hamileliğin ilk zamanları...

civciv_im

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
44
23
18
41
Merhaba kızlar
Nasılsınız?
Daha önceden üyeliğim var ama aktif değildim. Sadece ilgiyle yorumlarınızı takip etmeye çalışıyorum. Ve gercekten çok yararlı bulduğumu söylemek istiyorum.
1.5 aylık hamileyim. Öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin. 1 senedir çabalıyoruz hiç bir sorun yok ve belkide tüp bebek denemeliyiz deyip kedimizi herseyin akışına bıraktığımız yoğun bi dönemde hamile kalmışım ve öğrendiğim de zaten 6 haftalikti :)
Gel gelelim bu sürecin sancılı geçişlerine...
Ilk hamileligim...Tedirginim, korkuyorum...en ufak bi yerimde ağrı olsa panikliyorum.eminim benim gibi çoğunuz yaşıyor bu duyguyu.
Gelin beraber paylaşalım bu süreci
Sizi bilmiyorum ama sanırım benim sizlerin desteğine de ihtiyacım var
umarım yararlı bi paylaşım olur hepimiz için :)

Sanırım bnde panik yapıorm bi kaybım var ve herseyden nem kapar oldum korkuyorm bebgmi kaybetmekten midem cok kötüydü dün hiç bulanmadı korktum bnde bunun gbi bi cok sey çokmu abartıyorm acaba

Sanırım bnde panik yapıorm bi kaybım var ve herseyden nem kapar oldum korkuyorm bebgmi kaybetmekten midem cok kötüydü dün hiç bulanmadı korktum bnde bunun gbi bi cok sey çokmu abartıyorm acaba
Aslında şöyle düşünmemiz lazım. Bi mucizeyle düştü rahmimize... sadece o istedi ve oldu. Iyiside kötüsüde ki bzm icin eminim hayırlı olanıdır onun elinde. Istesekte bisey yapamayız. Elimizden ne gelir suan : iyi beslenmek, yorulmamak ,dikkatli davranmak ve en onemlisi stres yapmamak... bakma bende cok panigim bazen ama bunları düşününce ve dua edince ona dokunarak rahatliyorumm sende dene
Bende pek kusma olmadi cok şükür şuan. Ama agrim oluyo biraz. Sanırım biraz üsüttüm agrimayan böbregim agrimaya başladı. Bide malum idrar yolu enfeksiyonu...

Merhaba ilk öğrendiğinizde 6 haftalıktı demişsiniz geçmi test yaptınız yoksa üstünemi gördünüz?

Merhaba ilk öğrendiğinizde 6 haftalıktı demişsiniz geçmi test yaptınız yoksa üstünemi gördünüz?
Normal adet zamanı lekelenme olmuştu iki gün. Tatildeydim. Uzun yola gitmistim ve yoğun gecmisti. Yorgunluk ve strese baglamistim bende. Daha oncede gecikme yaşamıştım adet söktürücü kullanmistim. Yine ayni sey oldu sandım. Birazda ümitlenmekten korktum açıkçası.
Bayramda sabah test yapip ona göre ilaç alayim diye düşünürken kopkoyu 2 cizgiyle karsilastim. Inanmadim bi test daha yaptim.yine inanmadim kan testi yaptirdim
Adet tarihime göre 7 haftalik görünüyo ama. muaynede 6 haftalik olduğunu söyledi doktorum.

Benimde biraz sancılı geçiyor. Ayrıca çokta çarpıntı yapıyor. Bulantilarim tam olarak başlamasa da oldu mu da tam oluyor .. acemi anneler olarak cok panigiz

Benimde biraz sancılı geçiyor. Ayrıca çokta çarpıntı yapıyor. Bulantilarim tam olarak başlamasa da oldu mu da tam oluyor .. acemi anneler olarak cok panigiz
Sorma canım ya :)
Basta benimde çarpıntım oluyodu. Bulantilarim pek baslamadi. Hergün bi yerim ağrıyo :) ne olacak halimiz bilmem :)
Senin ne kadarlık bebeğin

İki bebeğimi kaybettim aynı şeyleri yaşıyoruz şimdi de elim yüreğimde hep Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Kan testin kaç çıktı canım?

Ben cok erken ogrendim gebeligimi. HenuZ 4 haftalik. Keseyi gorme kalp atisini duyma derken bol bol bekleyip icimi ferah tutmaya calismakla gececek zaman. Hepimize kolay gelsin.

Merhaba kızlarrr bende 3 hafta 5 günlük hamileyimmm bi dış gebelik yaşadımm 4 ay oldu şimdi değerim 95,5çıktı ama kese gözükmesi lazımmm mışş bekliyorzz

Canım ben kendimden örnek vereyim asla olumsuz düşünme stres yapma hamileliğin tadını çıkar ilk gebeliğim de boş gebelik olacak diye korktum her agrida acıda hastaneye koştum ama sonuç boş gebelikti kürtaj oldum sonra Rabbime şükürler olsun tekrar hamile kaldım bu seferde kalbi duracak diye stres yaptım ve
Inanir mısın aklimdan geçen olumsuz düşünce oldu tavsiyem kesinlikle olumsuz yönde düşünmeyin ve stres yapmayın çok zarar veriyor Rabbim kucağına almayi nasip etsin

Bende bu ara ara olan yerleşme sancılarında çok panik oluyorum. Bu en normal hatta olması gereken bişey biliyorum ama sanki regl olcakmış gibi bi sancı olduğu için ister istemez stres oluyorum

Lütfen kendinizi yormayın ve aslında bütün hamile arkadaşlar..Hamileliginizin keyfini çıkarın ben bu hamileligimden önce 3 aylik bir düşük yaşadım ve eş desteği de çok önemli tabi

Günaydın canım
Sende biz gibi stresleniyorsun. Bu cok normal bişey ama olumsuzlukları düşündükçe yaşarsın Allah korusun. Inancli ol sadece yapman gereken tek şey bu. Cok mu endiselisin bnm gibi Elini karnına koy ve dua et... Allaha emanet et. Inan rahatlarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…