Arkadaşlar, cumartesi kontrolüm vardı doktor 2 hafta önden gidiyor dedi. bir sıkıntı olacağını ya da olmayacağını söylemedi ama. Ocak 10-12 arası doğum dedi. Önden gittiği için erken olma ihtimali var mı sizce?
tamam, teşekkür ederim :) Ben minikim ama babamız uzun :)Gunaydin canim. Bir sikinti olmaz merak etme. Bebegin onde gitmesi genetik de olabilir. Anne baba yapiliysa bebek de onlara benzer :) Benim bebegim 1 hafta gerideydi. En son 1 hafta ileride cikti. Dogum zamanini etkileyecek bir durum degilmis. 36 haftadan sonra zaten dogumlar normal zamanda kabul ediliyor. Sikma tatli canini.
teşekkür ederim, tedirgin oldum da bilemediğimden :)olmaz canım benimki de ilk zamanlar geriden geliyordu şimdi de iki gün öndeolabiliyormuş öyle şeyler seninkide zamanla geride de kalabilir ama gelişim bir şekilde tamamlanıyor rahat ol:)
belki de dediğiniz gibidir ben bilemediğim için tedirgin oldum :) Gerçi normal zamanda dedi doğumu için amaÖnemli olan ileriden veya geriden gelmesi değil doktorlara göre doktorlar zamana bile bakmıyor çocuk gelişimini tamamladıysa sorun olmuyor bence geriden gelmesindense ilerinden gitmesi daha olumlu..
maşallah size :) Kısmet bakalımBenim miniğim de geç döllenme olduğu için 1 hafta geriden geliyor. Arkadaşların dediği gibi gelişimini tamamlasın da erken geç hiç önemi yok. Anne babaya bağlı bir durum olsaydı bizimkinin 20 gün falan ileriden gitmesi gerekirdi çünkü eşim de ben de uzun ve iri yapılıyız ve ikimiz de 4 küsur kilo doğmuşuz
evet iki ay falan var daha, inşallah çok teşekkür ederim :)Tahmini dogum tarihi at a gore hesaplaniyor. Daha var doguma ilerde degisebilir yada ilerden gider. İki hafta cok anormal degil degistirmez. Saglicakla alirsiniz kycaginiza insallah
Doktorum 3.200gram civarı doğacağını söyledi miniğimiz için, bize göre düşük kilo olduğu için endişe etmiştim başta ama 3.200gram bebeği olan arkadaşlar fotoğrafları gösterince içim rahat ettimaşallah size :) Kısmet bakalım
Amin canimm inşallah :)Doktorum 3.200gram civarı doğacağını söyledi miniğimiz için, bize göre düşük kilo olduğu için endişe etmiştim başta ama 3.200gram bebeği olan arkadaşlar fotoğrafları gösterince içim rahat etti
Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi de gerisi mühim değil.
Doktorum 3.200gram civarı doğacağını söyledi miniğimiz için, bize göre düşük kilo olduğu için endişe etmiştim başta ama 3.200gram bebeği olan arkadaşlar fotoğrafları gösterince içim rahat etti
Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi de gerisi mühim değil.
Ayy maşallah:) öyleymiş canım sonradan fark ettim. İnşallah miniğimin kilo alımı güzel olur da o civarda doğar.3200 ortalama bir deger canim. Benim kizim 3200 dogdu :) yanakli manakli biseydi.
Ayy maşallah:) öyleymiş canım sonradan fark ettim. İnşallah miniğimin kilo alımı güzel olur da o civarda doğar.
Henüz 2700ü göremedik canım şöyle 3 kgyi görsem içim çok rahat edecek. Doğuma az kaldı bu yüzden endişem arttı. Bir de acaba küçüğüm emecek mi sütüm yetecek mi kafamda dolaşıp duruyor bu sorular.Canim 2700 den sonrasi kurtarir hic canini sikma. Minik bebekler cok daha hizli kilo alip yasitlarina yetisiyorlar :)
Henüz 2700ü göremedik canım şöyle 3 kgyi görsem içim çok rahat edecek. Doğuma az kaldı bu yüzden endişem arttı. Bir de acaba küçüğüm emecek mi sütüm yetecek mi kafamda dolaşıp duruyor bu sorular.
Aaaa buna çoooook sevindim gerçekten:) teşekkürler inşallah benim miniğim de daha fazladırUltrason degerlerine cok fazla guvenme. Belki moral olur sana dogumdan 3 gun once kontrole gitmiştim. Bebek 2800 civari anca dogacak dedi :) Kolay dogum olur diye moral verdi. Goz onunde bulundur :) 400 gr fazla dogdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?