Hamileligin son 2 ayinda kac kilo aldiniz?

Denizg78

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
293
78
123
Arkadaşlar ben 33. Haftamdayim. Geçen haftaya kadar 5,5 -6 kilo aldım fakat son 1 haftadır basküle her çıktığımda biraz daha almış buluyorum kendimi. İnsan 1 haftada 1,5 kilo alır mi? Moralim bozuk biraz. Ben zaten kilolu hamile kaldım ve şekerden dolayı diyette yapıyorum. Son 2,5 aydır hiç kilo almadım. Şimdi böyle bir anda alınca endiselendim. Tecrübeli anneler ya da hamileliğin sonunda olanlar siz ne kadar aldınız son ayinizda merak ediyorum. Yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar ben 33. Haftamdayim. Geçen haftaya kadar 5,5 -6 kilo aldım fakat son 1 haftadır basküle her çıktığımda biraz daha almış buluyorum kendimi. İnsan 1 haftada 1,5 kilo alır mi? Moralim bozuk biraz. Ben zaten kilolu hamile kaldım ve şekerden dolayı diyette yapıyorum. Son 2,5 aydır hiç kilo almadım. Şimdi böyle bir anda alınca endiselendim. Tecrübeli anneler ya da hamileliğin sonunda olanlar siz ne kadar aldınız son ayinizda merak ediyorum. Yazarsanız sevinirim.
Ay hayatım sen yine iyisin çok şanslısın. Ben toplamda 23 kilo aldım. Son ayımda ben de haftada 1-1,5 kilo aldım çok normal. Bu ayda bebek yağ depoluyor ya ondan hızlı alınıyor. Keşke ben de senin gibi 6-7 kiloyla tamamlayabilseydim hamileliğimi ama olmuyor. Normalde göbeğim çatlar kilo alacağım diye alamam hamileyken de deli gibi alıyorum. İlk hamileliğimde de 25 kiloyla tamamlamıştım. Şimdi de 25 i bulacak sanırım :)

Back