hamileliğin son 3 ayında kaç kilo aldınız?

38+2 de doğum yaptım ve hamileliğim boyunca 8 kilo aldım.normal doğum yaptım ve 4 gün sonra doktor kontrolünde tartıldığımda 11 kilo gitmişti...

Doktor en az 6 kilo alman lazım demişti, haftada en az 500 gram almak gerekliymiş son 3 ayda. Ben 7 aldım. ilk 6 ay 5 alırsanız bence ideal, ama ben ilk 6 ay 10 aldığımdan çok oldu:)

24. Haftamdayim 2.5 kilo aldım , artık son 3 ay abartmazsam sanırım 3-4 kilo daha alırım :56:

54 kiloyla başladım
ben ilk 3 ay hiç kilo almadım
2. üç ayda 6 kilo
son 3 ayda 5 kilo aldım
toplamda 11 kilo ile doğuma girdim.doğumda 65 kiloydum
sezeryanla 4 kilo bebeğim oldu.eve geldiğimde 60 kiloydum.doğumda 5 kilo gitmişti.
doğumdan 10 gün sonra 54 kiloydum.eski kilomdaydım.

bencee en çok kilo 6 - 7 ayda alınıyor.nasılsa çok kilo almadık diye yemeye başlıyoruz.çok yemek kilolu bebek değildir. dengeli beslenmek kilolu bebektir bence.

şimdi 2. bebeğe hamileyim.12 haftam bitiyor 1 kilo almışım.bol yürüyüş yapacağım...

54 kiloyla başladım
ben ilk 3 ay hiç kilo almadım
2. üç ayda 6 kilo
son 3 ayda 5 kilo aldım
toplamda 11 kilo ile doğuma girdim.doğumda 65 kiloydum
sezeryanla 4 kilo bebeğim oldu.eve geldiğimde 60 kiloydum.doğumda 5 kilo gitmişti.
Doğumdan 10 gün sonra 54 kiloydum.eski kilomdaydım.

Bencee en çok kilo 6 - 7 ayda alınıyor.nasılsa çok kilo almadık diye yemeye başlıyoruz.çok yemek kilolu bebek değildir. Dengeli beslenmek kilolu bebektir bence.

şimdi 2. Bebeğe hamileyim.12 haftam bitiyor 1 kilo almışım.bol yürüyüş yapacağım...

bende 29 hafta içindeyim 10 haftam kaldı 45 kilodayken hamile kaldım çok zayıfsın diye kan ilacı verdi o yüzden kilo aldım.8,5-9 kilo civarında almışım bundan sonra kaç kilo almak gerek doktor 13 kiloyu aşma dedi.bende çok almak istemiyorum az yesem bebeğe zararı olur mu bebğimde 1160 gram bundan sonra ki kilo dağılımı nasıl oluyor bilginiz var mı?

hah haa rekorumu kıran yok mu ?Gerçi sadece son sayfaya baktım 53 ile hamile kaldım 74 kiloyum doğuma bir ay var..Ama iyi tarafı bu kilonun tamamına yakınını 7. ay olmadan almıştım şimdi ayda 1 kilo alıyom ..Ellerim şişlikten kapanmıyor...ödemde var..Ama hamişlikle ilgili bebeğimle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım buna şükür kilo verilir inşallah..:nazar:

Doğuma 13 kilo alarak girdim. 2 hafta sonunda 13 kilonun hepsini verdim. Zaten çoğuda doğumla beraber gitmişti. Emzirmek çok kilo verdiriyor.

7. ayimda 1 kilo toplamda da 3.5 kilo aldim, artik son 2 ay kaldi hayirlisiyla bakalim kac kilo daha alacagiz:53::49::56:

ben hamile olduğumu öğrendiğim gün 49 kiloydum
şimdi 5buçuk aylık hamileyim yani 22 haftalık bu sabah tam 56 kilo çıktım
şimdiden 7 kilo aldım :((( :18:

Back
X