Bende pıhtı olmadığı halde kullandım canım. Aspirini bu hafta kestik. İğneyi de doğuma kadar devam edeceğim.Arkadaşlar benim pıhtı çıktı bazı genlerimde ve doktorum iğnenin dozunu 0.6yapıp coraspin başlattı biraz fazla gende var bu durumda olan varmı ? Bu durumlarda olup bu ilaçlarla bebeğini sağlıkla kucağına alan anneler de yazabilir mi ? Doktorum ileri yaşantında da coraspin kullan beyin kanaması, kalp krizi gibi risklere karşı dedi.. pıhtısı olup bebeğini dünyaya getiren anneler de yazarsa sevinirim teşekkürler
Önlem amaçlımıydı canım ? Geçmişte kayıp varmıydı ? Banada 28de hap 35te iğne kesilecek herlde doğumdan ne kadar önce kesilecek seninkisi belli miBende pıhtı olmadığı halde kullandım canım. Aspirini bu hafta kestik. İğneyi de doğuma kadar devam edeceğim.
Arkadaşlar benim pıhtı çıktı bazı genlerimde ve doktorum iğnenin dozunu 0.6yapıp coraspin başlattı biraz fazla gende var bu durumda olan varmı ? Bu durumlarda olup bu ilaçlarla bebeğini sağlıkla kucağına alan anneler de yazabilir mi ? Doktorum ileri yaşantında da coraspin kullan beyin kanaması, kalp krizi gibi risklere karşı dedi.. pıhtısı olup bebeğini dünyaya getiren anneler de yazarsa sevinirim teşekkürler
Çoook teşekkür ederim aminnn inşAllahMerhaba, ben 6 haftalık hamileyken iğne ve hapa başladım. 34.haftada hapı, doğumdan 1 gün önce ise iğneyi bıraktım. 10 gün kadar önce doğum yaptım ne hamileliğimde ne de doğumda bir sıkıntı yaşamadım bu konuda. İnşallah sizde sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Çoook teşekkür ederim aminnn inşAllahkan pıhtısı mı vardı sizde de ? 35.haftada bırakacakmışız iğneyi erken mi olur diye ozaman geldiğinde bir sorucam yine doktora..hamilelikten sonra da kullandınız mı belli bir süre kullandırıyorlarmış.
Yok canım iki başarız tedavim var sadece. 31 aspirin kesilmiş oldu. 36. Hafta şuan doğum görünüyor bebekler ikiz olduğu. Ne zaman olursam o zaman kesilecek.Önlem amaçlımıydı canım ? Geçmişte kayıp varmıydı ? Banada 28de hap 35te iğne kesilecek herlde doğumdan ne kadar önce kesilecek seninkisi belli mi
Anladım canım benimde aynı pıhtı çıktı doktor normal yaşantında da kullan coraspin dediEvet kan pıhtılaşması vardı. Doğumdan 2 gün sonra tekrar başladım 21 gün kullanacağımı söyledi doktorum
Bana da 35.haftada bırakırız dedi canım daha çok var ama inşAllah o günlere geldiğimde sorucam tekrar erken olurmu 35te diyeYok canım iki başarız tedavim var sadece. 31 aspirin kesilmiş oldu. 36. Hafta şuan doğum görünüyor bebekler ikiz olduğu. Ne zaman olursam o zaman kesilecek.
Merhaba canım benimde pıhtılaşma çıktı genetik testinde tüp bebek tedavisi yaptırdım transferden sonra progestan, oksapar ve coraspirin verdi doktorum. Şuan 11 haftalık hamileyim fakat 3 ayda ilaçları keseceğimizi söyledi doktorum. Çok erken olmuyor mu acaba herkes doguma kadar kullanıyor. Bırakırsam bebeğime birşey olur mu korkusu var.Arkadaşlar benim pıhtı çıktı bazı genlerimde ve doktorum iğnenin dozunu 0.6yapıp coraspin başlattı biraz fazla gende var bu durumda olan varmı ? Bu durumlarda olup bu ilaçlarla bebeğini sağlıkla kucağına alan anneler de yazabilir mi ? Doktorum ileri yaşantında da coraspin kullan beyin kanaması, kalp krizi gibi risklere karşı dedi.. pıhtısı olup bebeğini dünyaya getiren anneler de yazarsa sevinirim teşekkürler
Canım pıhtılaşman varsa kesme kan sulandırıcıları benimde kesip kesmiyceğimze karar vermek için yaptık bu hafta çıktı sonucum pohtı olduğu için dozu yükseltip hapa başladık. Progestan fitili iğneyi bıraktık onları 3.aydada bırakabiliyorsun ama benim kanama alanım vardı bu zamana kadar kullandım o sebepten.Kan sulandırıcıları kullancaö mecbur sende öyle yap riske atma hiç..Merhaba canım benimde pıhtılaşma çıktı genetik testinde tüp bebek tedavisi yaptırdım transferden sonra progestan, oksapar ve coraspirin verdi doktorum. Şuan 11 haftalık hamileyim fakat 3 ayda ilaçları keseceğimizi söyledi doktorum. Çok erken olmuyor mu acaba herkes doguma kadar kullanıyor. Bırakırsam bebeğime birşey olur mu korkusu var.
Oyu ne güzel darısı başımıza İnşAllah2 bebeğimi de sağlıkla aldim kucağıma. Darısı size
Ilkinde aspirin ve 0.4 iğne kullandim. Ikinci de aspirin ve iğne kullanırken, kanama olduğu için aspirin kesip, iğne ile devam ettim yine 0.4 lük.
Çok haklısın canım. Benimde kullandıgım ilacın dozunu yükseltti ama 3. ayda bırakıcaz diyince bi kafam karıştı. Benimde 9. haftada kanamam oldu çok şükür şuanda birşey yok ama psikplojim bozuldu her gün kontrole gitmek istiyorum birşey oldumu acaba korkusu var içimde rabbim evlatlarımızı saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. Allah ım onları korusun. İsteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallahCanım pıhtılaşman varsa kesme kan sulandırıcıları benimde kesip kesmiyceğimze karar vermek için yaptık bu hafta çıktı sonucum pohtı olduğu için dozu yükseltip hapa başladık. Progestan fitili iğneyi bıraktık onları 3.aydada bırakabiliyorsun ama benim kanama alanım vardı bu zamana kadar kullandım o sebepten.Kan sulandırıcıları kullancaö mecbur sende öyle yap riske atma hiç..
Aminnn canım inşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok haklısın canım. Benimde kullandıgım ilacın dozunu yükseltti ama 3. ayda bırakıcaz diyince bi kafam karıştı. Benimde 9. haftada kanamam oldu çok şükür şuanda birşey yok ama psikplojim bozuldu her gün kontrole gitmek istiyorum birşey oldumu acaba korkusu var içimde rabbim evlatlarımızı saglıklı sıhhatli kucagımıza almayı nasip etsin inşallah. Allah ım onları korusun. İsteyen herkese annelik duygusunu yaşatsın inşallah
Aynen canım rabbim yardımcımız olsun inşallahAminnn canım inşAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinbende aynıyım hep kontörle gitmek istiyorum bir aya çıktı kontroller nası dayanacak diyorum.. korku hiç bitmeyecek galiba hep bir korku var bide bu kafa karışıklıkları yoruyor insanı..
Erken doğum riskine göre ayarlamış olabilir canım. Çok takılma bak biz 32. Haftalara kadar geldik çok şükürBana da 35.haftada bırakırız dedi canım daha çok var ama inşAllah o günlere geldiğimde sorucam tekrar erken olurmu 35te diyeaspirin içinde 28.de dedi galiba
Olabilri canım inşAllah darısı başımaErken doğum riskine göre ayarlamış olabilir canım. Çok takılma bak biz 32. Haftalara kadar geldik çok şükür
İkiz bebek olduğu için sezeryan canım. 15 Haziran gibi duruyor şuan bakalım nasip ne zamanaOlabilri canım inşAllah darısı başıma❤ Sağ salim kavuş inşAllah yavrularına ❤ Doğumun nasıl olacak belli mi ?
Benim 16haftaya kadar içerde kanama alani vardı. 4+0da lekeleme başladı, 4+4 te direk aspirini kesti doktor. Igneyle devam ettim. Progesteron hap, iğne, proluton depot iğne de kullandim.Oyu ne güzel darısı başımıza İnşAllahbenimde yaklaşık 4aydır kanama alanı vardı içerde lekelenmem geliyordu bi kaç haftadır kesildi doktor ondan verdi coraspini ama bende çok korkuyorum kanama yaparsa bende tekrar diye yoğun bi kanamamıydı ? Pıhtı varmıydı sende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?