Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

Bendede 7cm miyom var üç farklı doktorla görüştük hepsi açık ameliyat olmalısın diyor. Laporaskopide dikişler Sağlam atılamazmış ve hamile kaldığım zaman bu sorun olurmuş.Sizin doktorunuz kimdi acaba ? Umarım hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏😍
İstanbulda iseniz Gökhan Boyraz ile görüşmenizi tavsiye ederim çok başarılı bir doktor 😊

Adetime 3 gün kala o da arkadaşım dedi diye test alıp yaptım. Sürekli uyku halim vardı.. Daha adete var ne testi dedim. En ucuz 5 tlye test aldım hemen canlı kırmızı çizgi oluştu. Arkadasım şok oldu hemen özel hastanede kan verdim. Betahcg 980 çıktı.. Dr erken döllenme dedi hatta ilk muanede keseyi bile gördü. Şu an oğlum 15 aylık.. Adet biter bitmez ilişki oldu meğer ben erken yumurtluyırmuşum 🙂 🙂 Dr öyle dedi. Diğer hamileliklerimde adet 5 gün 6 gün geçer öyle test yapardım
Merhaba sonucunuz pozitif mi

Bendede 7cm miyom var üç farklı doktorla görüştük hepsi açık ameliyat olmalısın diyor. Laporaskopide dikişler Sağlam atılamazmış ve hamile kaldığım zaman bu sorun olurmuş.Sizin doktorunuz kimdi acaba ? Umarım hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏😍
Cnm annemde de miyom vardi bundan 6 yıl once lazer amelyatı oldu rahim fln aldirmadi ve allahin işi amelyattan 1 ay sonra hamile kaldı be şuan 5 yaşinda kiskardeşim var 🥰 lazer amelyat bence çok iyi 2/3 gune ayagi kalkiyorsunuz

İstanbulda iseniz Gökhan Boyraz ile görüşmenizi tavsiye ederim çok başarılı bir doktor 😊
Merhaba hangi hastanede kendisi 😊 benimde hamilelik şüphem varda beta HCG 30.69 çıktı 3 gün önce şimdi doktor da araştırıyorum açıkçası. Çünkü öyle doktorlar var ki ilgilenmiyor bile tam bilgide vermiyor. İnsan gerçekten güvenilir bir doktora ihtiyaç duyuyor

Merhaba hangi hastanede kendisi 😊 benimde hamilelik şüphem varda beta HCG 30.69 çıktı 3 gün önce şimdi doktor da araştırıyorum açıkçası. Çünkü öyle doktorlar var ki ilgilenmiyor bile tam bilgide vermiyor. İnsan gerçekten güvenilir bir doktora ihtiyaç duyuyor
Aaa hadi hayırlı olsun 😊 Florya Medicalpark hastanesinde

Back
X