hamileliğin son 3 ayında kaç kilo aldınız?

canım herkesin bünyesi farklıdır hamilelikte
ben 50 kg ile hamile kaldım 22 kg aldım ve tamamını verdim doğumdan sonra keşke kalaydı birazı
bence takma kafana ne istiyorsan ye sonuçta hamilelik özel bir süreç emzirince gidiyo kilolar
4 ayda 2 kg almıştım sonraki 5 ayda 20 kg
valla gene hamile kalcam inşallah
30a kadar yolu var hayatta takmam kilolarımı :emir_bebek:

ben 27 haftalık hamileyim ilk 3 ay 7 kilo verdim bu ay verdiğim kiloları almışım hamile kalmadan önceki kiloma geldim bundan sonra çok alır mıyım acaba?

ben 27 haftalık hamileyim ilk 3 ay 7 kilo verdim bu ay verdiğim kiloları almışım hamile kalmadan önceki kiloma geldim bundan sonra çok alır mıyım acaba?

cnm benimde 2buçık aylık bi kızım var ilk 3 ay bende 5 kilo kadar vermiştim bulantılardan. 22.hafta falan eski kiloma gelmiştim ve üstüne 14 kilo falan aldım yani 52yle hamile kaldım 66yla doğuma girdim 7 kilosu falan doğumda gitti gerisi hala duruyo bakalım nezaman gitcekler

cnm benimde 2buçık aylık bi kızım var ilk 3 ay bende 5 kilo kadar vermiştim bulantılardan. 22.hafta falan eski kiloma gelmiştim ve üstüne 14 kilo falan aldım yani 52yle hamile kaldım 66yla doğuma girdim 7 kilosu falan doğumda gitti gerisi hala duruyo bakalım nezaman gitcekler

çevremdekiler şimdi daha çok kilo alırsın diyorlar ben zaten kiloluyum fazla kilo alırsam doğum açısından korkuyorum

çevremdekiler şimdi daha çok kilo alırsın diyorlar ben zaten kiloluyum fazla kilo alırsam doğum açısından korkuyorum

CM BELLİ oLMAZ BAZILARI BAŞTAN ÇOK ALIP sonra almıyolar ben baştan almadım 4. aydan 8. aya kadar 4 ay içinde çok kilo aldım ama vitaminlerin falanda etkisi var bence bide ben epey iyi ve çok yedim ilk 3 ay bişey yiyemememin acısını çıkardım 4 ayda 15 16kilo aldım son ayda hiç almadım ama bebek hep aldı

Demekki herkeste farklı oluyo..bu yorumlardan sonra korktum bende valla..bende bu zamana kadar 6 kilo aldım

Hamilelegin ilk 4 ayında 5 kilo aldım son 5 ayındada 6 kilo aldım toplamda 11 kilo

Nasıl başardın bunu? Ben 32. haftadayım ve maalesef 8 kilo aldım. En fazla iki kilo almak istiyorum.Bu mümkün mü?Yediklerime çok dikkat ediyor ve her gün 35-45 dk yürüyüş yapıyorum.Son ayda kaç kilo almıştın?

50 kilo ile hamile kaldım.düşük riskimden dolayı sürekli ye, iç, yat pozisyonunda olduğum için ilk dört ay beş kilo aldım. son üç ayda toplam dört kilo aldım.kişiden kişiye değişiyor bence bu kilo meselesi.doğumada toplam on üç kilo alarak girdim.doğum sonrası ilk 24 saat içerisinde üç kilosu gitmisti zaten.derken üç ay içerisinde uykusuzluk vs. 49 kiloya düştüm tekrar..bebeğim sekiz aylık oldu, şu anda 53 kiloyum..

ya ben hamileliğimin 17. haftasındayım kilom hep aynı gidiyodu her sabah dartılıyorum bu sabah dartıldım 2 kilo fazla çıktım insan 1 2 günde 2 kilo alabilir mi yoksa sıvı çok tüketiyorum o mu yanıltıyor anlamadım gitti
:50:

ben de 26. haftaya girdim ve toplamda 13 kılo aldım ödem de var. dikkat ediyorum ama ne yapsamda haftada bir kılo alıyorum nerdeyse.
bebeğin durumuda iyi çok şükür kılosu yerinde. ama ben halımden memnun değilim 8 -9 aylık gibi görünüyorum 69 kıloyum ne yapmam lazım yürüyüş işe yarar mı ki?

Ben ilk 3 ay hiç kilo almadım.
4.ay birden 4 kilo aldım.
5. ay 1.5 kg aldım

şimdi 20 haftam bugün bitti ve toplamda 5.5 kg almış oldum.Buradaki yazıları okuyunca çok moralim bozuluyor çünkü 7 ayda 3 kg alanlar var:(( Nolucak 20 kilo mu alıcam diye korkuyorum.. :18::18::18:

Bende 28. haftadayım boyum 54 le hamile kalmıştım 3 kilo vermiştim ilk aylarda şimdi yine 54 üm

Son düzenleme:
ilk 6 ay 7 kilo aldım son 3 ayda 10 kilo aldım

Back
X