evet ilk başlarda hepsi mide bulandırıcı gelio ama 10. haftadan sonra yavas yavas yukardaki yicekleri yiyebilirsin canım. kaç haftalıksın ?Bütün yiyecekler mide bulandırıcı geliyor.. hiç birini ağız tadıyla yiyemiyorumne zaman geçecek bu durum
bugün 7 hafta 4 gün canım inan yemeği bile çok zor yapıyorum.. eşim benden sonra geliyor işten ve daha yorgun oluyor o yüzden onu yemeksiz bırakmak istemiyorum. yardım ediyor sağolsun ama yinede dayanılacak gibi değil. sıvı sabun ,şampuan,diş macunu, kremler vs dayanamıyorum bunlara. bütün parfümleri yok ettim evdekievet ilk başlarda hepsi mide bulandırıcı gelio ama 10. haftadan sonra yavas yavas yukardaki yicekleri yiyebilirsin canım. kaç haftalıksın ?
bugün 7 hafta 4 gün canım inan yemeği bile çok zor yapıyorum.. eşim benden sonra geliyor işten ve daha yorgun oluyor o yüzden onu yemeksiz bırakmak istemiyorum. yardım ediyor sağolsun ama yinede dayanılacak gibi değil. sıvı sabun ,şampuan,diş macunu, kremler vs dayanamıyorum bunlara. bütün parfümleri yok ettim evdeki
bende artık yatarken ona sarılmıyorum arkamı dönüyorum... ahaahaahah :)aynen eşime parfümü yasakladım. dişimi malesef çok zor fırcalıyorum. hafta bi değişik sıvı sabun alıorum.kokusuz krem kullanıyorum. yemekleri 7 ve 8. haftam da ya dışardan söyledim ya da kahvaltı tarzı hazırladım. 9. haftadan sonra yavaş yavaş düzeldim. 10. haftamdayım daha iyiyim tam geçmese de. sabret canım sabret öyle böyle geçio. mideni bulandıran herseyden uzak dur. bana eşim bile kokuodu aman duymasın da
insanın elinde olan bişi değil ki, zaten her yer kokuo burnuma allah allah bi de o yanıma gelince aman allahımmmmm hahahbende artık yatarken ona sarılmıyorum arkamı dönüyorum... ahaahaahah :)
Arkadaşlar bugümn orslim çok bozuk. ben 25 gün boyunca AVİCAP a vitamini kapsülü kullanmıştım. tabi hamile olduğumu bilmiyordum. öğrenince hemen bıraktım. korkular başladı. netten bakıyorum ilk aylarda a vitamini çok zararlıymış. bişey olur mu. doktorumu aradım ulaşamadım henüz geri dönmedi. ondan kötü bişey duyarım dye çok korkuyorum. eczacıda doktorun ya tamam diyecek ya devam diyecek dedi. napıcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?