- Konu Sahibi sumeyradayioglu
Hamile liginde sigara kullananlar. Yada bırakanlar yardimci olur musunuz sigara aseren olduğu???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile liginde sigara kullananlar. Yada bırakanlar yardimci olur musunuz sigara aseren olduğu???
bende yeni hamileyim bırakmak isstiyorum. Şuan günde 3 tane içiyorum o da iftardan sonra ögrenmeden önce iftarda 6,7 tane içiyordum.. Normalde 2 günde bir paket bitirıyordum. İnadına canım istiyor.
![]()
aslında bırakmak çok istiyorum ama elimde değil.. baskasına kalsa yok çocuğunu düşünmüyosun der ama yapamıyorum.. sen gene ıyı canım ben 6 7 geçiyor ne yapacam bilmiyorum:18:
nekadarlık hamilesin bu arada ben 5. ayıma girdimyinede püfür püfür valla
![]()
daha 1 aylık. Ah tatlım bırak valla en kısa zamanda bende ramazan çıkınca daha içmemeye çalışıcam![]()
Ay canim benim birakabilsem iyi ama birakamiyorum.. Ramazandan sonra birakicam diyorsun umarim birakirsin:)
umut ediyorum inşallah canım inşallah bırakırız. Allah bebeğini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat olsunlarElim uyuşuyor iki gündür sinir bozucu bir şey uyuştukça dirseğime kadar sanki kolumu sarmalamışlar
![]()
Onlar olur canim karincalanir:) uyuşur daha yolun basi ohoo:)) daha neler olcak
Kızlar bende hamileliğimde malesef başlarda içtm bırakamadm ama kendimi frenliyodum iki tane diye doğumdan sonra içerm diye öle kafamı doldurdm yinede 7. Aya kadar içtm sonrasında zaten istesenizde içemiyosunuz içiniz almıyo zaten çocuğunda ciğerleri gelişmiş oluyo tehlikeli olıyo içmek ben şu an 39. Haftadayım sigarayı elime verseniz ıyyy derim içemem ama hamilelikten sonra tekrar başlıyomuş sigara isteği malesef
ben şimdiden böyleysem 9 ay boyunca kendimi düşünemiyorum o zaman![]()
Senin aylar gecmez bu gidişle:)
banada öyle geliyorroturarak çalışıyorum 10 saat boyunca oturuyorum. Ayaklarım şişiyordu normal zamanda ama bu kadar değil şu son hafta ayaklarım kütük gibi oluyor erkenden bu kadar şişmesi beni korkutuyor
![]()
Iyi bi örnekmiyim değilim tabikide ama bendr birakamayanlardanim 20+2 yim ilk baslarda azalttim az içmeye çalıştım ama fayda etmedi hala içiyorum malesef![]()
E nolacak boylebenimle aynisin sende birakamiyorum ictikcede icesim geliyo içim hic rahat değil ama yapamiyorum bisey icsem yesem hemen icesim geliyor.. Çok büyük bi yanlis bebegimize yanlis yapiyoruz biliyorum vicdan azabida duyuyorum ama napiyim napicaz
Valla ya ama ne yapsam olmuyo brakasimda gelmio.Yapck bisi yk
Hep derlerdiki hamile kalinca birakirsin. Lan ne birakmasi hamilelikte o kadar strest sahibi oluyosunki daha çok icesin geliyo