iki gündür iki sefer çok açık sarı akıntı geldi çok az ama normal mi gebelikte?
İdrar yolu enfeksiyonu benimde öleKızlar ya benim bugün afedersiniz ama idrar yaptığım yerde batma oluyor. Yani iğne batması gibi. İdrarımı yaparken değil ama ayaklarımı oynatırken arada hissediyorum. Daha 4 haftalıktır hamileliğim. Böyle olan var mıydı hiç ? Ve iki gündür iki sefer çok açık sarı akıntı geldi çok az ama normal mi gebelikte?
Yaptılar idrar da enfeksiyon çıkmadı 4 günü önce falandıEnfeksiyon büyük ihtimalle. Idrar tahlili yapsınlar.
Evet çok su içiyorum doktorumda dedi. Ama idrarımda çıkmamıştı enfeksiyon bakmıştık kaç gün önceHamilelik ile alakası yok. Maalesef sistit gibi duruyor. İlaç kullanamazsınız, bol su için.
Aynı batmalar mı oluyor sende peki ? Ne yaptın bunun içinİdrar yolu enfeksiyonu benimde öle
monurol şaşe falan veriyoru artı antıbiyotık alabailirsin doktor önerisiyle bende de vardı yeni hamileyim çok geçmiş olsunKızlar ya benim bugün afedersiniz ama idrar yaptığım yerde batma oluyor. Yani iğne batması gibi. İdrarımı yaparken değil ama ayaklarımı oynatırken arada hissediyorum. Daha 4 haftalıktır hamileliğim. Böyle olan var mıydı hiç ? Ve iki gündür iki sefer çok açık sarı akıntı geldi çok az ama normal mi gebelikte?
Hamilelikte oluyor o zaman. Teşekkür ederim size de geçmiş olsunmonurol şaşe falan veriyoru artı antıbiyotık alabailirsin doktor önerisiyle bende de vardı yeni hamileyim çok geçmiş olsun
Şimdi oluşmuş bile olabilir bu gebelik ilginç şeyYaptılar idrar da enfeksiyon çıkmadı 4 günü önce falandı
Yaa ben öğleden sonra doktoruma görüneyim o zaman teşekkür ederimŞimdi oluşmuş bile olabilir bu gebelik ilginç şey
Yarın gidicem sonuçlarım içinAynı batmalar mı oluyor sende peki ? Ne yaptın bunun için
Evet canım. Bir haftadır içiyorum. Doktoruma sordum normal dedi devam ederse öyle bakarız dedi. Şimdi de kaşıntı var ama vajina kısmında değil ya idrar kısmında iki dudak arasında ikisinin içide kıp kırmızıYalovada mısın canım? Bol bol su tüketmelisin...
Hangi hastaneye gidiyorsun canım? Doktorun kim... Enfeksiyon değilde sende mantar var canımEvet canım. Bir haftadır içiyorum. Doktoruma sordum normal dedi devam ederse öyle bakarız dedi. Şimdi de kaşıntı var ama vajina kısmında değil ya idrar kısmında iki dudak arasında ikisinin içide kıp kırmızıAra ara kaşınıyor of haftaya daha randevumda. mı bir Öner’in var mı bunun için ? gidene kadar enazından beni rahatlatacak birşey
Özel uzmanlar buğday hanıma gidiyorum. Daha yeniyim ya bir haftadır gidiyorum ona da. Bende bekarkende vardı Travazol mantar kremi kullanıyordum çok iyi geliyordu. Acaba hamilelikte kullanılabilir miHangi hastaneye gidiyorsun canım? Doktorun kim... Enfeksiyon değilde sende mantar var canım
Bende uzmanlar a gidiyorum filiz cigerimeÖzel uzmanlar buğday hanıma gidiyorum. Daha yeniyim ya bir haftadır gidiyorum ona da. Bende bekarkende vardı Travazol mantar kremi kullanıyordum çok iyi geliyordu. Acaba hamilelikte kullanılabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?