- 21 Ekim 2017
- 11
- 0
- 1
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
QyyyyMerhabalar kızlar yıllar sonra yazıyorum buraya.Bu site her daim bana dost olmuşturerken hamilelik öğrenimi konusuna bakayım derken yine kendimi burda yazarken buldum.bir oğlum var 4 yaşında kardeş istiyor bizde çalışmalara başladım bu ayBazı belirtilerim var ama emin olamıyorum. Öncelikle oğluma hamile olduğumu öğrendiğim zamanı anlatmak isterim Öncesinde bir dış gebelik vakam var sonra kendimizi biraz toparladıktan sonra rutin hayatımıza döndük..adetime 10 gün kala gece rüyamda kör bir amca gördüm üzerime yürüyüp karnıma elini uzattı dediki burda bir kişi var sonra durdu hayır hayır iki kişi var bana gelene kadar bir çok kişiye yaklaşıp burda bir kişi var diyip duruyordu rüya uzun detaylandırmayım. Sabah uyandım rüyanın etkisindeyim ama eşime birşey diyemedim çünkü boş yere heveslendiğimi iddia eden bir eşim var.adetime 9 gün vardı gittim eczaneden 2 adet test aldım.yedekli yaşamayı severim akşam testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm.eşime söyledim inanamadı..önceki kayıptan ötürü üzgündü zati..sabah tekrar yaptım yine 2. Silik çizgi yine inanmadı eşim uydurduğumu düşündü .akşam zorla hastaneye götürdüm kan testinde çıktı oğluşum...anlayacağınız adetime 9 gün kala ben bebeğimi öğrendimŞimdi adetime 7 gün var ve şüpheliyim çünkü göğüslerim şişti kasıklarımda ara ara sızı var umarım hamileyimdir.ne yazdım beeee
![]()
Yaa canıımmm rabbim en yakın zamanda hayırlısından birtane daha versincanım ben rekor düzeyde öğrendim
13 agustos koyu ovulasyon testi 20 agustos gebelik testinde silik çizgi
malesef düşük yaptım
bugün yine pik yakaladım bakalım hayırlısı
Yaa canıımmm rabbim en yakın zamanda hayırlısından birtane daha versin
Benim ovulasyontesti 21 aralık kendimi zor tutuyorum hcg yapmamak için merak merak merak... hangi testti o 7 günde çıkan acaba
Sonucu merak ediyorum inşaallah hayırlı haberi alırsın kan da beta hcg yi de yazsan meraklı kedilereKızlar merhaba benin 27 agustos ovulasyon testim pozitifti ve sadece 25inde ilişki oldu. Bugün yani 2eylülde predictor early testi ile pozitifi gördüm aynı anda ovulasyon testi de yaptım o da baya koyu çıktı beklenen adet tarihim de 12eylül yani 10günmerak ediyorum önce çıktı tabi eğer doğru ise.
Merhaba canım testleri yaptıktan bir gün sonra yani bu sabah bhcg <2 çıktı NEGATİFSonucu merak ediyorum inşaallah hayırlı haberi alırsın kan da beta hcg yi de yazsan meraklı kedilere
Yani bize ne iyi olur...
Merhaba canım testleri yaptıktan bir gün sonra yani bu sabah bhcg <2 çıktı NEGATİF
Ancak geçen aylarda yaptırdığımda <1.20 çıkmıştı hep ama belki farklı yere aldırdım ondandır. Ama şuana anladım ki predictor early bir daha almayacağım 4kere pozitif verdi sonuç hüsran.
Teşekkür ederim canımCanım üzüldüm inşaallah bir an evvel hayırlı kocaman bi pozitif görürsün...
Az önce bende de bi şey oldu ve uykumdan hamileyim diye uyandım. Gece uyurken birden rahimden yoğun bir akıntı geldi diye uyandım hani bazen regl iken birden kan pıhtısı gelir ya öyle bi his. Sonra gittim wc ye hiç bi şey yok anlamadım yattım.Var ben rahmime düştüğü gibi anladım adetime 7-8 gün varken de netleşti