Hamileliğinde kan pıhtısı olup kan sulandırı + coraspin kullananlar

Benim 16haftaya kadar içerde kanama alani vardı. 4+0da lekeleme başladı, 4+4 te direk aspirini kesti doktor. Igneyle devam ettim. Progesteron hap, iğne, proluton depot iğne de kullandim.
Benim 2 genim de pıhtılaşma var. Pai homozigot, mthfrc677t heterozigot.
Benimde aynı 6.haftada lekeler başladı bi kaç hafta önce geçti iğne kullanıyodum hep aspirinede bu hafta başladım inşAllah alan geri oluşmaz kanama yapmaz 🙄 progestan fitil proluton iğneyide bu hafta kestik sen ne zaman kesmiştin onları ? Benimde o genlerde aynısı var bide başka bi kaç tane daha var 🤦‍♀️

Benimde aynı 6.haftada lekeler başladı bi kaç hafta önce geçti iğne kullanıyodum hep aspirinede bu hafta başladım inşAllah alan geri oluşmaz kanama yapmaz 🙄 progestan fitil proluton iğneyide bu hafta kestik sen ne zaman kesmiştin onları ? Benimde o genlerde aynısı var bide başka bi kaç tane daha var 🤦‍♀️
Kizim da ilk 16 hafta protestan fitil, iğnesi ve proluton depot kullandim. Sonra benim az karıştı olay. Kızım 30+0 da doğmaya kalkınca proluton depotu doğuma kadar her hafta oldum. 15 gün hastane de kaldım. Takviye ilaçlar kullandim.

Oglum da 35+5te aspirini, 38+1de kan sulandırıcı iğneyi kestik, 38+3te sezeryanla alındı.

Kizimda da doğum sancılarım kesilmediği için 37+4te son iğneyi yaptım, 37+6da sezeryanla dogum. Doğumdan 24 saat sonra da 10gun daha kullandim iğneyi.

Hiç korkmayın, her önlemi almışsınız, zehir etmeyin gebeliginizi kendinize, tadını çıkarın, Allah'a emanet artık;)

Kizim da ilk 16 hafta protestan fitil, iğnesi ve proluton depot kullandim. Sonra benim az karıştı olay. Kızım 30+0 da doğmaya kalkınca proluton depotu doğuma kadar her hafta oldum. 15 gün hastane de kaldım. Takviye ilaçlar kullandim.

Oglum da 35+5te aspirini, 38+1de kan sulandırıcı iğneyi kestik, 38+3te sezeryanla alındı.

Kizimda da doğum sancılarım kesilmediği için 37+4te son iğneyi yaptım, 37+6da sezeryanla dogum. Doğumdan 24 saat sonra da 10gun daha kullandim iğneyi.

Hiç korkmayın, her önlemi almışsınız, zehir etmeyin gebeliginizi kendinize, tadını çıkarın, Allah'a emanet artık:KK66:
Anladım canım 😊 teşekkür ederim haklısın önlemi aldık elimizden geleni yapıyoruz inşAllah bende senin gibi kucağına alırım 🙏 35.haftada keseriz dedi doktorum iğneyi erken olmuş olmaz umarım 🤷‍♀️

Anladım canım 😊 teşekkür ederim haklısın önlemi aldık elimizden geleni yapıyoruz inşAllah bende senin gibi kucağına alırım 🙏 35.haftada keseriz dedi doktorum iğneyi erken olmuş olmaz umarım 🤷‍♀️
Amin sağlıkla kavuşun inşallah... Benim Oğlum 6 yaşında kızım 9 aylık;)
Doktora güven önemli, kapayın kulaklarınızı dışa derim, yoksa çok karışır aklınız...

Amin sağlıkla kavuşun inşallah... Benim Oğlum 6 yaşında kızım 9 aylık:KK66:
Doktora güven önemli, kapayın kulaklarınızı dışa derim, yoksa çok karışır aklınız...
Doğru :olamaz: bakalım o zamanlara gelince artık 🤗 Maşallah 🧿 Allah bağışlasın ikisinide 🤗

Lütfen bana da cevap verin:benim de ıkı gende pıhtılaşma sorunum var,heterozigotum.5+5 hamileyim hem coraspin hem de oksapar igne kullanıyorum fakat su an rahımde kanama alanı görüldü .2farklu doktora gittim biri coraspin i kes dedı dıgerı ise devam et .tüp bebek degıl bu arada ,ne yapacağımı bilemedim

Back
X