Hamileliğinde geniz akıntısı sorunu yaşamış olan varmı?

evkedisix5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2011
2
0
36
Trabzon
Selam hanımlar.Ben 37 haftalık hamileyim 4.aydan itibaren geniz akıntısı var .aylardır hayat zehir oldu desem yeridir.evden dışarı bile çıkamıyorum.hamilelikten olur diyorlar.doğumdan sonra geçermiş.aranızda hamilelikte bu sorunu yaşayıp doğum yapan var mı?

bende şuanda 16 haftalık hamileyim ve başından beri bir geniz akıntısı var gecmiyor.sizin dogumdan sonra geçtimi?

Yalniz degilmisimmm. Bende sürekli usutuyorum saniyodum, bezdim akintidan. Bazen sirf o yüzden kusuyorum valla çözüm bulan varsa duacisi olurum

Merhaba arkadaşlar.. Ben de 34 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başından beri geniz akıntısı problemi yaşıyorum. En çok da korkum bebeğe bir zararı olur mu? Doğumdan sonra geçiyor mu? 2 doktora gittim ama hiçbir şey yapılamıyor şu an.. bu durumu yaşayıp atlatanlar var mı?

Selam hanımlar.Ben 37 haftalık hamileyim 4.aydan itibaren geniz akıntısı var .aylardır hayat zehir oldu desem yeridir.evden dışarı bile çıkamıyorum.hamilelikten olur diyorlar.doğumdan sonra geçermiş.aranızda hamilelikte bu sorunu yaşayıp doğum yapan var mı?

Ya acaba doğumdan sonra bu sorun geçti mi? Ben de 34. Haftayı yeni bitirdim ve hamileliğimin başından beri genzim akıyor aşırı rahatsız edici hamileliğimden hiçbir şey anlamadım bu yüzden..

Valla bendede var bu sorun malesef 4.aydan beri tam gecti diyorum hop tekrar basliyo igrenc bisey ilacta icemiyoruz

Bende de vardi ve dogumdan sonra gecti. Ama dokkuz ay buna katlanmak tabiki de zordu. Lama gibi tükürüyordum artik. Ögürmenin esine geliyordum akinti yüzünden. Gecti gitti, caresi yok. Duruma katlanacagiz. Ama geciyor olmasina odaklanin. Birgün bitecek.

Bende de vardi ve dogumdan sonra gecti. Ama dokkuz ay buna katlanmak tabiki de zordu. Lama gibi tükürüyordum artik. Ögürmenin esine geliyordum akinti yüzünden. Gecti gitti, caresi yok. Duruma katlanacagiz. Ama geciyor olmasina odaklanin. Birgün bitecek.

Valla o kadar kötü ki hele başlarda günde 3 defa çıkarıyordum şimdi sadece sabahları ve artık merak ettiğim de hamilelikten sonra hemen geçiyor mu? Inşallah hayırlısı ile geçer ben bi de bebeğe zararı olur mu diye çok endişeleniyordum başlarda..

Valla o kadar kötü ki hele başlarda günde 3 defa çıkarıyordum şimdi sadece sabahları ve artık merak ettiğim de hamilelikten sonra hemen geçiyor mu? Inşallah hayırlısı ile geçer ben bi de bebeğe zararı olur mu diye çok endişeleniyordum başlarda..

Eger doktor hamileliginde bir problem belirtmediyse bebegin inan ki cok güvende. Hicbirsey ona zarar veremez. Rahmin icinde gercekten cok rahatlar. Ben de hamileligimde endiselirdim ama düsündügümüz gibi olmuyor

Eger doktor hamileliginde bir problem belirtmediyse bebegin inan ki cok güvende. Hicbirsey ona zarar veremez. Rahmin icinde gercekten cok rahatlar. Ben de hamileligimde endiselirdim ama düsündügümüz gibi olmuyor

Doktor bebeğe bir zararı olmaz dedi. Kbbciye gittim. Hamileliktenmiş zaten. Bi de daha önce hiç böyle bi problemim olmamıştı. Senin doğumdansonra hemen geçti mi?

Ben dogum yapali bir hafta oldu hic geniz akintisi kalmadi bende. Ama hamileligimde cok cektim cikartcam diye ugrasirken istifra ediyodum hep ama dogumdan sonra birsey kalmiyor merak etmeyin

Doktor bebeğe bir zararı olmaz dedi. Kbbciye gittim. Hamileliktenmiş zaten. Bi de daha önce hiç böyle bi problemim olmamıştı. Senin doğumdansonra hemen geçti mi?

Tam bilemiyorum ama dogum sonrasinda hic bu konuda tekrar sikinti cektigimi hatirlamiyorum. Galiba geciyor hemen. Ne ile alakali ben de bilmiyorum. Ama hamilelik sürecinde tükürmekten kagit mendilsiz gezemezdim dogumdan sonra hic kullandigimi hatirlamiyorum. Gececek ama emin olun.

Ben dogum yapali bir hafta oldu hic geniz akintisi kalmadi bende. Ama hamileligimde cok cektim cikartcam diye ugrasirken istifra ediyodum hep ama dogumdan sonra birsey kalmiyor merak etmeyin

Ben de çok kötü oluyorum sürekli akıyor gece uyaninca su bile içmiyorum ki iyice akıp rahatsız etmesin.. artık karnım ağrıyor kendimi zorlamaktan..

Merhabalar ;

bende 10 haftalık hamileyim ve geniz akıntım var çıldırmak üzereyim hamileliğimden hiç bir şey anlamıyorum 2 kez doktora gittim muhtemelen alerjik dedi . Benim öncesinde de alerjim vardı ama hiç geniz akıntısı yaşamamıştım. Nasonex isimli bir sprey verdi kullanmak hiç istemiyordum 2 akşamdır dayanamadığım için günde 1 kez kullandım. Bunun hiç çaresi yok mu rahatlatıcı bitkisel çözümler psikolojim bozuldu. Normalde mide bulantım olmuyor ancak geniz akıntısından dolayı bazen kusuyorum. daha çok başındayım hamilelik boyunca yaşayacakmıyım ne olur bir çözüm :(

Merhabalar ;

bende 10 haftalık hamileyim ve geniz akıntım var çıldırmak üzereyim hamileliğimden hiç bir şey anlamıyorum 2 kez doktora gittim muhtemelen alerjik dedi . Benim öncesinde de alerjim vardı ama hiç geniz akıntısı yaşamamıştım. Nasonex isimli bir sprey verdi kullanmak hiç istemiyordum 2 akşamdır dayanamadığım için günde 1 kez kullandım. Bunun hiç çaresi yok mu rahatlatıcı bitkisel çözümler psikolojim bozuldu. Normalde mide bulantım olmuyor ancak geniz akıntısından dolayı bazen kusuyorum. daha çok başındayım hamilelik boyunca yaşayacakmıyım ne olur bir çözüm :KK43:
Aynı benim gibi olmuşsun benim de 9.hafta da başladı.. Doktora gittim hamilelikten dolayı bana da alerjik dedi ve bana da nasonexi verdi ben 3 gün kullandım sonra korktum kullanmadım zaten boşuna kullanma geçmiyor.. ilaç kullanmış olma çünkü ilk 3 ay çok önemli doktor bir şey olmaz diyor ama sen hiç çözümsüz bir şey için kullanmıs olacaksın. 34.haftamı bitirdim hala çekiyorum. Sabahları kalkınca aç karna 1 bardak su iç sonra 1cay bardağında tuzlu su yapıp burnuna çek burnunu akıt kusarken o bütün akıntıyı çıkarırsın ve sadece sabah kusmuş olursun. Yoksa gün içinde çok fazla miden bulanır.. Allah yatdımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum..

Benim gebeliğimin daha 7. Haftası 1 haftadır geniz akıntısı yüzünden 24 saat midem bulanıyor.gece uykudan uyandırıyor o derece sizin de bu kadar şiddetli mi?
Anlaşılan 9 ay sürecek ama işe dahi gidemiyorum bütün günlük hayatımı etkiledi ve kimse anlamıyor klasik gebeleğin sabah bulantısı zannediyorlar. Herhangi bir çözüm bulacak olan paylaşsın ne olur, ben zencefil çayı denedim 5 dk falan rahatlatıyo sonra yine aynı , Allah şifa versin hepimize

Aynı benim gibi olmuşsun benim de 9.hafta da başladı.. Doktora gittim hamilelikten dolayı bana da alerjik dedi ve bana da nasonexi verdi ben 3 gün kullandım sonra korktum kullanmadım zaten boşuna kullanma geçmiyor.. ilaç kullanmış olma çünkü ilk 3 ay çok önemli doktor bir şey olmaz diyor ama sen hiç çözümsüz bir şey için kullanmıs olacaksın. 34.haftamı bitirdim hala çekiyorum. Sabahları kalkınca aç karna 1 bardak su iç sonra 1cay bardağında tuzlu su yapıp burnuna çek burnunu akıt kusarken o bütün akıntıyı çıkarırsın ve sadece sabah kusmuş olursun. Yoksa gün içinde çok fazla miden bulanır.. Allah yatdımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum..
Çok zor bir durum nasıl geçer zaman bilmiyorum insan hayattan soğuyor bebeğinin sevincini bile yaşayamıyorum allah yardımcımız olsun

Back
X