Hamileligin ilk haftalarında

Eylulerdq

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
11
1
1
26
Daha yeni hamileyim kesem çok küçükte olsa göründü. Ama benim sorum şu çok kahverengi akinti ve peşine sadece 1 damla kan pihtisi geldi sebebi ne olabilir . Bugün misafirim vardı hiç oturamadim çok yoruldum sırtım ve kasigim ağrıdı dusukten korkuyorum Allah korusun..

Keske kendini yormasaydin 😕 ilk haftalarda yerlesme kaynakli kahverengi lekelenmeler olabiliyor ama pihti seklinde kanama olunca doktora gitsen iyi olur diye düşünüyorum

Daha yeni hamileyim kesem çok küçükte olsa göründü. Ama benim sorum şu çok kahverengi akinti ve peşine sadece 1 damla kan pihtisi geldi sebebi ne olabilir . Bugün misafirim vardı hiç oturamadim çok yoruldum sırtım ve kasigim ağrıdı dusukten korkuyorum Allah korusun..
Doktorlar yerleşme kanaması diye kanaları umursamamızlık yapmayın her kanama ciddidir ve nedeni bulunmalı diyor . Sizde kanamanız olunca doktora gitmeniz gerekir . Allah korusun kanama ya bebeğin düştüğüne düşeceğine ya da kalbinin durduğuna işaret olabiliyor . İhmal etmeyin.bende 12 haftaya kadar neredeyse haftada bir iki kere kanama yaşadım her seferinde de doktora gittim . Çok şükür bebeğin çevresinde kanama olmamış ama olabilirdi . Progestan felan başlatıyorlar .
kendinizi o kadar yormayın misafiriniz ne kadar yakın bilemiyorum ama bebeğinizden değerli hiçkimse olamaz . Emin ol Allah korusun öyle yorgunlukla bebeğine bir şey olsa hiçkimse vicdan azabı çekmez . Gerekirse bu dönemde misafir almayın .zaten virüs var .Allah korusun.şimdi siz kendinizi daha çok korumanız gerek

Kayinvalidemler eltim filan işte biliyorsunuz hizmette kusur istemezler o tür insanlar
Evet haklısın ama bebeğinden daha onemli degil. Yanlis anlasalar bile kusura bakmayin kendimi iyi hissetmedim yapamadim dersin. Ama doktora git mutlaka ihmal etme canim

Back
X