Hamileliğinde Eşinden ihtiyacı olan ilgiyi göremeyenler

kukuriku

♥ Herşey HAK'tan..♥
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
329
11
96
Herkese Selam ,
çok merak ediyorum acaa ben mi hamilelik psikolojisindeyim yoksa eşim gerçekten ilgisiz biri mi diye ?
Gündüz beni hiç aramadığı gibi (çalışan insanlarız) , akşamlarıda Tv karşısında uyuya kalıyor.:53:

Hafta sonları da işi dolayısıyla izni yok küçük bir dükkanımız var .Bana tek bir hediye bile almadı hamile kaldığımdan beri bir çiçek bile :(

20 haftalık hamileyim ve Allah kısmet ederse bi oğlum olucak..:69:

Bebekle ilgilen karnıma dokun onla konuş seni tanıyormuş sesinden dedim dedim geçen gün.
Hele bi doğsun da dedi :) Böle işte ...Komik geliyo artık...Neyse..

Benim gibi sıkıntısı olan arkadaşlar varsa paylaşalım istedim..Sevgiler..:68:

Canım öncelikle Allah hayırlısıyla doğurmanı nasip etsin,bi avazda inşallah
hamileydim ilgi görmedim senin gibi
Yani sanki o karı ben kocaydım aksi gibi o benden ilgi bekliyordu
Doğum yaptım düşün bi çiçek yaptır getir nerdeee
Lohusalık dönemimde benden önce o depresyona girdi :)
Şimdi de hala aynı ilginin i si yok bi de üstüne tartışıyoruz ^^
Aynı tv karşısında uyukluyor
Allah sabır versin bacım zor çok zor
İnşallah doğunca değişir

Sen eşini daha iyi tanırsın öncedende böyle ilgisizmiydi , bebekten sonramı böyle oldu? Baba olmayı ne kadar isteseler bile onlarında psikolojisi etkilenebiliyor. Tam olarak çocuk olayını kabullenmemiş olabilir.
Bende 28 haftalık hamileyim ama şimdiye kadar hiçbir doktor kontrolüne eşim olmadan gitmedim hatta alışverişe bile o olmadan çıkmadım , eşim benden daha hevesli çünkü. Ama ilk zamanlar bizde ikimizde istediğimiz hale bir kabullenme evresi attık.

3 çocuk doğurdum bu bahsettiklerini bende eşimden görmedim :50:bu da bizim şansımız işte:97:
boşver takma kafana canım:31:

Sırf bu sebepten bile olsa uzunnnnnnnca bir süre tekrar hamile kalmak istemiyorum..Bütün kontrollerime tek başıma gittim alışverişini kendim yaptım..Bitek beşik seçimine gelmişti ondada acil işi çıktı gitmek zorunda kaldı..

Şu an oğlum 2.5 yaşında.Eşim bebek diye tuttursada yapmıcam kardeşim..Madem o benim aşermemi dikkate almıcak, elini karnıma koymayı çok görecek yapmıyorum..He ısrar edersede bi spiralle işi bitiririm.. o derece yani..

Herkese Selam ,
çok merak ediyorum acaa ben mi hamilelik psikolojisindeyim yoksa eşim gerçekten ilgisiz biri mi diye ?
Gündüz beni hiç aramadığı gibi (çalışan insanlarız) , akşamlarıda Tv karşısında uyuya kalıyor.:53:

Hafta sonları da işi dolayısıyla izni yok küçük bir dükkanımız var .Bana tek bir hediye bile almadı hamile kaldığımdan beri bir çiçek bile :(

20 haftalık hamileyim ve Allah kısmet ederse bi oğlum olucak..:69:

Bebekle ilgilen karnıma dokun onla konuş seni tanıyormuş sesinden dedim dedim geçen gün.
Hele bi doğsun da dedi :) Böle işte ...Komik geliyo artık...Neyse..

Benim gibi sıkıntısı olan arkadaşlar varsa paylaşalım istedim..Sevgiler..:68:

güzelim bu kısımda bütün erkekler aynı onlar bizim gibi hemen adepte olamıyorlar. eşimde böyleydi zorla bakardı tekmelerine filan. ben "aşkımm aşkımmm baksanaaa" derdim oda "hııı hııı" derdi. ben eşimde sorun var derken aynı şeyi ablamın kocasıda yaptı. neyse oda sorunlu dedik öz kardeşimin eşi hamile " abla bu kız manyak mı ne anca karnıyla konuşuyo. bi de bana sende konuşsana sende sevsene deyip duruyo" deyince anladım ki hepsi aynı. takma kafana doğunca iyi bi baba olsunda...

hediye filanda bekleme canım.. bizimkine desem "ne hediyesi sen bana al bütün işi ben yaptım" der. eminim yani. ama sağolsun iki doğumumdada doğum hediyelerimi aldım. sevicimi görünce oda çok sevindi böylece tatmin olduk ikimizde.
hele ilk hamileliğim o kadar rahat geçtiki nerdeyse doğurmasam sadece kilo aldın denebilirdi. ama ikinci zor geçti. hastane süreci filan oldu üstüme titredi sağolsun. benim için ne kadar endişelendiğini görünce onu dahada çok sevdim. ilkinde böyle iligili değildin dediğimde " hamile gibi değildin ki. 9 aylıkken sırtına yük baklasak taşırdın, kuş gibi uçuyodun" dedi. yani bunlarda etken olabiliyor bazen.

Cok sukur boyle bir sorun yasamiyorum.
28 haftalik hamileyim, daha ilk konrollerimden gecen haftaya kadar hep benimle geldi.
Gecen hafta randevu saatim esimin calisma saatine denk geldi, is yerinden izin istemis vermemis sefi.
Ben ilk kez yalniz gittim. Aksam esim geldi sefle tartismislar baya, izin vermedi diye.

Tekmelere gelince 10 dkda bir sorar vuruyor mu diye, sureklide eliyle oksar, konusur seslenir bebegime.
Cicege gelince esimde cicek almaz, onun yerine kullanabilecegim seyler alir, mesela saat gibi yada parfum gozluk gibi.

Hamileligimde sadece birkez tartistik, cok aglamisdim, benimle birlikde oda agladi.
Umarim dogumdan sonra ayni sekilde devam eder bu ilgisi.
Suan belki esin saskin yada pek farkina varamadi tam.

Uzulme sen uzuldukce bebegin de etkilenir.

aman böyle şeyleri kafaya takma yaa boş ver bebişini düşün. ben sana hamileleğimi anlatsam dudağın uçuklar.....ne günlerdi ama geride kaldı çok şükür. bu erkekleri çok önemsememek gerekiyor.

Back
X