Hamileliğini çok erken öğrenen varmııı????

Yok gitmedim canım daha.hamilelik takvimi nasıl yapılıyor bilmiyorum.dur bakiim becerebilirsem bakayım bir kez daha.ya ne zor işimiz dimi hamile kalabilecekmiyiz diye kendimizi yiyip bitiriyoruz,hamile alıyoruz dıs gebelik kimyasal gebelik olayi beynimizi kemiriyo.keseyi görüyoruz kalp atışları ne zaman duyulacak dıye bekliyoruz.valla bu hamilelik bizden baya bişeyler götürüyo.bu arada benim b-hcg 2 gün ónce 3128 falandı kese görünürmü acaba

kızlar bu gün sat itibarı ile 25. güm adetime 4 gün var idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı bu pozitif demek mi?????

Canım kese beta hcg 1500 civarını geçince görünüyor.benimde en son cuma günü 502 di. Yarın tekrar vereceğim bakalım ben bayramdan sonra muayene olucam.bence sen git bi bak keseye ikiz olabilir seninki. Hamilelik takvimi profil ayarlarına giriyorsun bebeğin doğacağı tahmini günü yazıyorsun onda netten bak satı girince çıkıyor zaten. Bebeğinizin doğacağı tarih diye bir yer var profil düzenleye girdiğin zaman oraya 10-10-2010 gibi ortasına tire işareti girerek yazıyorsun otomatik çıkıyor o zaten.

kızlar bu gün sat itibarı ile 25. güm adetime 4 gün var idrar testinde ikinci çizgi silik çıktı bu pozitif demek mi?????

Kesinlikle pozitif demek canım birdahaki testi tekrarla sabah. Gene çıkarsa hemen kanda baktır. Sabah tekrar çıkara kesin vardır zaten hayırlı olsun tebrik ederim şimdiden .

Son düzenleme:

zamanımı ayarlayabilirsem çıkartçam işallah .busene ehliyet sınavını kazandım ama daha çıkartmadım malesef oda yok. yarın işallah hem kendim hemde bişekilde hastaneden bakarım . işallah korktuğum başıma gelmez sen nasılsın , bulantın var mı canım

inşallah dediğin gibidir canım 5 aydır deniyoruz bu ay inşallah dualarım kabul olmuştur.bu gün sabah yapmamıştım testi akşam üzeri yaptım inşallah bu yanıltmamıştır sonucu yarın yine tekrarlarım.bu arada bende seni tebrik ederim.Alllah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin.Darısı tüm isteyenlerin başına.

haklısın canım bende şuanda düşecek yada kimyasal gebelikmi diye çok korkuyorum. gebelik günlüğü için, benim gebelik günlüğünün altında hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıkla yazıyo orayı tıkla açıklaması var orda . hadi yapta takip edelim seni

canım tebrik ederim hamilesindir işallah

Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.yanılmamıssındır bencede yarın tekrarla bencede kesin var.senin sıpada sabırsız desene erkenden göstermiş kendini.

Korma canım gönlünü ferah tut oncomed silik gösterir genelde zaten benim son denediğin testlerin içinde oda vardı en silik o göstermişti. En güzel sonucu kan verecek artık canım. Dua et hayırlısını iste.yarın değerini öğrenirsin zaten güzel şeyler düşün bebeğini üzme

slm arkadaslar ben de cok erken öğrendim adet günümün gelmesine 1 hafta kala şiddetli karın ağrılarım oldu. Zona geçiren varsa bilir vücudunun herhangi bir yerinde batarak cıkar aynen öyle karnımda batma ve şiddetli ağrı vardı, test yaptım ikinci çizgi cok silik cıktı hemen doktora gittim 4 haftalıktı :) 7 haftaya kadar hiç mide bulantım olmadı sadece agrım oldu agrıyla geldi bebeğim :) Allah isteyen herkese nasip etsin..

Tebrik ederim seninde canım. Benim daha yeni zaten. Bebeğin kalp atışı başlayınca bulantılar Başar derler bakalım benim olacakmış umarım olmaz ben normalde bile kusarken çok zorlanırım.bulantım olursa birşey yiyemem.

sagol canım seni de tebrik ederim evet mide bulantısı zor umarım senin olmaz ben su an 15.haftadayım 7.haftadan sonra basladı bulantılarım özellikle sabahları ac karnına oluyor . ben de senin gibi kusarken zorlanan biriyim bu yüzden tutuyorum kendimi cok şükür hiç kusmadım mide bulantım baslayınca hep kraker yedim bastırdı, ama artık kraker de göresim yok su an yeni bişey kesfettim mentollü olips yiyorum hiç bulantım olmuyor evde her yer olips dolu her an elimin altında :)

birliktelikten beş gün sonra karnım ağrıdı.4 gün çektim o ağrıyı .geçmeyince eşim acile götürdü.orada gebe olduğumu öğrendim.değerlerimde de 1-2 hafta yazıyordu.ben o dönem ev topladığım için enfeksiyon kaptığımı düşünmüştüm.şiddetli bir karın ağrısıydı.

kısaca birliktelikten beş gün sonra kanda belli oluyor.

Bunu öğrenmem iyi oldu inşallah benim olmaz ama olursa bende olips yerim artık napıyım.bebeklerimiz sağlıklı olsunda bulantıya razıyım canım. Bakalım belli olur iki hafta sonra bulantı olup olmayacağı çok emek isteyen bi süreç beslenmede çok önemli boşa demiyorlar cennet anaların ayakları altındadır diye. Annelik çok kutsal gerçekten

Sende baya erkenöğrenmişsin canım . Herkeste belli olmuyor şanslılardanız biz .

kesinlikle öyle canım, Allah saglıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…