• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

Bi de su meşhur gaz hep var :) bu kadar belirtiyle rağmen bu gebelik değil de kist filan olabilir mi

Benim erken belirtim yunurtlama gunumden 1 gun sonra baslayan hafif kasik agrilari normalde olmayan seydi. Vee daha adet olmama 1 hafta varken denize girince gogus uclarimin acimasiydi testi yaptigim gun cok emindim gebe olduğumdan:) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah. Lutfen kendinzii dinleyin mutlaka bir belirti bulacaksiniz

Merhabalar kızlar yıllar sonra yazıyorum buraya.Bu site her daim bana dost olmuşturerken hamilelik öğrenimi konusuna bakayım derken yine kendimi burda yazarken buldum.bir oğlum var 4 yaşında kardeş istiyor bizde çalışmalara başladım bu ayBazı belirtilerim var ama emin olamıyorum. Öncelikle oğluma hamile olduğumu öğrendiğim zamanı anlatmak isterim Öncesinde bir dış gebelik vakam var sonra kendimizi biraz toparladıktan sonra rutin hayatımıza döndük..adetime 10 gün kala gece rüyamda kör bir amca gördüm üzerime yürüyüp karnıma elini uzattı dediki burda bir kişi var sonra durdu hayır hayır iki kişi var bana gelene kadar bir çok kişiye yaklaşıp burda bir kişi var diyip duruyordu rüya uzun detaylandırmayım. Sabah uyandım rüyanın etkisindeyim ama eşime birşey diyemedim çünkü boş yere heveslendiğimi iddia eden bir eşim var.adetime 9 gün vardı gittim eczaneden 2 adet test aldım.yedekli yaşamayı severim akşam testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm.eşime söyledim inanamadı..önceki kayıptan ötürü üzgündü zati..sabah tekrar yaptım yine 2. Silik çizgi yine inanmadı eşim uydurduğumu düşündü .akşam zorla hastaneye götürdüm kan testinde çıktı oğluşum...anlayacağınız adetime 9 gün kala ben bebeğimi öğrendim❤️❤️❤️Şimdi adetime 7 gün var ve şüpheliyim çünkü göğüslerim şişti kasıklarımda ara ara sızı var umarım hamileyimdir.ne yazdım beeee❤️

Merhabalar kızlar yıllar sonra yazıyorum buraya.Bu site her daim bana dost olmuşturerken hamilelik öğrenimi konusuna bakayım derken yine kendimi burda yazarken buldum.bir oğlum var 4 yaşında kardeş istiyor bizde çalışmalara başladım bu ayBazı belirtilerim var ama emin olamıyorum. Öncelikle oğluma hamile olduğumu öğrendiğim zamanı anlatmak isterim Öncesinde bir dış gebelik vakam var sonra kendimizi biraz toparladıktan sonra rutin hayatımıza döndük..adetime 10 gün kala gece rüyamda kör bir amca gördüm üzerime yürüyüp karnıma elini uzattı dediki burda bir kişi var sonra durdu hayır hayır iki kişi var bana gelene kadar bir çok kişiye yaklaşıp burda bir kişi var diyip duruyordu rüya uzun detaylandırmayım. Sabah uyandım rüyanın etkisindeyim ama eşime birşey diyemedim çünkü boş yere heveslendiğimi iddia eden bir eşim var.adetime 9 gün vardı gittim eczaneden 2 adet test aldım.yedekli yaşamayı severim akşam testi yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm.eşime söyledim inanamadı..önceki kayıptan ötürü üzgündü zati..sabah tekrar yaptım yine 2. Silik çizgi yine inanmadı eşim uydurduğumu düşündü .akşam zorla hastaneye götürdüm kan testinde çıktı oğluşum...anlayacağınız adetime 9 gün kala ben bebeğimi öğrendim❤️❤️❤️Şimdi adetime 7 gün var ve şüpheliyim çünkü göğüslerim şişti kasıklarımda ara ara sızı var umarım hamileyimdir.ne yazdım beeee❤️
Qyyyy

Wayyyy beee :KK68: inşallah bizlerde aynı şeyi yaşarız canım darısı tüm isteyenlere ozaman seninki erken döllenme mi olmuş oluyor??[/QUOTE]

Son düzenleme:
Uzun zamandır bişey yazılmamış bakalım döllenmeden en kısa sürede kim öğrenecek amma da meraklıyız :halay:

canım ben rekor düzeyde öğrendim

13 agustos koyu ovulasyon testi 20 agustos gebelik testinde silik çizgi

malesef düşük yaptım :(

bugün yine pik yakaladım bakalım hayırlısı

canım ben rekor düzeyde öğrendim

13 agustos koyu ovulasyon testi 20 agustos gebelik testinde silik çizgi

malesef düşük yaptım :KK43:

bugün yine pik yakaladım bakalım hayırlısı
Yaa canıımmm rabbim en yakın zamanda hayırlısından birtane daha versin
Benim ovulasyontesti 21 aralık kendimi zor tutuyorum hcg yapmamak için merak merak merak... hangi testti o 7 günde çıkan acaba

Yaa canıımmm rabbim en yakın zamanda hayırlısından birtane daha versin
Benim ovulasyontesti 21 aralık kendimi zor tutuyorum hcg yapmamak için merak merak merak... hangi testti o 7 günde çıkan acaba

tatlım öncelikle iyi dileklerin için teşekkür ederim Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin

ben ilk ovulasyon testimin koyulaşmasından şüphe edip gebelik testi alıp yaptım

laboquick ti sanırım canım

merhaba kızlar , ben 32 yaşındayım 8 aylık evliyim evliliğimin başından beri hiç korunmadık. 2- 3 ay geçnce doktora gittim sorun yok dediler küçük miyom var önemli değil dediler neyse birkaç doktora daha gittim olmayınca miyom 8 cm olmuş :KK43: laporoskopi yöntemiyle aldılar, 3 ay korunacaksınız dediler ben doktoru dinelemedim 2 ay korundum son ay yine olmadı .. tekrar gittim klomen verdi 5 gün sabah akşam kullandım 10 ocakta da çatlatma iğnesi oldum. kasıklarım ve belim çok ağrıo başka belirtim yok . acaba erken gebelik testi yapsam yarın sabah ilk idrarla çıkar mı 5 gün kalmış olacak adetime sabredemiyorum :KK43: çatlatma iğnesi olalı yarın 10 gün olacak çıkar mı ne dersiniz ?

Meraba arkadaslar ben yeni uye oldum.
Anne olmayi cok istiyorum .

Yaklasik 10 gundur ara ara bi kC kez kasik agrim ve bel agrim oldu 2 gundurde adet olucakmisim gibi sancim var
Goguslerimde dokunca agriyor .
Bunlar hamilelik belirtisi olabilor mi adetime tam 10 gun kaldi.
Firkirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

Kızlar merhaba benin 27 agustos ovulasyon testim pozitifti ve sadece 25inde ilişki oldu. Bugün yani 2eylülde predictor early testi ile pozitifi gördüm aynı anda ovulasyon testi de yaptım o da baya koyu çıktı beklenen adet tarihim de 12eylül yani 10gün önce çıktı tabi eğer doğru ise.

Eklentiler

• IMG_20180903_010044_886.webp
    IMG_20180903_010044_886.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_20180903_010104_638.webp
    IMG_20180903_010104_638.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 139
  • IMG_20180903_010144_685.webp
    IMG_20180903_010144_685.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 140
Kızlar merhaba benin 27 agustos ovulasyon testim pozitifti ve sadece 25inde ilişki oldu. Bugün yani 2eylülde predictor early testi ile pozitifi gördüm aynı anda ovulasyon testi de yaptım o da baya koyu çıktı beklenen adet tarihim de 12eylül yani 10günmerak ediyorum önce çıktı tabi eğer doğru ise.
Sonucu merak ediyorum inşaallah hayırlı haberi alırsın kan da beta hcg yi de yazsan meraklı kedilere
Yani bize ne iyi olur...

Sonucu merak ediyorum inşaallah hayırlı haberi alırsın kan da beta hcg yi de yazsan meraklı kedilere
Yani bize ne iyi olur...
Merhaba canım testleri yaptıktan bir gün sonra yani bu sabah bhcg <2 çıktı NEGATİF
Ancak geçen aylarda yaptırdığımda <1.20 çıkmıştı hep ama belki farklı yere aldırdım ondandır. Ama şuana anladım ki predictor early bir daha almayacağım 4kere pozitif verdi sonuç hüsran.

Merhaba canım testleri yaptıktan bir gün sonra yani bu sabah bhcg <2 çıktı NEGATİF
Ancak geçen aylarda yaptırdığımda <1.20 çıkmıştı hep ama belki farklı yere aldırdım ondandır. Ama şuana anladım ki predictor early bir daha almayacağım 4kere pozitif verdi sonuç hüsran.

Canım üzüldüm inşaallah bir an evvel hayırlı kocaman bi pozitif görürsün...

Var ben rahmime düştüğü gibi anladım adetime 7-8 gün varken de netleşti

Var ben rahmime düştüğü gibi anladım adetime 7-8 gün varken de netleşti
Az önce bende de bi şey oldu ve uykumdan hamileyim diye uyandım. Gece uyurken birden rahimden yoğun bir akıntı geldi diye uyandım hani bazen regl iken birden kan pıhtısı gelir ya öyle bi his. Sonra gittim wc ye hiç bi şey yok anlamadım yattım.

Merhaba ben ilk hamileliyimde adetime 5 gun kala testle oyrenmiştim..2 ci gebeliyimdede öyle oldu ama ondada baş dönmesiyle test yaptim gebe oldugumu oyrendim..( ama diş gebelik oldu oda)

Back
X