Hamileliğinde Bebeğine endiselenenler ?

gunduzdmt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2016
34
15
3
30
Ben üçüncü gebeligimi yaşıyorum. Ama sanki ilk gebelikmis gibi korkularim var yirmi iki yaşında bi erkek çocuğu annesiyim ilk bebegimi kaybettim beş aylıkken. Bundada sorun olacak diye içimde hep bi korku var. İlkini dojtorlar alınması gerektiği için aldılar. Ama bunda neolursa olsun ölüm pahasina da olsa doğurmayı düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım ? Yada yanlış mı düşünüyorum ?

22 yaşında olan benim cocugum 4 yaşında :-S
22 yasindasin 4 yasinda cocugun var anladigim aldirdigin bebegi neden aldirdin?5 aylik kaybettigin bebek karnindami öldü biraz virgül kullanarak ve daha acık yazarsan canim anlasilir çok karisik bisey cikiyo okuyunca

5 Aylık bebeğimi yaklaşık 4 aylıkken doktorum spida bifida dedi muhtemelen aldirilmasi gerek diyerek fakülteye sevk etti. Fakülte gün verdi beş aylık oldu, ve beklenen gün geldi profosorler falan baktılar ve kesinlikle alınması gerek senin de, bebeğinde ölüm tehlikesi vr beyni su toplamış, açık olan omiriliginden gelen siviyla. Vücudu muz şeklini kafasiysa limon şeklini almış. Bir tek bu doktora da değil, bir sürü doktora gittim hepside hemen hemen aynısını söyledi ve iki gün suni sancı verdiler, sonunda kurtaj oldum bebegi ölü dogurtmaya çalıştılar oda olmadı. Ama ben bunları yaşadığım da yaşım 17 idi. Atlatmam çok zor oldu. Halada atlatabildigim söylenemez çok zordu..

5 Aylık bebeğimi yaklaşık 4 aylıkken doktorum spida bifida dedi muhtemelen aldirilmasi gerek diyerek fakülteye sevk etti. Fakülte gün verdi beş aylık oldu, ve beklenen gün geldi profosorler falan baktılar ve kesinlikle alınması gerek senin de, bebeğinde ölüm tehlikesi vr beyni su toplamış, açık olan omiriliginden gelen siviyla. Vücudu muz şeklini kafasiysa limon şeklini almış. Bir tek bu doktora da değil, bir sürü doktora gittim hepside hemen hemen aynısını söyledi ve iki gün suni sancı verdiler, sonunda kurtaj oldum bebegi ölü dogurtmaya çalıştılar oda olmadı. Ama ben bunları yaşadığım da yaşım 17 idi. Atlatmam çok zor oldu. Halada atlatabildigim söylenemez çok zordu..
O kurkudan bi kere cikman gerekiyo canm evet zor seyler bende yasadm benimde 23. Haftada karnimda oldu bende dogurdum ustelik saglikliydi bebegim ondan sonra tekrar bebek istedim ama dedimki bu defa kendimi fazla kaptirmiycam hamileyim diye daha dayanamam dedim bu aciyi yasamaya 3 ay sonra hamile kaldim ama bu defada yokmuş gibi davrandim düşmedim üstune senmisin yok gibi davranan sonrada buda gelismedi yine ayni korkuyu yasadim olustu kalp atisi ama yavaşti sonraki kontrollerde gözükmedi bekledim bi umut yanliş bisey yapmak istemedim derken onuda kaybettim biraz orta yolu bulmak lazim sanirim 10 ay gecti tekrar hamileyim cok sukr bu defa daha sakinim olumsuzluklari dusunmuyorm akisinda yasiyorum ve cok sukur bi sorun yok.olacakla olecege care yok canim gebelik başli basina risk tasiyo zaten ama bir defa yasadin diye yine ayni seyleri yaşıycaksin diye biseyde yok ne kadar rahat olursan o kadar sitressiz ve sorunsuz geciyo bu donem.

Benimde şimdi üçüncü gebeligim canım. Allah yardımcın olsun. İkincisi iyi geçti hamileliğim. Ve 4.5 kilo erkek bebek dünyaya getirdim çok şükür sağlıklı. Şimdi üçüncü gebeligim inşallah Bundada bi sıkıntı çıkmaz suan 13 haftalık hayırlısı bakalım Allah yardımcımız olsun tüm anne adaylarının :-)

Back
X