busabah test yaptım silikte olsa pozitifi gördüm ama hayal ettiğim gibi sevinemedim çok kötü bi rüya gördüm . kötü rüya anlatılmazmış anlatmıycam ama dua edin ne olur rüyam çıkmasın . hamile olduğuma sevinemiyorum ya
sağol canım .haklısın ama rüyadan çok etkilendim canım ya rabbim hayır olsun işallah . senin s.a.t neydi canım beta uyumlumuki .fazla gibi geldi eğer bat yini geçtiyse hayırlısı canım sağlıcakla al kucağına yoksa ikizmi geliyo
hayırlısı canım işallah bekletmez miniğin. önceki aylarda kan tahlili yaptığımda benimki 0, ... olurdu umutlandırmak istemem ama değerin artabilir .başka belirtilerin varmıydı
işallah vardır canım işallah , benim adetlerim düzensizdir canım ama hiç kısa düngülerim olmadı . 35 , 40 arası düngülerim var arada 30 da oluyo. en kısa döngüme göre 3 gün var . ben bu ay incir ve havuç ikilisini denedim işe yaramışki erken yumurtladım ve oldu çok şükür işallah bi aksilik olmazda alırım kucağıma daha önceden bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum şimdi tekrarlarsa diye korkmaya başladım. geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir ki genelde 3 gün öncesinden çıkmıyo . belirtin varmıki canım kasık ,bel , akıntı bende vardı bide yerleşme kanamam oldu hayırlısı rabbim meleklerimizi bize bağışlasın dualarım sana ve olmayan herkese canı gönülden dua ediyorum rabbim herkese yaşatsın işallah
Canım tets yaptınmı çok merak ettim seni geçilmen bebektendir inşallah ben bugün giremedim nete yeni giriyorum.
Canım soğan suyunu denedinmi? Çok iyi diyorlar deneyenler. İni61incinin dediği gibimovülasyon testini tavsiye ederim. Hem umutsuzluğa kapılma geçen ay bende doktora gittiğimde bankada polikistlerin oluşmuş dedi. Eyvah dedim içimden şimdi çocukta zor olur. Sonra baktık madem yumurtalar az gelişmiş destek vereyim dedim kuru incir yedim bir hafta ve çok işe yaradı yumurtlama günümde adet olacakmış gibi ağrım vardı. Yumurtalarım iyi gelişmişti yani.umutsuzluğa asla kapılma.olmazsa yeni aya güzel hazırlanmalısın
kuzuuuuu inanamıyorum kan testi yaptınmı çokkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu ettin beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tebrik ederimm
ay miniğin yazmışsın çok garip oldum yüzüm güldü:)10 gündür kasıklarım agrıyor ve gaz artısım cok....çok sık olmamakla bırlıkte eskıye gore ıdrara cıkma sık...bunun dısında bı belırtım yok ha bırde eksılı tuzlu hep bısıler yemek ıstıyorum:)
canım ya yaklaşık bi haftadır belim çok ağrıyo adetime yaklaşırken bende hiç böyle bi belirti olmadı hele ki 1 hafta önceden,kasıklarıma ara ara yanarak elektrik çarparmış gibi sancılar giriyo,halsizlik var, uykuya doymuyorum diyebilirim hep ağırlık var sanki üstümde böyle,bide çok gazlıyım,ayrıca akıntım da var bilmiyorum Allahım hayırlısını ver bana ve bütün bebiş isteyenlere nolur..
canım büğün testi tekrarladım yine silik çıktı hatta dün yaptığımdan dahasilik testin markası oncomed . büğünkünü daha koyu beklerken daha silik çıktı iyice endişelendim , acele ettim galuba nedersin . yarın kanda bişekilde baktırcam ama hamileyim buna eminimde bi aksilik çıkmassa dua edin bana değerlerim arsın
canım hemen kanda baktır bence acile gitsen bile bakarlar tc numaranla.zaten idrarda çıkmış artık yapmana gerek yok.kanda baktırki artış varmı düzenlimi takip edebilesiniz.tekrar tebrik ederim bu arada.birlikte doğururuz allah nasip ederse.
Canim kötü düşünme hayırlısı olur inşallah.belki önceki testin duyarlılığı daha hassastır.kan testlerinden hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.haberini bekliyoruz
canım gaz ve kasık ağrısı oluyoda idrara sık çıkma ve iştah arması genelde adet geçıktıkten sonra oluyo .canım 28 olsada idrarda net çizgiyi göremeye bilirsin oncomed bulabilirsen o 20- 50 arası gösteriyomuş hayırlısı canım işallah vardır, işallah seni hep böyle güldürür miniğin
Merhaba arkadaşlar biliyorum hepimiz bebek düşünürken ve çalışmalara başlayınca hemen acaba bu ay hamile kaldımmı diyoruz ve meraktan çatlıyoruz.hep bir işeret bi belirti arıyoruz acaba hamilemiyim diye.bazen duyuyorum ben çok erken farkettim diyen kişileri.varsa böyle tecrübeleriniz bizimle paylaşırmısınız.bir iz bir işaret arayan bizlere belki yol gösterirsiniz.hepinize şimdiden teşekkürler..
Ben varim cok erken anlayan.
Gozum kararmaya baslamisti. Yorgunluk vardi. Bulantim yoktu kesinlikle. Hafiften bas donmem vardi ve asiiri bir gerginlik vardi ustumde. Regl gunume 3 gun kala test yaptim pozitif cikti.
devlet has. bakmıyolar sanırım . özeldemi bakıyolar eminmisin. çünkü geçen ay sadece tc bakmayız dediler ssk yararlanamadım. ücretli baktırmıştım .buay testlere verdiğim parayla bikaç defa kanda baktırırdım çok sabırsızım ya. neyse bişekilde gideceğim baktıracağım yarın ..acillik bi durum olmadığı için acilde bakmazlar sanırım yanlışmı düşünüyorum. işallah canım aramızda 4 gün var bellide olmaz belki birlikte doğururuz artık çocukların mamasıydı, ağlamasıydı derleşiriz hayallere bak çok uzak gibi o günler
Yok canım bildiğim birileri ama inşallah korktuğuna uğratmasın rabbim yarın hayırlı haberlerle gelirsin inşallahişallah canım ama testin ikiside aynı markaydi. varmı bildiğin 2. testin daha silik çıktığı etrafında
Ben varim cok erken anlayan.
Gozum kararmaya baslamisti. Yorgunluk vardi. Bulantim yoktu kesinlikle. Hafiften bas donmem vardi ve asiiri bir gerginlik vardi ustumde. Regl gunume 3 gun kala test yaptim pozitif cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?