Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamileliğinden sigara içip dogurdukdan sonra sorun yaşayan siz yada yakınınız varmı...??lütfen cvp verin...
vicdan azabı çekiyorum içtiğim için ama bundan sonra içmek biyana ağlayıpta onu üzmek dahi istemiyorum, çünkü meleğim senin gelmene okadar ihtiyacım varki,senin orda olman hayattaki tek tesellim,ilkim,rabbimin armağanı,Allahım bizi kavuştursunseni çok seviyorum ne olur bizi bırakma,sana çok bağlandım beni bırakıp gitme lütfeeeen!
Hamile olduğumu daha günüm gelmeden öğrendim ve sigarayı bebek düşündüğüm ay bıraktım(aynı ayda hamile kaldım zaten)Ayrıntılı ultrasonda bebeği besleyen kordonun her iki tarafındada çentik olduğunu öğrendim.Bebeğime giden kan bu duvara çarpıp geri geliyormuş,bu nedenlede beslenemiyormuş bebeğim.Daha kötüsü ileriki zamanlarda plasentada erken ayrılma,yüksek tansiyon gibi riskleride varmış.Doktorum bu çentiğin sigara içenlerde görüldüğünü söyledi ve ben kahroldum.Düşünün hamile kalmadan bıraktığım halde(ki günde 5-6 slim sigara içerdim)sigaranın zararını görüyorum ve Allah'ıma daha kötü şeyler çıkmaması için dua ediyorum.