Hamileligin son aylarinda kilo verme

bebeğin kilo alımı ve suyu normalde annenin kilo vermesinde bir sakınca olmadığını söylerler genelde önemli olan bu ama tabiki seninde beslenmene dikkat ediyor olman gerekir ilk hamilelikse sen çok farkına varmayabilirsin ve bebek senin depolarından beslenir seni hamilelik sonrasında zayıf düşürür bu durum kendin için beslenmelisin yani Ayrıca şekerini ölçtrdün mü şeker durumunda da kilo kaybı olabiliyormuş birde tiroid hormunun çok çalışıyor olabilir şimdiye kadar bunlarının testlerinin çoktan yapılmış olması gerekir zaten doğumu riske atmamak adına.. için rahat değilse başka bir doktora daha danışmalısın bence kendin için ..

Ben kilo almıştım gebeliğin soy aylarında
Ama kilolu hamile kaldığın için kilo vermen doğumunda yardımcı olur bence canım

Hayir kullanmiyorum
Nasıl olur?
Eğer riskli bir durumdaysanız Progestan kullanmanız gerekir.
Lütfen en kısa zamanda tekrardan bir doktorunuza danışın.

Benim riskli bir durumum söz konusu değil, fakat son günlerde şiddetli ağrılarım olduğu için doktorumu aradım.
Rahim kasılması olduğunu söyledi ve progestana başlattı.
Bugün de kontrolüm var.

Aman ihmal etmeyin derim!

Eğer gittiğiniz doktor sizinle düzgün bir şekilde ilgilenmiyorsa, hele ki özel hastane diyorsunuz, bu kadar ihmal ediyorsa, verdiğiniz paralara yazık.
Doktorunuzu değiştirin lütfen.

Hamilelik sekeri cikmadi olctuler bi ara ama erken tarihte olabilir tekrar mi olcturmeliyim

Su icince gerilio karnim yemek dahi yiyemiyorum inmiyorda kolay kolay ne yapacagim bilmiyorum

Hamilelik sekeri cikmadi olctuler bi ara ama erken tarihte olabilir tekrar mi olcturmeliyim
tekrar yükleme değilde açlık tokluk takibi yapabilirsin bir süre .. vitamin alıyor muydun? genelde doktorlar imom tavsiye ediyor benimde iştahım yoktu 16. haftadan itibaren imom kullanıyorum hem iştahını düzenliyo hemde alamadığın besinlerin takviyesini yapmış oluyorsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…