• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

Az önce bende de bi şey oldu ve uykumdan hamileyim diye uyandım. Gece uyurken birden rahimden yoğun bir akıntı geldi diye uyandım hani bazen regl iken birden kan pıhtısı gelir ya öyle bi his. Sonra gittim wc ye hiç bi şey yok anlamadım yattım.

Bende sadece yumurtlama günü akıntı olmuştu tatlım yeni yeni akıntım başladı oda kokusuz bildiğin krem rengi ve kasık ağrısı çok var ara ara (döndüğünü öyle anlıyorum )

Bende sadece yumurtlama günü akıntı olmuştu tatlım yeni yeni akıntım başladı oda kokusuz bildiğin krem rengi ve kasık ağrısı çok var ara ara (döndüğünü öyle anlıyorum )
Ben de doktoruma sordum kan değerimi çok erken yapmışsın olsa da çıkmaz dedi 11 eylülde bir daha yaptır dedi. Bakalım ben yine evde gebelik yaparım o gün eğer pozitif çıkarsa kan aldırırım

Arkadaslar bende yeniyim forumda ve aklim cok karisik. 10 aydir bebek istiyorum fakat olmuyor. Doktora gittik yumurtalik ve rahimde sknti gormedi. Ama normalde benim yumurtlama gunum bellidir adetim 37 gunu buldugu icin 18. Ve 19. Gunlerde yumurtlarim ve cok kez bunu testlerle de kontrol ettim. Doktora gittigimde 19. Gunum olmasina ragmen doktorum yumurtlaman gecmis bitmis dedi tuttuysa tutmustur dedi. Bencede dogru cunku ilk defa bu ay adetimden 1 hafta sonra yumurtlama akintim gelmisti. Ama 10 m bi tane de yumurtam oldugunu soyledi. Testler verdi bize o testleri yaptiracagiz. Suan 24. Gunum ve Bat 12 aralik. Ama sanki bu sefer tuhaf bir his var mesela sag kasigimda bazen boyle icten büzüşüyomuş çekiliyomış gibi hissediyorum farkli seylerde hissediyorum ama bu zamana kadar da kafamda hep kurdugum icin kan testi yapmak istiyorum ama kendimi tutuyorum kendimi inandirmak istemiyorum

benim planlı ilişkiden 10 gün sonra 5 tl lik kaset testte 2. çizgi silik bi şekilde öğrenmiştim ertesi günki teste dahada belirmişti göğüslerimdeki damarların dahada belirginleşmesiyle şüphelenip yapmıştım

Selam kizlar,
Belirtilerimi yazmak istiyorum. Bugun 27. Gunum ama adetim 36-37 gunu buluyor. 1 haftadir falan sag kasimda hafif ve ara ara giren agrilar oluyo ozellikle ani hareketlerimde sanki elektrik carpar gibi bi agri oluyo 2-3 saniye sonra geciyo. Tek trafli oldugunda. Bu ay daha cok emin oldum cunku gecen aylarda dda tek tarafli diyodum ama o zamanlar meger sol trfimda da hafif oluyomus bu resmen sol tarafimda hic bisey yok ama sag trafimda agri var. goguslerimde hic bisey yok. Birde 5 gun once idrar tahliline bakilacakti ona ornek verirken farkettim cok fazla tortu vardi. Bazen ozellikle de sabah cok hafif boyle midem tuhaf oluyo sanki bulaniyo gibi ama boyle kuscak ya da rahatsiz etcek gibi degil cok hafif. Sag kasigimin icinde bazen sanki bisey varmis gibi oluyo. Kendimi test yapmamak icin cok tutuyorum hep husrana ugradin yapma bekle diyorum daha 1 hafta var adetime ama bu ay erken yumurtlamisim 18.-19. Gunlerde yumurtlarken bu ay 19. Gunumde doktora gittigim de doktor coktan yumurtlamissin tuttuysa tutmustur dedi. Hamilemiyim acaba cok merak ediyorum

10 gun var adetime dun test yaptim hafif bir cizgi cikti saatler sonra. Ben bir tek adet sonrasi korunmadim.olduysa ancak erken dollenme olduysa olabilir diye bu kadar erken baktim

Benımkı erken dollenme oldugundan erken gebelik demişti doktorum.Ben idrar yolu iltihaplanması sandım ilk, adetımden 4 gun gecınce bı ıhtımal deyip test yapayım dedım İhtimal bile vermezken oldu :KK76: ıyıkı de oldu.. ama teyzem bir hafta once yemege geldiklerinde ablamı sıkıstırıp durmus Biz bilmezken varda bana neden soylemıyorsunuz dıye :emir_bebek:Bir hafta sonra öğrenince aradık ben zaten biliyordum ki dedi .. Bende anlayanların onunde saygıyla eğiliyorum..

Aynen benim de oyle idrar yolu enfeksiyonu diyorum bende ama bilemiyorum senin belirtilerin neydi canım idrar yolu enfeksiyonu dedin lütfen yardımcı olurmusun..

Mide bulantısı sabah oldu asiri derecede. Iki üç gün sabahları bulantim oldu sonra adetim gecti 1 gun . Test yaptim pozitif cikti 6 haftalikmis öğrendiğimde

Hamile kaldiktan sonra 5. Gunumde farkettim tuvalette idrarimi yaparken hafif bi agrim oldu. Sağlık ocagina gittim dedim ben kan testi istiyorum hamile olabilirim.. ebe gunun gecti mi dedi bende hayir adetime daha bir hafta var dedim. Şaşırdı.. gebelik testiyle cikmaz dedi . Kan testi yapin o zaman dedim. Ebe boşa masrafa sokma devleti dedi. Ben israr edince yaptı. Degerlerim cok az degisiklik gisteriyordu Vee hamileydim.. dr. Ve hemsire şok tabii. Nasil farkettim diye.. su an 3 yasinda ..

Merhaba arkadaşlar biliyorum hepimiz bebek düşünürken ve çalışmalara başlayınca hemen acaba bu ay hamile kaldımmı diyoruz ve meraktan çatlıyoruz.hep bir işeret bi belirti arıyoruz acaba hamilemiyim diye.bazen duyuyorum ben çok erken farkettim diyen kişileri.varsa böyle tecrübeleriniz bizimle paylaşırmısınız.bir iz bir işaret arayan bizlere belki yol gösterirsiniz.hepinize şimdiden teşekkürler..

Merhaba size şöylebir bilgi vermek istiyorum 1 yıllık evliyim 4 aydır çocuk düşünüyorum bundan adetim normalde düzenli bu 2 aydır adetim düzensiz geçen ay 10 gün gecikti kesin bir şey var dedim test yaptm olumsuz du idrar yaparken yanma hissediyordum 2 ay boyunca neyse uzatmym doktora gittim alttan muayeneedip birşey olmadığını enfeksiyon kaptigimi söyledi ve ilaç verdi 1 ay kullandım bitti ılacım yine adet gormedim13 gun gecikti test yapmicaktm ama içime doğdu yaptım ve pozitif sonuç aldım hamileyim yani siz siz olun stres yapmayın hamileliğin düşmanı stres allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin çok konustm biliyorum ama benim gibi bi çok insan vardır umudunuzukırmayın herşey kismet

selam kızlar ben de yeni üyeyim,
10 aylık evliyim bu ay ilk denememizdi,adetime 5 gün var, bu sabah predictor early ile bi deneyeyim dedim ve çıkan sonuç ekte :KK52:
ilk başta daha belirgindi şimdi böyle duruyor.
daha adete 5
img_7282-jpg.2052739
varken çıkması acaba kimyasal gebelik mi dedirtiyor ne dersiniz benzer durum yaşayıp hamile olan var mı :anneadayı:
Adetime 3 gün kala o da arkadaşım dedi diye test alıp yaptım. Sürekli uyku halim vardı.. Daha adete var ne testi dedim. En ucuz 5 tlye test aldım hemen canlı kırmızı çizgi oluştu. Arkadasım şok oldu hemen özel hastanede kan verdim. Betahcg 980 çıktı.. Dr erken döllenme dedi hatta ilk muanede keseyi bile gördü. Şu an oğlum 15 aylık.. Adet biter bitmez ilişki oldu meğer ben erken yumurtluyırmuşum 🙂 🙂 Dr öyle dedi. Diğer hamileliklerimde adet 5 gün 6 gün geçer öyle test yapardım

merhaba kızlar , ben 32 yaşındayım 8 aylık evliyim evliliğimin başından beri hiç korunmadık. 2- 3 ay geçnce doktora gittim sorun yok dediler küçük miyom var önemli değil dediler neyse birkaç doktora daha gittim olmayınca miyom 8 cm olmuş :KK43: laporoskopi yöntemiyle aldılar, 3 ay korunacaksınız dediler ben doktoru dinelemedim 2 ay korundum son ay yine olmadı .. tekrar gittim klomen verdi 5 gün sabah akşam kullandım 10 ocakta da çatlatma iğnesi oldum. kasıklarım ve belim çok ağrıo başka belirtim yok . acaba erken gebelik testi yapsam yarın sabah ilk idrarla çıkar mı 5 gün kalmış olacak adetime sabredemiyorum :KK43: çatlatma iğnesi olalı yarın 10 gün olacak çıkar mı ne dersiniz

Ben adetime 1 gün kala test yaptım ve 2nci çizgi silikti hergun burdaydim kendimde belirtiler arıyordum ama bu ay hiç kafama takmadım hamileliği oluruna bırakmıştım taaki adetime 1 gün kala sonra özele gidip kan aldırdım orda sadece pozitif yada negatif olduğunu söylüyor ve pozitif sonuc tahminimce göre 4 haftalik hamileyim belirtilerim adet belirtisiyle aynıydı ben hamile oldugumu goguslerimde azıcık damarlar belirginlesmisti o zaman anlamıştım ondan sonra test yapmıştım ve 4 aylık anneyim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Ben adetime 1 gün kala test yaptım ve 2nci çizgi silikti hergun burdaydim kendimde belirtiler arıyordum ama bu ay hiç kafama takmadım hamileliği oluruna bırakmıştım taaki adetime 1 gün kala sonra özele gidip kan aldırdım orda sadece pozitif yada negatif olduğunu söylüyor ve pozitif sonuc tahminimce göre 4 haftalik hamileyim belirtilerim adet belirtisiyle aynıydı ben hamile oldugumu goguslerimde azıcık damarlar belirginlesmisti o zaman anlamıştım ondan sonra test yapmıştım ve 4 aylık anneyim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
4 aylık evliyim yazicaktim

Bendede 7cm miyom var üç farklı doktorla görüştük hepsi açık ameliyat olmalısın diyor. Laporaskopide dikişler Sağlam atılamazmış ve hamile kaldığım zaman bu sorun olurmuş.Sizin doktorunuz kimdi acaba ? Umarım hayırlı sonuçlar alırsınız 🙏😍

Back
X