Hamileliğin Kaç Haftalık Olduğu Konusunda Ultrason Yanıltabilir mi???

Bende bu konuda sıkıntı yaşıyorum. Son adet tarihim 15 temmuz 3 eylülde doktora gittim 7 haftalik olmasi gerekirken 5 haftalik çıktı neyse çok sorun etmedim geç döllenme falandir diye bugün yine gittim bi hafta sonra 6+3 olması gerekmiyo mu geçen hafta 5+3 se. Bugün kaç çıktı söyliyim size 5+5
Aradan bi hafta geçti ultrason makinası 3 gün geçmiş gibi gösteriyor.
Doktora sordum daha çok küçük olduğu için hesaplama tutmuyor olabilir dedi. Son adet tarihi më göre 8+2 günlük hamileyim
Ama bende anlam veremedim bu olaya. DüşüncelerinizI paylaşırsanız sevinirim
benzer bir sıkıntı yasıyorum gecen persembe 10+4 gözüken bebeğim bu persembe 10+5 ölçüldü. ölçümü yapan doktorlar ve cihazlar farklı doktora sordugumda bu haftalarda gelişme geriliği olmaz cihazdan ve bebeğin pozisyonundan farkeder fln hersey normal dedi. ama ben meraktan catlıyorum. sonrasında degerleriniz hemen düzeldi mi?

benzer bir sıkıntı yasıyorum gecen persembe 10+4 gözüken bebeğim bu persembe 10+5 ölçüldü. ölçümü yapan doktorlar ve cihazlar farklı doktora sordugumda bu haftalarda gelişme geriliği olmaz cihazdan ve bebeğin pozisyonundan farkeder fln hersey normal dedi. ama ben meraktan catlıyorum. sonrasında degerleriniz hemen düzeldi mi?

Canim ikili tarama testinden sonra son adet tarihini 25 temmuz yaptık hep onun üzerinden baktık değerlere. Bi aksilik çıkmadı yani geç döllenme olmuş tarihi ultrason verisine göre düzelttik

Back