- Konu Sahibi ceylin1907
-
Son trimesterdaki tecrübelerimizi paylaşalım mı ?
Arkadaşlar 28.haftaya giirdim ben bugün.
işyerinde otururken arkama yaslanmassam rahat edemiyorum.sanki karnımın içinde yavrum sıkışıyor gibi çok sertleşiyor karnım..
benimde 31.haftam oldu.şuan iyiyim ama zaman geçtikçe ağırlaştığımı fark ediyorum.bir o kadar güzel ve yaşanması gereken şeylerin tadını çıkarmak lazım
son trimesterdaki tecrübelerimizi paylaşalım mı ?
Arkadaşlar 28.haftaya giirdim ben bugün.
Işyerinde otururken arkama yaslanmassam rahat edemiyorum.sanki karnımın içinde yavrum sıkışıyor gibi çok sertleşiyor karnım..
Kızlar ben de özellikle akşamları zorlanıyorum. Oturduğum yerden kalkmak, yatakta dönmek doğrlmak, ayakkabı giymek hepsi birer dert oldu artık. Çok kilo da almadım, düzenli spor yapmaya da çalışıyorum ama nafile. Göbüş büyüdükçe zorluklar artıyor. Ha bir de geceleri burnum hep tıkanık, sırtımı 2-3 yastıkla destekleyerek hafif dik yatıyorum , yoksa ağzm açık uyuyorum ve boğazım kuruyup ağrıyor uyandığımda. Ya bir de iştahım biraz azaldı benim bu aralar, özellikle aşkam yemek yemek gelmiyor içimden, peynir ekmek ya da 1 kase çorba götürsem yeter yani..
Pek dertliymişimmm :)
bebişimizin doğum tarihi hemen hemen aynı cinsiyeti nedir cnm???
Erkek canım :) kız erkek farketmez sağlıklı doğsunlar başka bişey istemem
smerhaba arkadaşlar bende 31.haftadayım benimde en büyük sıkıntılarımdan biri el uyuşukluğu 1 aydır var zaten doktorumuda söyledim ama normal dedi bazı doktorlar ilaç yazıyormuş bana bişi sölemedi gündüzleride rahatsız ediyor ama özellikle geceleri zorlanıyorum kolumu bi oraya bi oraya atıp duruyorum yarım yamalak bi uyku yani şuanda yazarken bile sağ elim taş kesiliyo ama bebişimiz için katlanıyoruz tabi:)
s
merhaba cnm uyuşmalar bu haftadan sonra oluyor sebebi bazı vitamin eksikliği demişti..bebişlerimiz artık direk bizimle birlikte besleniyor.. benimde omuzlarım uyuşuyor megnezyum kalsiyum eksikliği bol yeşillik iyiyorum koyu yeşillilerden mesela maydonoz,yeşil biber,roka yiyorum bol bol birde süt ürünleri tuken her öğünde azaldi sanki...kan ilaci alıyor musun?artık bebişlerimiz büyüyor sıkıntılarda artacak..allah sağlık versin bebişlerimize ve biz...
merhaba evet haklı olabilirsin çünkü yine bir aydır neredyse ağzıma süt koymuyorum yeşillikte nadir haftada bir iki kez belkidekan ilacımı her sabah alıyorum ama en azından yine süte devam ediyim en iyisi:)
Merhaba kızlar sizinde göbeğinizde aşağı inme oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?