A
AdaEge
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AdaEge
-
Liyadora,gebelik korsesini bende duymuştum.ama hiç kullanmadım.kullananda duymadım.ama anlaşılan faydaları çok fazlaymış.
kızlar gebelik korsesi bizler için çok uygun değil bildiğim kadarıyla..
ama benim istanbuldaki doktorum "elastik hamile kemeri" kullanmamı önermişti..hakikaten çok rahat bişey..beli destekliyor,bebekleri kemer tutuyor böylece yürürken sanki aşağı iniyorlar hissi yaşamıyorsunuz..ben e-bebek te bulup almıştım..
gerçi artık ayağa pek kalkmadığım için kullanmıyorum ama çok rahat ettim 20li haftalarımın sonuna kadar kullandım..şimdi de wc ye bile kalksam elimle aşağıdan destekliyorum..psikolojik mutlaka ama rahatlatıyor iyi hissediyorum..
başka bir sorunuz olursa buralardayım opuyorumnanaktan
kızlar gebelik korsesi bizler için çok uygun değil bildiğim kadarıyla..
ama benim istanbuldaki doktorum "elastik hamile kemeri" kullanmamı önermişti..hakikaten çok rahat bişey..beli destekliyor,bebekleri kemer tutuyor böylece yürürken sanki aşağı iniyorlar hissi yaşamıyorsunuz..ben e-bebek te bulup almıştım..
gerçi artık ayağa pek kalkmadığım için kullanmıyorum ama çok rahat ettim 20li haftalarımın sonuna kadar kullandım..şimdi de wc ye bile kalksam elimle aşağıdan destekliyorum..psikolojik mutlaka ama rahatlatıyor iyi hissediyorum..
başka bir sorunuz olursa buralardayım opuyorumnanaktan
Elastik hamile kemerini kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladın canım???
canım benim ilk haftalar kanamalarım oldu..14. haftaya kadar yattım..ama bana doktorum 4 ayı bitirince başla kullanmaya demişti..ben de 16 haftayı bitirince almıştım..29a kadar falan kullandım..sonra dışarı çıkmayı tamamen bıraktım..o yüzden artık pek kullanmıyorum..bir de artık kocaman oldu karnım o yüzden sıkıntı geliyo artık takınca :))
canım bende bunu druma bi sorayım bakalımbenimde ilgimi çekti. faydası olacaksa ne mutlu... sende druna danışınca burdan haberdar et bizi emi..bu arada dikiş olayını ne zman yaptırıyosun?benimki 12. haftada olacakmış...
28. haftaya gelebilsem oh diyeceğim..Gerçi 1-2 hafta içinde serklajla rahim ağzım dikilir diye düşünüyorum..Ancak her türlü önlemi,alternatifi de araştırıyorum..Ne güzel 30 lu haftalara gelmişsin.Sağlıklı ve zamanında doğum dilerim canım..:Saruboceq:
Canım pazartesi dr. randevumuz var..Daha önce başka bir dr daydık.İkiz ve riskli gebelik diye dr um başka dr. a yönlendirdi..Pazartesi danışacağım,bakalım ne diyecek..Pazartesi 11+2 günlük oluyoruz.Sanırım benim de ya bu hafta sonu ya da önümüzdeki hafta serklajım olur diye tahmin ediyorum...
sağol canım..inşallah hepimiz vakitli ve sağlıklı doğumlar yaşarız..teşekkür ederim..
hakkında hayırlısı olsun canım..
Arkadaşlar merhaba,uzun zamadır gebelik korsesi ismi dikkatimi çekiyordu..Ben korse denildiğinde zayıflamak için kullanılanlardan sanıyordum..Bu gün nette biraz baktım.Özellikleri şöyle sıralanmış..
* Doğum öncesinde kullanılır. ( Ben gebelik sonrası kullanılır sanıyordum...:sm_confused:)
* Sarkma ve çatlamaları önler.
* Düşük yapma ihtimalini azaltır.
* Bel ağrılarını giderir.
* Bebeğin ana rahminde rahat durmasını sağlar.
* Elastikidir.
* Karın büyüdükçe ipleri ile ayar yapılabilir
Kullanıp ta faydasını gören oldu mu ?
Tavsiye edermisiniz ???:CüvCüv: :CüvCüv:
İnşallah,sağol canım opuyorumnanaktanüçüz anneler topıgınde okumuştum bı arkadas sanırım yurt dışından kullanıgını cok rahat oldugunu yazmıştı ..........ama sanırım cok yaygın degıl ...........kullanmaya alışmak gerek belkıde ........eskıler anlatırdı hatırlıyorum kusak sararlarmış bellerıne karınlarına tarlalarda öle calışrlarmış sımdı benzerı korse bence..........kullanmakta fayda olabılır rahatlatır en azından kısının hareketlerını...........kolay hamıleleıler ols ınşşşşşşşşşş
cnm bu kadar özellikli bir korseyi dr nasıl bilmez ve tavsiye etmezmiydi,yani bu özellikler süper baksana kullanmamak saçmalık olur bence,,,
liyadora canım korseyi sordunmu doktoruna?
sordum canıım.haftaya salı serklajım olucak..bir 4-5. aya gel öyle konuşuruz dedi dr um...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?