• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileliğin son 3 ayında kaç kilo aldınız?

Kızlarr, ben kilo alıcaz tabi bu normal çok kilo aldım diye üzülmeyin diyordum. Son doktor muayenemde 10 kilo aldım diyince doktor oooo çok almışsın naptın dedi mafoldumben Valla nasıl olduğunu anlamadım bile ya çok sinirim bozuldu dikkat edicem bundan sonra . Çünkü dedi ki şekerin ve tansiyonun yükselmesin çok kilo alma en fazla 5 e kadar alabilirsin doğuma kadar dedi. 6. ayımdayım 5'ten fazla almamam lazııııımmmohaoldumsmile

51 kiloyla hamile kaldım son 3 ayda sanırım 5 kilo aldım:) 64-65 kğ da doğum yaptım:) son 15 günde çatlaklar oluşmuştu:( üstelik aşırı yemememe bol meyve yememe rağmen:) asıl kilolar hamileliğin son 3 ayında alınıyor:)

31 haftamda gıttıgımde 12 kılo almıstım.7. ayımda 2 kılo aldım.8. ayım bıtmek uzere sımdıye kadar ustune ıkı kılo almısım.

21. haftama kadar 4 kilo aldım
31 haftalık hamileyim ayda 3 er kilo almaya başladım

şuan toplamda 10 kilo aldım

doğuma kadar ne olucak bilmiyorum

Son düzenleme:
1. de ilk 6 ay 8 kilo aldım.
7 ayda 3 kilo
8. ayda 4 kilo
9. ayda 3 kilo aldım 18 kilo ile bitti

bu hamileliğimde ilk 6 ayda 5 kilo aldım.
7. ayda 2 kilo aldım
8. ayın içindeyim bakalım nolcak kaçla bitecek bu hamileliğim.

1. de ilk 6 ay 8 kilo aldım.
7 ayda 3 kilo
8. ayda 4 kilo
9. ayda 3 kilo aldım 18 kilo ile bitti

bu hamileliğimde ilk 6 ayda 5 kilo aldım.
7. ayda 2 kilo aldım
8. ayın içindeyim bakalım nolcak kaçla bitecek bu hamileliğim.

bu sefer az alacaksın kiloyu diğerine göre belli.ben de geçenlerde kontrol için doktoruma gittim,ne kadar incelmişsin böyle dedi,ben de hamilelik boyunca her şeyi yasakladınız bişey yedirmediniz,1 haftada verdim 13 kiloyu işte dedim.maşallah yemedin de ondan mı aldın o kadar kiloyu dedi.pis adam yaaa,doğurdum hala kilomla uğraşıyor.9 ay boyunca burnumdan getirdi onu yeme bunu yeme diye.bu kadar hızlı vereceğimi bilseydim yerdim hepsini ooohh mis gibi ,şimdi canım hiç istemiyor:19:

bu sefer az alacaksın kiloyu diğerine göre belli.ben de geçenlerde kontrol için doktoruma gittim,ne kadar incelmişsin böyle dedi,ben de hamilelik boyunca her şeyi yasakladınız bişey yedirmediniz,1 haftada verdim 13 kiloyu işte dedim.maşallah yemedin de ondan mı aldın o kadar kiloyu dedi.pis adam yaaa,doğurdum hala kilomla uğraşıyor.9 ay boyunca burnumdan getirdi onu yeme bunu yeme diye.bu kadar hızlı vereceğimi bilseydim yerdim hepsini ooohh mis gibi ,şimdi canım hiç istemiyor:19:

inşallah dediğin gibi olur..bunalımlardayım bu ara..kendimi çok çirkin hissediyorum.zor kilo veren biri olduğumu biliyorsun..sen 1 haftada vermişsin 13 kiloyu.
ben 18 kiloyu bir taraflarımı yırtarak 4 ayda verdim.
eğer diyorum sezeryan olurda spor yapamazsam zaten zor veriyorum.ya çok kilo alırsam,çirkinleştimde....böyle böyle bir sürü şey düşünüyorum..eşimde habire teselli etmeye uğraşıyor beni..

canım benim yaa,hiç üzülme,kiloyla çirkinleşmenin ne ilgisi var.halimi bi görsen şimdi,sözde gitti bütün kilolar ama çöktüm resmen,suratım kaşık kadar kaldı ve de hiç kendime bakmıyorum saldım hemen bi doğum yaptım diye.eşimden utanıyorum resmen,aynaya falan bakmak gelmiyo içimden öyle bi çirkinlik söz konusu.dışarı falan da bi dr için çıkıyoruz.yeni yeni çıkarken biraz ruj falan sürmeye başladım.bilmiyorum her doğum yapan bu derece salıyor mu kendini.hamileliğimin 9. ayında bile daha güzeldim inan.

canım benim yaa,hiç üzülme,kiloyla çirkinleşmenin ne ilgisi var.halimi bi görsen şimdi,sözde gitti bütün kilolar ama çöktüm resmen,suratım kaşık kadar kaldı ve de hiç kendime bakmıyorum saldım hemen bi doğum yaptım diye.eşimden utanıyorum resmen,aynaya falan bakmak gelmiyo içimden öyle bi çirkinlik söz konusu.dışarı falan da bi dr için çıkıyoruz.yeni yeni çıkarken biraz ruj falan sürmeye başladım.bilmiyorum her doğum yapan bu derece salıyor mu kendini.hamileliğimin 9. ayında bile daha güzeldim inan.

benim o halim tam 2 ay sürdü diyebilirim.seni çok iyi anlıyorum.uykusuzluk yorgunluk,bir anda işin içine dalıyorsun yaşamadığın şeyler yaşıyorsun..
2 aylıkken 2 tane gömlek almıştım,normalde giydiğim bedenden 1 beden büyük aldımki giyebileyim bütün kilolarımı vermedim diye.11 kilo vermiştim 7 si duruyordu.denemeye fırsatım yoktu ama kesin olur dedim.eve geldim giydim 2 side dapdar oldu nasıl üzüldüm anlatamam bütün gece ağladım..kilolarımı veremedim çirkinim diye.:43: eşimde teselli etmeye çalıştı..daha 2 aylık annesin doğum yaptın hemen eski haline dönmeni bekleyen yokki.ben mi böyle bir izlenim veriyorum yoksa dedi.oda çok üzüldü..ah ah..şimdiden başladım o hallere ben..vaziyet iyi görünmüyor valla:50:

benim psikolojim de aynen anlattığın gibi,umarım çabuk geçer.anlamadığım benden başka herkes loğusa.ben kendi içimde yaşıyorum,belli etmemeye çalışıyorum ama herkeste bi havalar bi tripler.noluyor anlamıyorum,en sonunda açacağım ağzımı o olacak.böyle böyle de soğuyorum işten güçten,kendimden...

bende tam 25 haftalık hamileyim ve 6 kilo aldım..çok mu sizce kafayı yicem depresyona girdim..65 le hamile kalmıştım zaten 71 im şu anda offffffffffffffff:(

28+2 haftalık hamileyim arkadaşlar gebeliği öğrendiğim ilk günden beri haftada 1 tartılıyorum internetteki hesaplayıcılarla denk gitti hep kilom 55 ile başladım şuan tam 65,5 kiloyum ve son 3 haftadır hızlandım kilo artışım her hafta 1 kilo alır oldum kayıtsız engelleyemiyorum ben bu aydan sonra azalır derken sanırım dahada hızlı kilo alacağım :) yinede isyankar değilim bebeğim için değer diye düşünüyorum :59:

ben doğum yapalı baya oldu.bebeğim 1buçuk yaşında ama söyleyim.son 4 ayımda her ay 4 kilo almıştım.yani 16 kilo aldım.ilk 5 ayda da toplam 7 kilo almıştım.düşün 46 kilo bir insanken doğuma 69 kiloyla girdim.ama doğumdan 2 hafta sonra 56 oldum.5-6 ay sonra da yeniden 46 ydım.hiç çatlağım olmadı.göbeğim zaten hiç yok.böylede olabiliyor yani.hiç kilolara takılma bence.gerçi ben de çok zayıfım bu da iyi değil de.

6-7 arası tam olarak bilmiyorum (haftalara göre hesaplıyorum ay olarak düşünmedim) sanırım 2-2.5 kilo aldım

25.haftamdayim 8 kilo aldim.Son 3 aya girdik cok merak ediyorum kac ile tamamlayacagimi:26:
5.aydan 6 aya geciste 3,5 kilo almisim.Yuruyuste yapamiyorum,karnim kasiliyor sanki,halsizlesiyorum hemen.

29. haftadayım ve 14 kilo aldım bu gidişle etipuf gibi olacağım.Hayırlısıyla bir doğsaydı bebeğim

son 3 ay cok hizli kilo aliniyor ister istemez...ben ilk 3.5 ay hic kilo almamistim bulanti ve kusmalardan dolayi...sonra 6. aya kadar 6 kilo son 3 ayda doguma kadar 9 kilo aldim...toplamda 15 kilo...son 3 ay 3 er 3 er aldim yani...

Back
X