Hamileliğinde gebelik korsesi kullanan arkadaşlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi AdaEge
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Dr un erken doğum olasılığını nasıl ortadan kaldırıyormuş,anlamadım canım ? :sm_confused: Sana da yapıcak mı serklajı yani ?

ben kullanıyorum cnm. ama ben çalıştığım için aldım. ayakta kaldığım zamanlar iyi geliyo. ama evde olanlara, yatanlara gerek yok sanırım.

ben kullanıyorum cnm. ama ben çalıştığım için aldım. ayakta kaldığım zamanlar iyi geliyo. ama evde olanlara, yatanlara gerek yok sanırım.

Memnunmusun peki ? Ne zamandır kullanıyorsun ?

valla çok rahatlatıyo. 5. ayımdan itibaren kullanıyorum.göbeğim büyüdükçe gevşetiyorum ve sadece dışarı çıkarken kullanıyorum. evde kullanmıyorum.

Dr un erken doğum olasılığını nasıl ortadan kaldırıyormuş,anlamadım canım ? :sm_confused: Sana da yapıcak mı serklajı yani ?

evet canım banada yapılacak ayın 23 ünde allahın izniyle. yani ban nası anlattı biliomusun.rahimi kese gibi düşün dedi. ben keseyi büzücem açılmasını engelliycem dedi. bende tespit edilmiş bir rahim problemi yok. önlem amaçlı yapıyorum dedi. ikiz gebeliklerde mutlaka yapıyormuş benim doktorum.. öreneğin dün doktorumdaydım. bi kadın geldi ikiz gebe 6 aylık kasılmaları başlamış bana onu anlattı dediki bunun şuan eğer dikilmemiş olsa doğumu başlamışdı dedi. sancılarını ölçüyolardı ben gördüğümde.ama ilaçlarla sancısı kesebilirim doğumuda engelleyebilirim dikiş sayesinde dedi.
yalnız dün doktordan geldikden sonra netten okudum bazı riskleri varmış kese patalayabilimuş felan ama ben doktora sormadım. böle bi risk olsa söylerdi die düşünüyorum....
hakıımızda hayırlısı olsun....

Kızlar dun dr kontrolum vardı, plesanta biraz asagida gebelik kemeri kullanmanı tavsiye ederim dedi bende arastirmaya basladım, variteks markasını onerdi ama fiyatını bulamadım henuz

Kızlar dun dr kontrolum vardı, plesanta biraz asagida gebelik kemeri kullanmanı tavsiye ederim dedi bende arastirmaya basladım, variteks markasını onerdi ama fiyatını bulamadım henuz

nasıl ya? benim bebişlerimden birinin plesentasıda aşağıdaydı uzun süre kanama yaşadım.. amahiç bahsetmediki!!!! geçen gittiğimde yukarı çıkmaya bşalamış felan dedi ama. du bende sorim bakim yarın kontrolüm var.....

bu konuya devam edilmiyor mu. bu kemerle ilgili tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…