Hamileliğin son aylarında başlanılan sigara?

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
80
28
26
Merhaba hanımlar size bir şey danışacağım gebelikten önce sigara kullanan biriydim öğrenince bıraktım sigarayı. Şu an 34 haftadayım. 7. Ayın sonlarına doğru resmen canım sigara çekmeye başladı ve bu zamana kadar hiç ağzıma vurmamıştım. 7.ayın sonunda başladım tekrar maalesef ama her gün düzenli değil ya iki günde bir tane ya da akşam eşim yakınca onun sigarasından birkaç nefes alıyorum bir yandan da vicdan yapıyorum ama gerçekten canım çok istiyor sizce bir zararı olur mu günde bir tane içmenin ya da sigaradan birkaç nefes almanın?

Bir arkadaşım iş yerinde günde 3 5 içti hamilelik boyunca. Hergün 1 2 kase yoğurt yiyorum temizler o diyordu. Stresim daha çok etkiler böyle daha iyi diyordu. Dr u da günde 1 2 e izin vermiş. Bana saçma gelmişti. Sağlıkla doğdu bebeği. Bir problem de olmadı. Ben tüp bebekle zar zor ulaştığım bebeğimi düşünüyorum da sigara içmek zalimlik geliyor. Ha doğduğunda içip yüzüne üflemişsin ha karnında içmişsin.

Aynı durum benim basımda suan çevrem sigara kullanıp çok sağlıklı bebişleri olan elbet var fakat Allah korusun küçücük birsey olsa sigaradan oldu diyeceğiz ondan olmasa bile suan bırakmaya çabalıyorum bende günde 3 tane içiyorum hamile olduğumu öğrenir öğrenmez azalttım şimdi tamamen bırakmaya çalışıyorum bakalım

Ne kadar doğru bilmiyorum fakat kent white ince sigarası var 0,01 nikotin çok istiyorsan ondan kullan bence

Back
X